Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Madissa @ 2009 04 16, 15:16)
pabandysiu aš tokį variantą dabar, užsiregistavau pirmadieniui į BAKą, manau kad kito mediko nuomonė nepamaišys. g.gif

Sėkmės, pranešk prašau, jeigu ką naudingo sužinosi.
Aš taip pat mąstau kreiptis į kitą kliniką. Tik žinoma ne dabar, gal kada vėliau.
Papildyta:
QUOTE(Isabele @ 2009 04 16, 15:07)
Mireja man buvo atsiuntusi is rusisku forumu visokiu pavyzdziu, kaip pakeitus klinika, kurioje buvo naudojamos kitos terpes buvo sekmingai pastota. Rusijoje po triju nesekmingu kartu, nors ir viskas buvo idealiai su gydytoju, rekomenduojama keisti klinika (gal del terpiu, nezinau  g.gif ). Dar rekomenduoja kuo anksciau sodinti embrioniukus, jei ankstesnius kartus jie buvo su fragmentais ir isodinti trecia diena, nes butent ta trecia diena atsirasdavo fragmentai ir suletedavo dalinimasis - zodziu embrioniukai sunkiai pernesdavo tas dirbtines terpes. Tai vat tiek tu ziniu is zmoniu patirties.
Man irgi galva plysta kai pradedu apie tas nesekmes galvoti  verysad.gif

Dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2009 04 15, 10:59)
as geriau KT pries IVF. turbut skiria del ivairiu priezasciu, man skyre po laparoskopijos pagert  ax.gif

ir kiek laiko reikejo jas gert?nuliudau,velnias jei dar koki puse metu kt reiks vartot tai..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 16, 09:47)
Prašau:
http://www.lrytas.lt...70483274&view=4

Mano princesei jau liepos mėnesį sueis 2 metukai  wub.gif

labai gerai pamenu sia istorija,kad ir po tiek metu,bet labai isimintina wub.gif
saunuoles mergytes 4u.gif laikykites mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytes, lankausi skaitineju ivairias temas jau senokai, bet naturaliai pastoti jau nebeturiu vilties (bandome jau keleta metu). Buvo ir pirmas IVF 2008 liepos menese, deja nesekmingas. Ant dienu laukiu mmm ir pradedu leistis gonali 2-ajam IVF bandymui. Labai tikiuosi , kad sis kartas bus jau TAS smile.gif
Beje kazkur skaiciau kad is 3 IVF karto sekmes statistika yra net 80%!!!!:) taigi iki 3 karto ne nemanau trauktis tongue.gif
Beje sveikinu visas kurioms pavyko ir linkiu daug vilties ir sekmes bandancioms ar planuojancioms. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 balandžio 2009 - 22:46
QUOTE(Citas @ 2009 04 16, 23:43)
Labas mergytes, lankausi skaitineju ivairias temas jau senokai, bet naturaliai pastoti jau nebeturiu vilties (bandome jau keleta metu). Buvo ir pirmas IVF 2008 liepos menese, deja nesekmingas. Ant dienu laukiu mmm ir pradedu leistis gonali 2-ajam IVF bandymui. Labai tikiuosi , kad sis kartas bus jau TAS smile.gif
Beje kazkur skaiciau kad is 3 IVF karto sekmes statistika yra net 80%!!!!:) taigi iki 3 karto ne nemanau trauktis tongue.gif
Beje sveikinu visas kurioms pavyko ir linkiu daug vilties ir sekmes bandancioms ar planuojancioms.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gero starto ir finišo nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 16, 20:54)
ir kiek laiko reikejo jas gert?nuliudau,velnias jei dar koki puse metu kt reiks vartot tai..... schmoll.gif

na as geriau 2 men. nenusimink taip pamatysi viskas bus gerai, apraminsi savo kiausides, o po to jau darbuosies biggrin.gif Pamenu ir man kai paskyre kontraceptines, oi tada reakcija buvo mano baisi verysad.gif Na mums cia psihologiskai veikia ir taip negalime leliuku susilaukt, o dar cia kontraceptines biggrin.gif
Sekmes mergyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 16, 20:54)

as geriau apie 5 savaites, nedarydama pertraukos menesinems. Tada kai sudarem IVF protokola, tai ir baigiau. Mano gydytojas taip patare daryt del endometriozes, tai as ir klausiau... rolleyes.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 16, 23:43)
Ant dienu laukiu mmm ir pradedu leistis gonali 2-ajam IVF bandymui. Labai tikiuosi , kad sis kartas bus jau TAS smile.gif

Taip ir bus mirksiukas.gif Palaikymo komanda čia stipri wub.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 17, 00:43)
Labai tikiuosi , kad sis kartas bus jau TAS smile.gif

Mes visos tau to linkime mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kas pas jus naujo?gal kuru turi kokiu geru ziniu-cia kaip is m-1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 17, 11:20)
Taip ir bus  mirksiukas.gif  Palaikymo komanda čia stipri  wub.gif  Sėkmės

liepa, linkiu sekmes si karta wub.gif Pries metus man visko priburet, tai dabar tikiuosi sis pavasaris jums bus sekmingas 4u.gif bigsmile.gif

Visoms linkiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2009 04 17, 12:06)
liepa, linkiu sekmes si karta  wub.gif Pries metus man visko priburet, tai dabar tikiuosi sis pavasaris jums bus sekmingas  4u.gif  bigsmile.gif

Ir aš laaabai tikiuosi wub.gif Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 17, 11:01)
labas rytas 4u.gif
kas pas jus naujo?gal kuru turi kokiu geru ziniu-cia kaip is m-1 biggrin.gif

Aha, ką kitos balandinukės veikia---planuoja, startuoja, punktuojasi ar laukia? tongue.gif
Atsakyti