Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Ar nešiojate tokias, ar ieškote su idomiais, juokingias užrašais ar geriau vienspalvės? 4u.gif
Atsakyti
Na aš asmeniškai nevirškinu visokių užrašų ir piešinėlių, nebent jau koks super šmaikštus pasitaiko.
Atsakyti
Man gražu kai kt. šmaikščias mintis ant marškinėlių užrašo. Pati nesugalvoju, tai nieko panašaus ir neturiu blush2.gif
Atsakyti
Beje kalba eina ne apie tokius užrašus kai Teranova, Vero moda ar Mango doh.gif
Atsakyti
Kazkada turejau maikute su anglisku uzrasu:vaikinai yra kvaili,metikim akmenis i juos! Ir tokia nedidele mergaite su akmeniu rankoj biggrin.gif
Bet retai ja uzsidedavau ax.gif
Atsakyti
Man tai yra įstrigęs toks (ant vaikino marškinėlių): "Buy me another drink, you're still ugly" biggrin.gif
Atsakyti
Buvau radus su užrašu "This bitch bites". Bet nesusipirkau. Jau ir taip tų marškinėlių krūvos. Man patinka ir su užšais, ir su paveikslėliais (ypač vaikiškais thumbup.gif ). O mano mylimiausia tai Zidano futbolkė, apsivelkama special atvejais. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausi yra su užrašu: NOT ONLY AM I PERFECT, BUT I AM A BLONDE TOO. Nes esu visiška blondinė, gerąja prasme biggrin.gif O kiti didelėm raidėm parašyta TOUCH ME, o po apačia mažutėm raidelėm AND I'LL KILL YOU. Bet dažniausiai visi, ypatingai diedai, perskaito tik viršutinį užrašą. tongue.gif Į kiek juokingų situacijų aš su tais marškinėliais esu patekus blush2.gif A, dar turiu, kur mažom raidytėm parašyta STOP STARING AT MY ***
Atsakyti
Man toki sakinukai labai liux, tik pirmas nelabai tiktu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winterlady: 17 rugpjūčio 2005 - 18:41
Sitas idomiai atrodytu kur papludymi doh.gif
user posted image
Atsakyti
Neiznau del ko,bet vengiu maikuciu su uzrasais schmoll.gif blush2.gif ax.gif
Maciau maikute neseniai su fainu uzrasu "He loves me,but I don't care" thumbup.gif
Atsakyti
O man sitie uzrasai

Did you eat a bowl of stupid for breakfast?

I don't have a license to kill. I have a learner's permit.

I don't know what makes you dumb But it really works.

BEER It's not just for breakfast anymore.

Out of my mind... Back in five minutes.

Smile, it's the second best thing you can do with your lips.

There's too much blood in my alcohol system.

People like you are the reason people like me need medication.

Oh crap! You're going to try and cheer me up, aren't you?

Do not disturb I'm disturbed enough already.
Atsakyti