QUOTE(MamaVika @ 2009 04 16, 18:53)
Sveikos merginos!
Kaip keista,kad jos vel atauga
O tuoj pacioj vietoj ataugo? O ka daktarai sako,del ko atauga? Nes man keleta daktaru sake, jei as turiu polinki,tai man ataugs arba kitoj vietoj atsiras.Aisku,nelabai norisi
tikiuosi,kad neturesiu daugiau...
o del sukietejimu tai nelabai pergyvenu,nors irgi turiu po pjuviu.Man atrodo 1-2 men.tikrai mazai,kad sukietejimas praeitu.
O siaip daktare uzdraude koki gera menesi sportuot, nelankyt pirciu ir baseinu, nekelt sunkaus...
Kaip keista,kad jos vel atauga

o del sukietejimu tai nelabai pergyvenu,nors irgi turiu po pjuviu.Man atrodo 1-2 men.tikrai mazai,kad sukietejimas praeitu.
O siaip daktare uzdraude koki gera menesi sportuot, nelankyt pirciu ir baseinu, nekelt sunkaus...
Tai ir man taip sake, tik nezinau ar ilgai, nes vaikui uzpakali reikia plauti, tai kilnoju

QUOTE(inguska..28 @ 2009 04 16, 20:06)
Randas buvo susiutas tokiomis metalines skobutemis kaip sasiuvinyje buna.
Lilajar,kas cia per bajeris,gal kazka praleidau
,bet pirma kart girdziu apie toki metoda ....

Lilajar,kas cia per bajeris,gal kazka praleidau

Nu joks cia ne bajeris, uosviene sake, kad ir pas juuos kartais siuva tokiais, bet cia nera viesai prienamas daiktas, nes brangu. As Mudenui juokais pasakiau pries operacija, kad manes nesubjauruotu, tai liepe nueti i vaistine ir nupirkti ta stepleri. ANt kruties buvo 17 skobuciu, tai kol jos buvo baisiai atrode, bet kai iseme randas labai grazus, toks plonytis ir lygus.