Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

aisku dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2007 05 23, 14:00)
kas rasite pirkti lt tu dazu kur po to palyginus su lygintuvu pasidaro ishkylus piesinukas parashykite prashau kur pirkote  smile.gif

Taigi, Vilniuje, jau minetoje "Meno muzoj", Dysnos g.4 (visai salia Mesiniu g., netoli nuo Rotuses aikstes) mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai patinka maikutes su uzrasais. Turiu pora su tokiais uzrasais:
"I'm blond and I'm proud of it."
"Chaos, panic & disorder.... my work here is done." thumbup.gif
"If they don't have chocolate in heaven, I ain't going."
Atsakyti
[

Beje, gal kas žinot, kur nebrangiai daro maikutes su užrašais? Šiaip bandžiau darytis pati.. rolleyes.gif Pirkau spec.popierių "OfficeOne" ir po to su lygintuvu atspausdintus paveiksliukus bandžiau ant maikučių perkelti..Na gavosi pora, bet kokybė nedžiugina schmoll.gif Gal kažką blogai dariau, nes draugeliams normaliai išėjo g.gif
[/quote]

as labai noreciau pati pasidaryti, bet nezinau is kur gaut tu daiktu. kiek nueinu i ofice 1 tiek paziuri i mane nieko nesuprasami. kur gaut tu liptuku, kur su ligintuvu atsispausdinus reik ant parskineliu uzlipdyt? smile.gif
Atsakyti
O kazi ar padarytu koki uzrasa ant vaikisku sliauztuku?
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 07 07, 22:15)
O kazi ar padarytu koki uzrasa ant vaikisku sliauztuku?

Padarytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras bigsmile.gif aug įdomių užrašų radau!!! Man tai labai patinka juokingi užrašai.

Pati pernai pirkau dryžuotą maikutę, kur užrašyta "No boyfriend, no problems"

Man taip super pasirodė, o kaip mano vaikinas užpyko!!! iki tokio lygio, kad nėjo kartu su manim kelias dienas kartu biggrin.gif

Kitą kartą reikės būti atsargesnei....
Atsakyti
Užrašas pvz būsimam jaunikiui "No bear, no sex, no girls, no tv. MAY I DIE?" biggrin.gif
Atsakyti
simpatiška maikutė nėštukėms smile.gif
user posted image

ir šiaip toks dviprasmiškas užrašas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 09 liepos 2007 - 17:37
QUOTE(Anzelika13 @ 2007 06 12, 16:57)
Man tai patinka maikutes su uzrasais. Turiu pora su tokiais uzrasais:
"I'm blond and I'm proud of it."
"Chaos, panic & disorder.... my work here is done."  thumbup.gif
"If they don't have chocolate in heaven, I ain't going."

Geras... thumbup.gif

Man uzrasai patinka, jei nera lievi aisku... rolleyes.gif
Atsakyti
Norėjau lietuviško užrašo, bet dar nesugalvojau kokio gero, todėl pasidariau anglišką: "Give a bit of Mmh to me & I will give a bit of Mmh to You..." ax.gif
Atsakyti
Aš tai nelabai mėgstu užrašus ar paveikslėlius ant palaidinių, ypač tų, kur iš parduotuvės su ten visokiais "Sexy girl" ar kažkas panašaus, man kažkaip nesubtiliai atrodo...šiaip ar taip porą marškinėlių turiu.

vieną pasidariau specialiai teminiam vakarėliui. ten buvo tema "maištas", tai marškinėlius pasidariau su chegeravaros atvaizdu ir po apačia užrašu "maišto idėja gyva".
o dar vienus tai nedariau, o pirkau tuos, kur lietuvių dizainerės daro. tokius su Lietuvos himnu užrašytu ant marškinėlių.
kažkokios labai jau nacionalistinės tos mano palaidinės smile.gif
Atsakyti