Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(MamaVika @ 2009 04 16, 18:53)
Sveikos merginos!

Kaip keista,kad jos vel atauga g.gif O tuoj pacioj vietoj ataugo? O ka daktarai sako,del ko atauga? Nes man keleta daktaru sake, jei as turiu polinki,tai man ataugs arba kitoj vietoj atsiras.Aisku,nelabai norisi doh.gif  doh.gif  doh.gif tikiuosi,kad neturesiu daugiau... schmoll.gif

o del sukietejimu tai nelabai pergyvenu,nors irgi turiu po pjuviu.Man atrodo 1-2 men.tikrai mazai,kad sukietejimas praeitu.
O siaip daktare uzdraude koki gera menesi sportuot, nelankyt pirciu ir baseinu, nekelt sunkaus...

Tai ir man taip sake, tik nezinau ar ilgai, nes vaikui uzpakali reikia plauti, tai kilnoju doh.gif

QUOTE(inguska..28 @ 2009 04 16, 20:06)
Randas buvo susiutas tokiomis metalines skobutemis kaip sasiuvinyje buna.
Lilajar,kas cia per bajeris,gal kazka praleidau  doh.gif ,bet pirma kart girdziu apie toki metoda .... g.gif  g.gif  g.gif

Nu joks cia ne bajeris, uosviene sake, kad ir pas juuos kartais siuva tokiais, bet cia nera viesai prienamas daiktas, nes brangu. As Mudenui juokais pasakiau pries operacija, kad manes nesubjauruotu, tai liepe nueti i vaistine ir nupirkti ta stepleri. ANt kruties buvo 17 skobuciu, tai kol jos buvo baisiai atrode, bet kai iseme randas labai grazus, toks plonytis ir lygus.
Atsakyti
nu idomiai,kodel man niekas nepasiule,bet gal cia ir nuo operacijos sudetingumo priklauso,nes man su siulais siuvo,po operacijos ju net nesimate,tik galiukai buvo islinde is abieju pusiu,po savaites istrauke,o randelis irgi mazytis,vos matomas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,na ir prirašėte visokių naujienų smile.gif Apie steplerį tai tikrai nebuvau nieko girdėjusi,gal ir geras dalykas,įdomu būtų sulyginti pjūvius ar labai skiriasi kur siūlais siūta ir kur stepleriu.Atsimenu seniau kai kurioms prieš operaciją duodavo sąrašėlį ką reikia nusipirkt,o dabar lygtai nei viena nieko nepirko? bent jau aš tai be daiktų į operacinę važiavau smile.gif

Vilmitele,infiltratas pas ką būna,tai jau iškarto po operacijos jaučiasi toks sukietėjimas,jei dabar nėra tai ir nebus.Pas mane pradžioje didesnis buvo,o dabar jau labai mažas.Mane irgi Bružas operavo,bet aš gulėjau Ostapenkos palatoje,tai jo seselė man labai maloni buvo.Operacinėje tai viskas vyko labai greitai,net nespėjau sureaguot,chirurgas kai atėjo net juokėsi sako jau nukryžiavo tave smile.gif
Kažkaip operacinės sesučių net neprisimenu,tik paklausė pavardės ir kurią pusę operuos,daugiau su jom pokalbio nebuvo.O reanimacijoje tai gera seselė buvo ir gydytojas labai malonus pasitaikė wub.gif
Vilmitele,tau gal po operacijos kai kėle nuo stalo į lovą tuos sonkaulius suspaudė,aš po operacijos radau dvi mėlynes,ant rankos ir ant kojos biggrin.gif pagalvojau,kad labai suspaudė kai mane kilojo biggrin.gif

Papildyta:
Mane kai išrašinėjo iš ligoninės,į mano lovą irgi merginą su fibroadenomom paguldė,tai jai jau trečią kartą operavo doh.gif Jei yra organizmo polinkis tai jos auga vėl,o pas kitas išpjauna ir pasibaigia tuom,linkiu visom,kad daugiau nepriaugtų 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na, man irgi nieko nepažadėjo, jog vėl neataugs sad.gif po pirmos operacijos naujos fibroadenomos išaugo visai kitose vietose ir beje, tokios nelabai gražios, kaip vynuogių kekė blink.gif po šios operacijos ir nieko nepasakė, jog daugiau jų nebus.
kas dėl šonkaulių skausmo, vakar mama man perrišinėjo žaizdas, tai sakė, jog greičiausiai bus su spaustuku man oda prižnybta, nes yra mėlynė ir nubrozdinimas doh.gif
dėl steplerio man irgi nieko neminėjo, bet manau, kad ir taip randai bus nedideli. aš pati nežiūrėjau, nes būčiau išgriuvusi, bet mama sakė, kad labai gražiai užsiūta. smile.gif aš tik pas Bružą klausiau dėl specialių klijų žaizdoms klijuoti, juos naudoja plastinėse operacijose. tai gydytojas atsisakė su jais dirbti, nes jeigu kas būtų blogai arba pradėtų kraujuoti žaizda, tai tektų man tuos klijus lupti nuo gyvos mėsos...ir vis tiek tektų vėliau užsiūti. fear.gif
tai tokios tokelės pas mane. beje, pas mane viena krutis, kurioje darė du pjūvius, tokia lyg karšta, nžn. be to, ir forma krytu pakitusi, ar jums taip buvo? greitai grįžo į buvusią padėtį? nes dabar tai tikrai tokios deformuotos...
Atsakyti
vilmitele,dar per mazai laiko praejo po operacijos,kad galetum kazka spresti,dar truputi pakentek ir viskas susitvarkys,pamatysi mirksiukas.gif ,man irgi iskart po operacijos buvo kiek patinusi,del karscio nepamenu,gal ir buvo,isvis norejau paklausti ar jums nebuna kad dabar daug dazniau kazka pamirstat,gal as cia fantazuoju, pvz.jeigu ko neatsimenu,tai kaltinu narkoze,gal siaip isikaliau i galva ,kad tai del to... g.gif
dar idomu,kazin ,reiketu paklausti gydytojo,kiek daugiausiai kartu yra operaves viena ir ta pacia moteri su fibroadenomom,kiek skaiciau cia tai daugiausiai operuotos buvo 3-4 kartus,ar jeigu jau jos turi ta polinki,tai ir ataugines visa likusi gyvenima,nors jei dabar gerai atsimenu tai yra, berods daugiau jaunu moteru beda,vadinasi veriasniame amziuje jos turetu nustoti augti,tai nors viena paguoda.. mastau.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
man pvz., gydytoja endokrinologė sakė, kad greičiau gimdyčiau ir viskas susitvarkys smile.gif bet kažin ar čia tik ne bobučių pasakos?
na, tikiuosi, jog mano krūtinė po operacijos atgaus buvusią formą. iki mergaitės smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Vilmitele @ 2009 04 20, 11:19)
Sveikutės smile.gif
man pvz., gydytoja endokrinologė sakė, kad greičiau gimdyčiau ir viskas susitvarkys smile.gif bet kažin ar čia tik ne bobučių pasakos?
na, tikiuosi, jog mano krūtinė po operacijos atgaus buvusią formą. iki mergaitės smile.gif

