Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

QUOTE(simute1 @ 2007 07 21, 16:58)
o varge doh.gif  tu pati viska imi per daug i galva,ir del kiekvieno zodzio pyksti ir bandai irodinet savo tiesas doh.gif kaip sakoma geriausia gynyba puolimas mirksiukas.gif tai tu taip ir darai.uzkliuvo avataras?praleisk pro akis ta parasyta eilute ir viskas,nereiks gincytis.nes matau visos temos kur tu pasisakai baigiasi pestynem.
aisku,visi turi teise isreikst savo nuomone,bet reikia moketi ir prie kitu pritapti.
cia aisku ne mano reikalas,gali ir neatsakyti,bet butu idomu suzinot kiek tau metu? ax.gif  4u.gif

Kodel kazkam galima prisikabinti prie avataro, o man viska pro akis praleisti reikia? Jau kai prisikabinsi prie manes tai as ir prie taves prisikabinsiu ir prie kiekvieno tavo zodzio...
Toks gyvenimas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 17:06)
Kodel kazkam galima prisikabinti prie avataro, o man viska pro akis praleisti reikia? Jau kai prisikabinsi prie manes tai as ir prie taves prisikabinsiu ir prie kiekvieno tavo zodzio...
Toks gyvenimas... mirksiukas.gif

nu zinai,as tai vadovaujuos posakiu duok durniui kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simute1 @ 2007 07 21, 17:07)
nu zinai,as tai vadovaujuos posakiu duok durniui kelia mirksiukas.gif

Jei visus kelius durniams uzleisi, tai pats nebeturesi kur vaiksciot... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 17:20)
Jei visus kelius durniams uzleisi, tai pats nebeturesi kur vaiksciot...  lotuliukas.gif

tai jo,geriau lipt per galvas,ir,kad kiti uzleistu kelia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 07 21, 15:43)
Supratau aisku.. Siaip Wikipedija yra internetine enciklopedija ir ten kazkokiu bajeriu nededa...
Tas mumoli's sign arba playboy rabbit sign yra matomas darant zmogaus kepenu ultragarsa....

NE I TEMA

WIKIPEDIA yra toks dalykas,kad ten gali but visokiu bajeriu doh.gif ten straipsnius galiu rasyt ir as ir tu ir visi kiti kas tik nori. buna ir viokiu nukrypimu ir kalbos klaidu, pvz kazkada skaiciau apie erogenines zonas, tai viena is moters erogeniniu zonu yra "putyte" lotuliukas.gif visaip ten gali but, ir ta foto gali buti truputi paryskinta ir t.t. mirksiukas.gif (as cia nelendu i jusu ginca,labai labai prasau i si mano komentara neatrasineti cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(simute1 @ 2007 07 21, 17:34)
tai jo,geriau lipt per galvas,ir,kad kiti uzleistu kelia biggrin.gif  lotuliukas.gif

Vienas dalykas as siuo atveju per galvas tikrai nelipu, o tik sakau savo nuomone, kad jau isejo tokia kalba.
Antra, visada atsiranda zmoniu, kurie stengiasi tave sumenkinti, o save labai aukstai iskelti. Jei jiems tai leisi, taip ir liksi sumindziotu. Todel kartais verta per tas galvas palipti kai reikia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
I TEMA

vienu metu galvojau pasidaryti marskinelius "boys are stupid throw stones at them"(ir dar tokis labai fainas paveiksliukas ten turejo but kartu), bet taip ir nepasidariau.. o norejau juos darytis tokius todel, kad as tikrai nekenciu vyru, fu, nervina jie mane su savo "vyriska logika" lotuliukas.gif

(as ne lesbiete ir ne feministe jei ka cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark_me: 21 liepos 2007 - 16:52
QUOTE(dark_me @ 2007 07 21, 17:48)

NE I TEMA

WIKIPEDIA yra toks dalykas,kad ten gali but visokiu bajeriu  doh.gif  ten straipsnius galiu rasyt ir as ir tu ir visi kiti kas tik nori. buna ir viokiu nukrypimu ir kalbos klaidu, pvz kazkada skaiciau apie erogenines zonas, tai viena is moters erogeniniu zonu yra "putyte"  lotuliukas.gif  visaip ten gali but, ir ta foto gali buti truputi paryskinta ir t.t.  mirksiukas.gif  (as cia nelendu i jusu ginca,labai labai prasau i si mano komentara neatrasineti  cool.gif  )

