QUOTE(Makarončikė @ 2007 07 21, 15:56)
zippylolly, gal gali baigti įrodynėt čia savo tiesas ir pyktis su visasi... Atsibodo jau 

Nesupratau, kokia teise turi mane kontroliuoti???

QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 16:05)
Ir kiek pastebejau visur man is paskos vaikstai.... Tai kam tas forumas tada? kad kalbetume ta ka tu nor??? Gal cia as vienintele gincyjuos????

Jei galėčiau tave kontroliuoti taves čia nebūtu. Aš net nebandau tiesą pasakius kontroliuoti. Aš pasakiau gal gali baigt, juk nesakiau baik. Jo aš žiūriu kur tueini, nes tu man labai kaip asmenybė patinka, tu tokia faina

QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 16:05)
Ir kiek pastebejau visur man is paskos vaikstai.... Tai kam tas forumas tada? kad kalbetume ta ka tu nor??? Gal cia as vienintele gincyjuos????
Zinok, tu man pradedi labai nusibosti, ir jei nebaigsi mane persekiot, kreipsiuos i administracija.

Zinok, tu man pradedi labai nusibosti, ir jei nebaigsi mane persekiot, kreipsiuos i administracija.

Papildyta:
matau truputi paredagavai savo pasisakyma

QUOTE(simute1 @ 2007 07 21, 16:12)

Nu as ta pasakyma istryniau, nes istikruju nei as kreipsiuos nei ka...
O siaip man neidomu, patinka jums mano asmenybe ar ne. Ir sita ginca ne as isprovokavau beje...
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 16:16)
Nu as ta pasakyma istryniau, nes istikruju nei as kreipsiuos nei ka...
O siaip man neidomu, patinka jums mano asmenybe ar ne. Ir sita ginca ne as isprovokavau beje...
na zinok kiek pasiskaitau tai dazniausiai tu buni provokatore

is viso,ko cia pykstates,pries mesteldamos astru komentara suskaiciuokit iki 10 ir viskas bus ok.va dar imkit po baliona visos museikos

QUOTE(simute1 @ 2007 07 21, 16:20)
na zinok kiek pasiskaitau tai dazniausiai tu buni provokatore
is viso,ko cia pykstates,pries mesteldamos astru komentara suskaiciuokit iki 10 ir viskas bus ok.va dar imkit po baliona visos museikos

Parodyk tu man kur as ka isprovokavau??? Sitoj temoj forumiete prie mano avataro prisikabino nei is sio nei is to. Ir visai ne i tema. Juk kalbam cia ne apie avatarus. O paskui makaroncike mane kaltina kad as nuo temos nukrypau, kad puolu ir t.t.
Ir ka Makaroncike reiskia " jei galeciau kontroliuoti, taves cia nebutu"..? Ir tiesioginis pasakymas kad tau mano asmenybe nepatinka???
Gal jus pacios savo liezuvelius priziurekit?
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 16:32)
Parodyk tu man kur as ka isprovokavau??? Sitoj temoj forumiete prie mano avataro prisikabino nei is sio nei is to. Ir visai ne i tema. Juk kalbam cia ne apie avatarus. O paskui makaroncike mane kaltina kad as nuo temos nukrypau, kad puolu ir t.t.
Ir ka Makaroncike reiskia " jei galeciau kontroliuoti, taves cia nebutu"..? Ir tiesioginis pasakymas kad tau mano asmenybe nepatinka???
Aš sakiau ,kad nepatinka?

QUOTE(Makarončikė @ 2007 07 21, 16:35)
nes tu man labai kaip asmenybė patinka, tu tokia faina
Nori pasakyt cia teisybe parasei, be ironijos?

QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 16:32)
o varge

aisku,visi turi teise isreikst savo nuomone,bet reikia moketi ir prie kitu pritapti.
cia aisku ne mano reikalas,gali ir neatsakyti,bet butu idomu suzinot kiek tau metu?