Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pusaite @ 2009 04 14, 21:35)
sveikos mielosios:)
persikraustau is IUI skyrelio,nes ten tunojau tunojau ir nieko gero neistunojau:(
dariau pertrauka,tai lindejau pogrindi.

tai va,siandien ivyko IVF,tris isodino,1kaip is vadovelio,pagal visus standartus,kiti 2telpa i normos remus,bet tokie silnesni,tai ziuresim kas gausis
tai aiskiau,kaip po 2saavaiciu nebus?

Pusaite, dideliausios Tau sekmes ir ramaus laukimo wub.gif .
Atsakyti
Teta A,gaudau viena tavo virusiuka 4u.gif Didziausios tau sekmes siuos 9 menesiukus,saugok save ir savo pilviuka nestuke.gif

Pusaite,grazaus laukimo,nesinervuok ir negadink anksciau laiko testuku smile.gif Tikiuosi tau pasiseks 4u.gif

Dijav,kai tu jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 15 balandžio 2009 - 09:15
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 14, 22:55)
noriu paklausti stai ko merginos,kam pasitaike kad apsilankius pas gydytoja pries ivf procedura dar liepia vartot kontraceptines?man biski neramu,islauksiu 9men ir dar pasakys gerk kt,tai isprotesiu belaukdama.kai mano galvele raso,tai cia skiria kai buna nereguliarus sirgimas g.gif paaiskinkit man dar pradedanciajai blush2.gif

as geriau KT pries IVF. turbut skiria del ivairiu priezasciu, man skyre po laparoskopijos pagert ax.gif
Atsakyti
Pusaite, dideliausios sekmes ir dvieju II balandzio pabaigoje 4u.gif

Balandzio menesio startuojanciu statistika ypac dziugina sirdi
Papildyta:
Taigi, pateikiu kovo menesio statistika:
Startavo 7 mergaites, is ju 1 lydejo sekme (panaites rezultatu dar nezinom)
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laimuze, kaip tau sekasi? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
TETA A didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saugok dabar save wub.gif

Pusaite ramaus laukimo tau, linkiu isvysti 2 juosteles wub.gif

Kristiana1 man taip pat pries IVFa skyre kontraceptines mirksiukas.gif
Atsakyti
Teta A sveikinimai nestuke.gif .

As pagaliau sulaukiau skambucio-is 10 kiausialasciu 8 apsivaisino biggrin.gif . Isodinimas penktadieni,nes rytoj ten nera narkozes daktaro.
Atsakyti
Gitana78de, didžiausios Tau kantrybės ir sėkmės smile.gif
Teta A sveikinimai nestuke.gif . Nerealu ir fantastiška, kaip nuostabiai - iš pirmo karto thumbup.gif
Panaite, lauk ir būk nusiteikusi tik geriausiems rezultatams.
Kristinėle, mane gal perkelk į gegužės mėn. prie IVF, nes vyrui uždegimas organizme, tai turbūt kesime į gegužę antrą mėginimą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2009 04 15, 15:01)
Kristinėle, mane gal perkelk į gegužės mėn. prie IVF, nes vyrui uždegimas organizme, tai turbūt kesime į gegužę antrą mėginimą smile.gif

pioneer.gif

Gitana78de, labai geras derlius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 15, 12:54)

As pagaliau sulaukiau skambucio-is 10 kiausialasciu 8 apsivaisino  biggrin.gif .

Oho, kaip šaunu thumbup.gif jau šįkart tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 15, 13:54)
Teta A sveikinimai  nestuke.gif

As pagaliau sulaukiau skambucio-is 10 kiausialasciu 8 apsivaisino  biggrin.gif . Isodinimas penktadieni,nes rytoj ten nera narkozes daktaro.

oo tai saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pamatysi si karta viskas bus puikiai ir tapsi nestuke.gif
Atsakyti
mergaites o kaip yra su ta akupunktura g.gif ,ar ja rekomenduoja musu daktarai po IVF ar ne? ar yra kas daro daktaru ,gal kas zino ka apie tai?
Atsakyti