Kad jau komentavai tu, tai komentuosiu ir as..
Niekada ten nepataikiau ant jokio bajerio.. blink.gif Na, bet tiek to, gal ir paryskino ten ta nuotrauka..
irnesakyk.gif
Atsakyti
hmmm, kas per diskusijos uzvire g.gif
mano nuomone, jeigu zmogus nesioja svastikas del prikolo -jis idiotas arba berastis. Su CCCP truputi kitaip, nes Lietuva buvo viena is tos sistemos auku, tad lietuvis su tokia maikute gali vaikscioti pasijuokdamas is saves, prisimindamas vaikyste/jaunyste ir panasiai. Bet ir tai, nebutu labai neteisus zmones, kuriuos tokios maikutes izeidzia, nes daugybe seimu skaudziai nukentejo nuo to rezimo.
Apskritai su zenklais ir simboliais reiketu apdairiau apsieiti, nes jie turi reiksme nepriklausomai nuo to,kaip tu ja supranti.
O del uzrasu tai sutinku, kad daznai jie buna "del prikolo". Tik kad ne visi prikolai buna vyke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 07 21, 17:59)
hmmm, kas per diskusijos uzvire  g.gif 
mano nuomone, jeigu zmogus nesioja svastikas del prikolo -jis idiotas arba berastis. Su CCCP truputi kitaip, nes Lietuva buvo viena is tos sistemos auku, tad lietuvis su tokia maikute gali vaikscioti pasijuokdamas is saves, prisimindamas vaikyste/jaunyste ir panasiai. Bet ir tai, nebutu labai neteisus zmones, kuriuos tokios maikutes izeidzia, nes daugybe seimu skaudziai nukentejo nuo to rezimo.
Apskritai su zenklais ir simboliais reiketu apdairiau apsieiti, nes jie turi reiksme nepriklausomai nuo to,kaip tu ja supranti.
O del uzrasu tai sutinku, kad daznai jie buna "del prikolo". Tik kad ne visi prikolai buna vyke  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
As tiesiog isvaziavusi i uzsieni pradejau liberaliau i viska ziuret. Nesigilinu kaip kas apsirenge ar ka jie ta apranga pasakyti nori. Gal nori ka pasakyt, gal tik siaip sau uzsidejo. Kvailas jis ar ne - ne man spresti, kiekvienas turi savo isitikinimus ir tegul reiskia juos kaip nori. Tai ir nesikabinesiu nei prie avataru, nei prie zenkliuku.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zippylolly: 21 liepos 2007 - 17:23
Heh, zippilolly turi retą talentą sudirbti savo pačios "argumentus" savo pačios poste. Tuo diskusija apie/su šia motera iš mano pusės yra baigta. hi.gif

Dėl CCCP maikučių - prieš metus gal ir galima buvo užsidėti ant prikolo, dėl nostalgijos. Bet keliaudami po Estiją/Latviją pastebėjom (iki LT lyg tais dar nedaėjo ši mada), kad po riaušių Estijoje CCCP maikės tapo super populiarios tarp radikaliai nusiteikusio Pabaltijo jaunimo (rusų) bei rusų turistų. Jie tai nešioja būtent kaip provokaciją. Taigi dabar maikės su SSSR jau nebesivilkčiau ... Nesivilkčiau ir svastikos, nors kai kurie latviai aiškina, kad tai iš Indijos kilęs vieningumo ženklas. blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2007 07 24, 13:49)
Heh, zippilolly turi retą talentą sudirbti savo pačios "argumentus" savo pačios poste. Tuo diskusija apie/su šia motera iš mano pusės yra baigta. hi.gif
Dėl CCCP maikučių - prieš metus gal ir galima buvo užsidėti ant prikolo, dėl nostalgijos. Bet keliaudami po Estiją/Latviją pastebėjom (iki LT lyg tais dar nedaėjo ši mada), kad po riaušių Estijoje CCCP maikės tapo super populiarios tarp radikaliai nusiteikusio Pabaltijo jaunimo (rusų) bei rusų turistų. Jie tai nešioja būtent kaip provokaciją. Taigi dabar maikės su SSSR jau nebesivilkčiau ... Nesivilkčiau ir svastikos, nors kai kurie latviai aiškina, kad tai iš Indijos kilęs vieningumo ženklas. blush2.gif  schmoll.gif

CCCP marskineliu, kedu gali nusipirkti ir UK, ir nesioja zmones, turbut patys nesuprasdami ka tas reiskia. Nu ir kas.. Tegul nesioja i sveikata...
Ir nieko as nesudirbau, pati pasirinkciau uzrasus kokius nesioti, bet nesigilinu ka kiti nesioja...Nesigilinu ir i avatarus....
Ai, bet nesvarbu...
irnesakyk.gif
Atsakyti