Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 19, 20:46)
Dar man pasakykit-vaistus laikiau saldytuve iki pradejimo, o pradejus reikia juos deti i saldytuva ar galima laikyti kamb.temp  g.gif

As visada juos laikau tik saldytuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 19, 19:46)

Dar man pasakykit-vaistus laikiau saldytuve iki pradejimo, o pradejus reikia juos deti i saldytuva ar galima laikyti kamb.temp  g.gif

As taip pat laikiau visa laika saldytuve smile.gif...
Papildyta:
Bet kazkur girdejau, kad isemus is saldytuvo reikia 30min. palaikyti kambario temperaturoje ir tik tada leistis g.gif Nors as visada saltus ir leisdavausi g.gif

O kaip kitos leidziates??
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 19, 21:42)
As taip pat laikiau visa laika saldytuve  smile.gif...
Papildyta:
Bet kazkur girdejau, kad  isemus is saldytuvo reikia 30min. palaikyti kambario temperaturoje ir tik tada leistis g.gif Nors as visada saltus ir  leisdavausi  g.gif

visada laikau saldytuve ir leidziusi saltus,na isimtis darau kai vaistus tenka leistis kazkur isvykus
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif
Dijav verysad.gif labai apgailestauju del taves verysad.gif
as kazkaip ir nejauciu jokiu nestuke.gif pojuciu,o vaikstau atseit jau kaip pastojisi biggrin.gif atsargiai kojikes delioju,letai einu doh.gif
o siaip tai,jokiu pojuciu doh.gif laukiu,kad pykintu ryte,o ne velnio ax.gif
klausimas,kas po ivf dejosi zvakutes nakciai?as viena nakti pamirsau,tai nieko tokio?ar cia jau mirtina nuodeme?
Atsakyti
liepa7,as laikiau visada saldytuve,susileisdavau ir vel atgal smile.gif

Pusaite,man gydytoja minejo,kad geriau neuzmirsti,as prisimenu kaip isidedavau net i WC neidavau doh.gif del pykinimo dar palauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 19, 16:46)

Man sakė, kad atidaryto Puregono į šaldytuvą dėti nebebūtina. Niekada nedėjau ir viskas buvo gerai ax.gif

Jūs man papasakokit, kiek laiko daugiausiai po neigiamo IVf sekantį ciklą jums užvėluodavo dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loksins @ 2009 04 20, 11:07)
Jūs man papasakokit, kiek laiko daugiausiai po neigiamo IVf sekantį ciklą jums užvėluodavo dienos? g.gif

Aš kraujuoti pradėjau anksčiau, buvo išvis sunku suprasti, kada kraujavimas virto mmm kraujavimu bet baigiau būtent tą dieną, kada, mano paskaičiavimu, turėjo baigtis prasidėjusios mėnesinės, todėl manau, kad man jos prasidėjo visdėlto laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loksins @ 2009 04 20, 11:07)

po paskutinio IVF, po nesivystancio, man mmm atejo tik 47c.d, tada kitos- 31, o dabar - 37c.d. doh.gif tai net ir negaliu nieko prognozuoti, kaip kas bus po sio ciklo unsure.gif beje, tai nei po vieno IVF nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 04 20, 08:21)
beje, tai nei po vieno IVF nebuvo  schmoll.gif

Tai vat ir man nė karto nebuvo g.gif Aišku, po šio nepavykusio man dar ir histeroskopija daryta. Po to ir kraujas imtas 21CD, tai palikau žinią klinikoj, kad gydytojas šiandien perskambintų ir papasakotų, ką koks nors progesteronas rodė g.gif Nes jau nieko nesuprantu, būdavo, kad max užvėluodavo 4 dienas, bet šiandien jau devinta diena eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loksins @ 2009 04 20, 11:56)
Tai vat ir man nė karto nebuvo g.gif Aišku, po šio nepavykusio man dar ir histeroskopija daryta. Po to ir kraujas imtas 21CD, tai palikau žinią klinikoj, kad gydytojas šiandien perskambintų ir papasakotų, ką koks nors progesteronas rodė g.gif Nes jau nieko nesuprantu, būdavo, kad max užvėluodavo 4 dienas, bet šiandien jau devinta diena eina doh.gif

nu tau cia gal histeroskopija dar pridejo g.gif kai gausi kokiu ziniu - pranesk mirksiukas.gif
as tai net nesikreipiau, nes zinau atsakyma: ''issireguliavo ciklas po IVF, taip buna'' biggrin.gif ir ka jau cia padarysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 04 20, 09:19)
nu tau cia gal histeroskopija dar pridejo  g.gif kai gausi kokiu ziniu - pranesk  mirksiukas.gif
as tai net nesikreipiau, nes zinau atsakyma: ''issireguliavo ciklas po IVF, taip buna''  biggrin.gif ir ka jau cia padarysi  doh.gif

Aha, aš šiandien kai paskambinau, tai pas mane klausė, ar aš ne nėščia lotuliukas.gif Nu vat aš irgi apie histeroskopiją pagalvojau, bet kad šiaip prie kiaušidžių tai jie tada nelenda g.gif Nors dieną prieš histeroskopiją gleivinė buvo vos 4 mm g.gif Žodžiu, aišku, kad niekas neaišku biggrin.gif Papasakosiu, ką vakare gydytojas pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 19, 20:42)
As taip pat laikiau visa laika saldytuve  smile.gif...
Papildyta:
Bet kazkur girdejau, kad  isemus is saldytuvo reikia 30min. palaikyti kambario temperaturoje ir tik tada leistis g.gif Nors as visada saltus ir  leisdavausi  g.gif

Per pirmą IVF purogeną laikiau ne šaldytuve, o dabar gydytoja pasakė griežtai laikyt šaldytuve, prieš leidimąsi galima palaikyti kad sušiltų, bet šeip visą laiką tik šaldytuve.
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 19, 18:46)
Tai sekmingu vakaru Citas  mirksiukas.gif 

Visos kitos prasineskit po apziuru, kaip sekasi auginti, kiek ko turit.... wub.gif  wub.gif
As jau irgi nuo vakar su Puregonu draugauju..  ax.gif

Sėkmingo starto ir finišo Liepa7 ir visos kitos mergaitės 4u.gif
Atsakyti