Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Nusipirkau Turkijoj bliuzele su uzrasu, tik nezinau ar ja uzsidesiu kada doh.gif nebent i gamta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 07 17, 12:18)
Nusipirkau Turkijoj bliuzele su uzrasu, tik nezinau ar ja uzsidesiu kada  doh.gif nebent i gamta  rolleyes.gif

Kokiu užrašu? bigsmile.gif
Atsakyti
"Good boys go to heaven.
Bad boys go to my house" 4u.gif

'I was the fastest sperm' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 07 17, 19:24)
"Good boys go to heaven.

geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 07 17, 20:24)
"Good boys go to heaven.

Geras hihihi.gif
Atsakyti
:] ziuriu, jus megstat visokius nimfomaniskus pavadinimus :] o as tai dabar ieskau vienam draugui marskineliu kokiu nors fainu, kazkaip pati uzrasa kurti bijau... bet kai perbegau t-ideju parduotuves, tai nieko neradau tinkamo. nes mano draugas nei zvejys, nei koks baisus alkoholikas, o tie uzrasai dazniausiai buna su kazkuo panasaus. dar buvau vivamake.com, bet ten irgi neradau... galvoju, gal tikrai koki nacionalini uzrasa ideti... mat tas draugas ruosiasi isvaziuot dirbti i uzsieni greitu laiku. ka galit patarti? :]
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 07 17, 17:27)
Kokiu užrašu?  bigsmile.gif

na Turkiyje doh.gif
Atsakyti
Aš turiu maikutes su užrašais No fucking angel ,ir bling bling (blondinė esu, tai tinka biggrin.gif) Dar turiu, wow she is beutiful ,bet abejojiu ar užsidėsiu blush2.gif
Atsakyti
Po atostogų pirmas darbas bus pasigaminti tokius dvejus t-shirt'us:

I'm cross-stitcher & feminist ...apie žodžių išdėstymo vietą beigi stilių nepasakosiu, pa'post'insiu fotkę, kai bus rezultatas

ir

Real Women Think
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 07 17, 19:24)
"Good boys go to heaven.

Pirmas geras, o su antru tai neiciau tikrai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 07 18, 17:45)
Po atostogų pirmas darbas bus pasigaminti tokius dvejus t-shirt'us:

I'm cross-stitcher & feminist ...apie žodžių išdėstymo vietą beigi stilių nepasakosiu, pa'post'insiu fotkę, kai bus rezultatas

ir

Real Women Think

Lievas.... schmoll.gif
Atsakyti
visos baisiai nori ant marskineliu isrekti savo seksualuma :] o tai patriotisku ideju neturit?
Atsakyti
QUOTE(algė @ 2007 07 18, 17:59)
visos baisiai nori ant marskineliu isrekti savo seksualuma :] o tai patriotisku ideju neturit?

turim, "myliu tevyne" lotuliukas.gif
Atsakyti