Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

Daredi,dėl vaizdo nesijaudink,kai užgis tikrai gražiau atrodys,o dėl dilgčiojimo tai aš dar ir dabar kartais jaučiu.Šiandien lygiai 2mėn.praėjo po mano operacijos.
O kokio dydžio tavo guzelis kurio neoperavo?aš irgi turiu dvi mažytes kurių nelietė tai jos 1mm dydžio,bet jas tik ligoninėje echoskopu matė,o poliklinkoje nematė.Gydytojas sakė ligoninėje geresnis echoskopas.
Atsakyti
sveika Daredi,kaip siandien jautiesi?
Atsakyti

Įdomu kaip ten baigėsi merginai kuri pas jį operavosi,nepamenu dabar jos niko.

laba merginos,tai man nesibaige o jauciu kad tik prasidejo verysad.gif Tai vis delto buvau pas skyriaus vedeja ,bet ne skustis buvau o konsultuotis. Tai jis tikrai labai malonus zmogus. thumbup.gif Patare kompresiukus pridet ir po men.pasirodyt. Nu tikekimes kad tie kompresiukai pades,zinau kad tikrai nepakenks. smile.gif Tai tokios tokeles pas man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetus26 @ 2009 04 24, 17:26)
Įdomu kaip ten baigėsi merginai kuri pas jį operavosi,nepamenu dabar jos niko.

laba merginos,tai man nesibaige o jauciu kad tik prasidejo verysad.gif  Tai vis delto buvau pas skyriaus vedeja ,bet ne skustis buvau o konsultuotis. Tai jis tikrai labai malonus zmogus. thumbup.gif Patare kompresiukus pridet ir po men.pasirodyt. Nu tikekimes kad tie kompresiukai pades,zinau kad tikrai nepakenks.  smile.gif Tai tokios tokeles pas man mirksiukas.gif

Tikrai taip nepergyvenk! Tu gali net psichologiskai sau blogiau padaryt.Nes as tokia irgi esu. schmoll.gif Kokiom tik ligom as nepersirgau. doh.gif Pati esu medike,kai studijavau- tai visos ligos,buvo mano ligos. blink.gif Tai dabar jau moku save kontroliuot. O kokius tau kompresus tau pasake daryt? man irgi idomu,paciai reikia pabandyt,nes sukietejimu turiu po pjuviu. verysad.gif As jau cia rasiau,kad viena pazistama (ji jau pora kartu operavosi) parekomendavo man daryt kompresus is kopustu lapu ir medaus.tai irgi noriu pabandyt.kazkaip nerandu laiko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaVika @ 2009 04 24, 21:57)
Tikrai taip nepergyvenk! Tu gali net psichologiskai sau blogiau padaryt.Nes as tokia irgi esu. schmoll.gif Kokiom tik ligom as nepersirgau. doh.gif Pati esu medike,kai studijavau- tai visos ligos,buvo mano ligos. blink.gif Tai dabar jau moku save kontroliuot. O kokius tau kompresus tau pasake daryt? man irgi idomu,paciai reikia pabandyt,nes sukietejimu turiu po pjuviu. verysad.gif As jau cia rasiau,kad viena pazistama (ji jau pora kartu operavosi) parekomendavo man daryt kompresus is kopustu lapu ir medaus.tai irgi noriu pabandyt.kazkaip nerandu laiko. rolleyes.gif

Zinai taip pagalvojus nuo to pergyvenimo niekas nepasikeis kaip tu sakai galiu net sau pakenkti. verysad.gif As visa tai suprantu bet saves dar nemoku kontroliuoti. blush2.gif Ir tai man tikrai neinauda.
O komresas tai labai nesudetingas. Saukstas medaus ir saukstas miltu viska sumaisai gauni tokia koselia ir su ja darai kompresus. Tai sis kompresas kaip supratau turetu minkstinti sukietejimus. As ir girdejau kad daromi kompresai is kopustu lapu bet kad dar ir medaus prie ju reikia tai tikrai to nezinojau. O tai kaip ten tas kompresas su kopustu daromas?(gal reikia kopustu lapu sulciu ir sumaisyti su medum?)
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 23, 09:26)
Daredi,dėl vaizdo nesijaudink,kai užgis tikrai gražiau atrodys,o dėl dilgčiojimo tai aš dar ir dabar kartais jaučiu.Šiandien lygiai 2mėn.praėjo po mano operacijos.
O kokio dydžio tavo guzelis kurio neoperavo?aš irgi turiu dvi mažytes kurių nelietė tai jos 1mm dydžio,bet jas tik ligoninėje echoskopu matė,o poliklinkoje nematė.Gydytojas sakė ligoninėje geresnis echoskopas.

Šiandien buvau ligoninėj. Perklijavo pleistrus ir viskas. Galėjau ir pati tai padaryti. Viskas gerai tenai. Siūlus trauks ketvirtadienį, tai tada ir pradėsiu laukti gražesnio vaizdelio. O tas guzelis, kurio nelietė, tai rodos 5mm.

QUOTE(inguska..28 @ 2009 04 24, 11:13)
sveika Daredi,kaip siandien jautiesi?

Žinokit jaučiuosti labai gerai. Toks jausmas, kad ir operacijos nebuvo.

Pasimetusi26, aš kažkada tiesiog žalią kopūstą dėjau ir viskas(kiek pamenu). O su medum tai nežinau kaip daryti. Tačiau bet kokiu atveju kopūstą verta pabandyti, blogiau tikrai nebus. Tikėkimės, kad viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Pasimetus26 @ 2009 04 25, 14:50)
....O komresas tai labai nesudetingas. Saukstas medaus ir saukstas miltu viska sumaisai gauni tokia koselia ir su ja darai kompresus. Tai sis kompresas kaip supratau turetu minkstinti sukietejimus. As ir girdejau kad daromi kompresai is kopustu lapu bet kad dar ir medaus prie ju reikia tai tikrai to nezinojau. O tai kaip ten tas kompresas su kopustu daromas?(gal reikia kopustu lapu sulciu ir sumaisyti su medum?)

Paprastai daromas.Paimt viena kopustu lapa,istept ji medum ir pridet prie tos vietos kur suketiejimas.Ir taip palaikyt pora valandu. smile.gif Man paciai reikia padaryt,bet nerandu laiko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
Man ši operacija yra gyvenime pirma. Todėl kilo toks klausimas. Kaip išimami siūlai? Kokiu būdu ir ar skauda?
Atsakyti
Neturėtų skaudėti,vieną siūlo galą nukirps o už kito patrauks ir išsitrauks viskas,užtruks tik akimirką 4u.gif
Atsakyti
Daredi nebijok tikrai neskaudes,as net nepajutau,viskas truko sekunde,net nesupratau ar cia jau istrauke ar dar tik prades hihihi.gif
Atsakyti
Apie siuolaikinio gydymo radioterapija: http://www.pasveik.l...--navikas/34457
Atsakyti
Sveikos!
QUOTE(Daredi @ 2009 04 27, 10:59)
Sveikos
Man ši operacija yra gyvenime pirma. Todėl kilo toks klausimas. Kaip išimami siūlai? Kokiu būdu ir ar skauda?

Siulai istraukiami su pincetu.Ir kaip jau rase merginos,kad visai neskauda.Man tai buvo kaip kazkoks kutenimas. smile.gif
Atsakyti