QUOTE(ylka @ 2009 04 20, 19:42)
sveikos megaites nors seniai seku foruma bet rasau pirma karta
siandien pradejau stimuliacija pirmam IVF, Diferelinas + Gonalis
ar galetumet parasyti kaip leistis gonali nelabai man ten aisku man reikia susileisti 225ml
Reikiama doze nustatyti reikia sukant juoda dozes skale , sukant iki reikiamo kiekio. Pvz. jei tau reikia susileisti 225, tai juoda skale (rodykle) turi būti ties 225.Tas mazas islindes baltas galiukas (injekcijos mygtukas) neturi jokios reiksmes dozes nustatymui, jis laisvai sukiojasi.Kai nustatai rodykle ant reikiamo susileisti kiekio, tada istrauki ta injekcini galiuka iki kol traukiasi . Jei visada leisies tą pačią dozę, rodyklės persukinėti nereikia, jei reiks susileisti pvz. 150, tai tą juodą rodyklę reikia perstayti ant 150.Tada dizenfekuoji vietą kur leisies, įduri ir spuadi tą injekcinį mygtuką, bus tokie traštelėjimai, nepamenu kas kiek. Kiek man sakydavo,kad negalima leistis prie pat bambos, man leipdavo leistis per du pirštus žemiau bambos, nes leidžiant aplink bambą būna dauk mėlynių.
Jei nori visos gonal instrukscijos parašyk į a/ž savo emeilą atsiūsių.
sekmės
Papildyta:
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 04 20, 19:03)
Ačiū Liepa, Medissa, Medūna už palaikymą

tikiuosi ir aš didelių skaičiukų
Viskas praėjo normaliai, stimuliavosi gerai, tik labai tankiai reikėjo pas gydytoją lankytis, bet viskas sekėsi gerai. Įsodino trečią dieną du 8 ląstelių ir dar vieną blastocistą vėliau... taigi laukiam gandrų
Sveikute
Labai labai geruoliukus tau įsodino, viskas bus GERAI

Esu kartu su Tavimi
Papildyta:
Liepa7 TIKIU TAVO SEKME
Visoms startuojančios kuo didžiausios sekmės