Nu as net nezinau del tu gimdymu.Man irgi ne viena daktare sake, kad praeina po tu gimdymu, maitinimu krutim.Bet pas mane nei sumazejo, ir aciu Dievui nepadidejo ta fibroadenoma,ir neatsirado nauju. g.gif Tai ir nusprendziau isoperuot, kad negadintu man gyvenimo schmoll.gif Noreciau vel nestuke.gif ,tai ir va bijau dabar, kad vel neatsirastu tu guziuku.Nes vienas daktaras man sake, kad fibroadenomos labai megsta pasirodyt nestumo ar maitinimo metu. verysad.gif
Atsakyti
na del gimdymu tai abejoju,kad pades ,nes kiek cia skaiciau tai nuomoniu paciu ivairiusiu yra,vienoms guzeliai atsirado iskart po gimdymo,kitoms nestumo metu,man asmeniskai 4 metai po gimdymo ,taip kad teigti,kaip sake gydytoja,kad greiciau gimdyk ir viskas susitvarkys ,manau nesamone.. schmoll.gif
Atsakyti
Labas visoms
Aš jau namie po operacijos. Operavo vakar. Šiandien jau namie. Atrodo viskas normaliai. Nieko blogo nerado. Vis dėlto operavo dvi fibroadenomas vienoj kruty, o trečia buvo labai maža, tai tos nelietė. Ją reikės stebėti. Todėl neatmetu galimybės, kad kada nors reikės šalinti ir ją. Jaučiuosi visai neblogai. Vakar po operacijos tai visą laiką prasnaudžiau. Dar neliečiau nieko, bet kai perrišinėjo, tai mačiau randus ir mėlynus siūlus kaip dratus. Tikiuosi viskas gis normaliai.
Atsakyti
[quote=Daredi,2009 04 22, 12:36]
Labas visoms
Aš jau namie po operacijos. Operavo vakar. Šiandien jau namie. Atrodo viskas normaliai. Nieko blogo nerado. Vis dėlto operavo dvi fibroadenomas vienoj kruty, o trečia buvo labai maža, tai tos nelietė. Ją reikės stebėti. Todėl neatmetu galimybės, kad kada nors reikės šalinti ir ją. Jaučiuosi visai neblogai. Vakar po operacijos tai visą laiką prasnaudžiau. Dar neliečiau nieko, bet kai perrišinėjo, tai mačiau randus ir mėlynus siūlus kaip dratus. Tikiuosi viskas gis normaliai.

Sveikute Daredi,dziaugiuosi del taves,kad jau po visko ir viskas tau gerai,o tu zinojai ,kad pas tave trys fibroadenomos,ar tau vietoje,dar dare ehoskopija,tave operavo gyd.Bruzas,jei neklystu,kokie atsiliepimai ?
tai zodziu ilsekis ramiai,veliau papasakosi daugiau ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl gimdymų aš chirurgo irgi klausiau,sakė tai neturi jokios reikšmės fibroadenomų susidarymui.

Daredi,sveika sugrįžusi 4u.gif Parašyk vėliau kaip viskas sekėsi,ir ar gavai kokių nors nurodymų iš gydytojo(tikiuosi nepapuolei pas chirurgą S.....)
Įdomu kaip ten baigėsi merginai kuri pas jį operavosi,nepamenu dabar jos niko.
Atsakyti
Šiandien dar gulinėju visą dieną.
Vyr. sesutė Laimutė tai iš ties labai maloni moteris. Ji sako, kad nepažymėta pas ką operuojatės. Kokį gydytoją renkuosi? Sakau arba Ostapenko arba Bružas. Klausiu ką ji parekomenduos. SAko gal tada pas Ostapenko, jis ką tik po atostogų grįžo, gražius pjūvius daro. Liepė dar rytoj ryte atvažiuot perrišimui. Kol kas jokių nurodymų nedavė. Sakė, kad iš tikrųjų fibroadenomos, operacija praėjo kaip planuota. Tai va tiek. Kol kas ir neskauda per daug. Tik truputį dilgčioja kartais. Mačiau šiandien du pjūvius ir mėlynus siūlus. Vaizdas kol kas tai ne koks, bet tikiuosi, kad viskas užgis gerai.
Atsakyti