Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Madissa @ 2009 04 16, 07:31)
Tikrai būtų smagu jei kas papasakutumėt laimingas istorijas kurios baigiasi ne pirmu ar antru IVF

Prašau:
http://www.lrytas.lt...70483274&view=4

Mano princesei jau liepos mėnesį sueis 2 metukai wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 16, 10:06-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 04 16, 10:06)
Liepa 7 tau begalinės nuoširdžios sekmės wub.gif
laikykis  wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 16, 11:06-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 04 16, 11:06)
Žieminuke, labai labai tave užjaučiu wub.gif
o jūs darėt genetinius tyrimus? AFS tyrimą?  Jei ne, siūlau pasidaryti .
Laikykis wub.gif
Papildyta:
Liepa 7 tau begalinės nuoširdžios sekmės wub.gif
laikykis  wub.gif

Kokius tik įmanoma tyrimus pasidaryti, atlikome. Lyg viskas gerai apart kiaušintakių (juos irgi bandė kelis kartus atstatyti). smile.gif

Dabar mąstau gal terpė, kurioje embrionai auginami netinka, ar taip gali būti? Kažin ar visos klinikos naudoja tą pačią? Gal ką girdėjote apie tai? g.gif
Nesu medikė, bet tik tokios mintys ateina, dėl kažkokių priežasčių nustoja dalintis vėliau negu trečią dieną. Būtų fragmentacijų, lėtai dalintųsi, gal tada lengviau išvadas būtų padaryti, o dabar...Tiek gydytoja, tiek embriologai paaiškinti kodėl nepavyksta, negali.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 16, 08:43)
Ačiū, Sella  wub.gif

Žieminuke...labai gaila.. verysad.gif  Aš pamenu Svajukė po 5IVF pastojo (du), bet tada dar nebuvau aktyvi forumo dalyvė, negaliu pasakyti, kokios ten priežastys buvo, tik baigėsi sėkme.

Pusaite, nereiks tau to kito karto  irnesakyk.gif
O kur dareisi? pas kokį gyd.?  ax.gif

labas rytas visoms 4u.gif
dariausi kaune M/V pas rozukiene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2009 04 16, 12:11)

Dabar mąstau gal terpė, kurioje embrionai auginami netinka, ar taip gali būti? Kažin ar visos klinikos naudoja tą pačią? Gal ką girdėjote apie tai? g.gif
Nesu medikė, bet tik tokios mintys ateina, dėl kažkokių priežasčių nustoja dalintis vėliau negu trečią dieną. Būtų fragmentacijų, lėtai dalintųsi, gal tada lengviau išvadas būtų padaryti, o dabar...Tiek gydytoja, tiek embriologai paaiškinti kodėl nepavyksta, negali.

Mireja man buvo atsiuntusi is rusisku forumu visokiu pavyzdziu, kaip pakeitus klinika, kurioje buvo naudojamos kitos terpes buvo sekmingai pastota. Rusijoje po triju nesekmingu kartu, nors ir viskas buvo idealiai su gydytoju, rekomenduojama keisti klinika (gal del terpiu, nezinau g.gif ). Dar rekomenduoja kuo anksciau sodinti embrioniukus, jei ankstesnius kartus jie buvo su fragmentais ir isodinti trecia diena, nes butent ta trecia diena atsirasdavo fragmentai ir suletedavo dalinimasis - zodziu embrioniukai sunkiai pernesdavo tas dirbtines terpes. Tai vat tiek tu ziniu is zmoniu patirties.
Man irgi galva plysta kai pradedu apie tas nesekmes galvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2009 04 16, 14:07)
Mireja man buvo atsiuntusi is rusisku forumu visokiu pavyzdziu, kaip pakeitus klinika, kurioje buvo naudojamos kitos terpes buvo sekmingai pastota. Rusijoje po triju nesekmingu kartu, nors ir viskas buvo idealiai su gydytoju, rekomenduojama keisti klinika (gal del terpiu, nezinau  g.gif ). Dar rekomenduoja kuo anksciau sodinti embrioniukus, jei ankstesnius kartus jie buvo su fragmentais ir isodinti trecia diena, nes butent ta trecia diena atsirasdavo fragmentai ir suletedavo dalinimasis - zodziu embrioniukai sunkiai pernesdavo tas dirbtines terpes. Tai vat tiek tu ziniu is zmoniu patirties.
Man irgi galva plysta kai pradedu apie tas nesekmes galvoti  verysad.gif

pabandysiu aš tokį variantą dabar, užsiregistavau pirmadieniui į BAKą, manau kad kito mediko nuomonė nepamaišys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 04 16, 15:16)
manau kad kito mediko nuomonė nepamaišys. g.gif

drinks_cheers.gif sutinku visu 100 procentu sitoje vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 16, 11:47)
Prašau:
http://www.lrytas.lt...70483274&view=4

Mano princesei jau liepos mėnesį sueis 2 metukai  wub.gif

Tavo tikrai istorija labai sudetinga, bet labai smagu, kad susilaukei savo mazyles wub.gif Labai tikiu, kad ir mums pavyks po tiek kanciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 16, 07:47)

Vilmut wub.gif wub.gif Ir vėl skaičiau ir ašarojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loksins @ 2009 04 16, 15:02)
Vilmut wub.gif  wub.gif Ir vėl skaičiau ir ašarojau wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Vilma J.skaiciau ir verkiau,labai dziaugiuosi uz tave,bukit stiprios ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 04 16, 07:31)
<...>
Tikrai būtų smagu jei kas papasakutumėt laimingas istorijas kurios baigiasi ne pirmu ar antru IVF

http://www.ziniur.lt...=...21&item=113

Rezultatas miega šalia manęs wub.gif
Atsakyti