Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(AIRA @ 2009 06 09, 10:08)
Kaip tylu šitam skyrelyje.. bet gal ir gerai, turbūt visos jau atsigavę po operacijų ax.gif Man vakar siūliukus išėmė, net sureguoti nespėjau, ir pats chirurgas tai darė, ne sesutė. Tai dabar jau be pleistriukų vaikštau, skaudėt visai neskauda, tik yra tie sukietėjimai buvusios fibroadenomos vietoje, sakė per porą mėnesių išsivaikščios. Beliko sužinoti atsakymą iš laboratorijos ir tuomet ramiai gyvensim toliau smile.gif

dziugu girdeti, kad kol kas viskas vyksta sklandziai. tikiuosi, kad viskas taip graziai ir pasibaigs ir neiskils jokiu problemu 4u.gif
ryt is ryto eisiu pas savo mamologe tinkrintis, tai truputi neramu... idomu, ar mano naujoji "drauge" nepaaugo per menesi... g.gif nesinoretu antros operacijos, nors po pirmos mano krutis padidejo, tai jei ir antra papjaustytu, gal susilygintu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2009 06 09, 09:38)
Daredi, smagu, kad viskas susitvarkė 4u.gif

Aira, linkiu, kad atsakymai būtų geri. Jaučiu, laukti neramu... unsure.gif Per kiek laiko po operacijos sužinomi atsakymai?

Truputį neramu.. o atsakymas po 2 sav. maždaug būna.

QUOTE(meow @ 2009 06 09, 12:21)
dziugu girdeti, kad kol kas viskas vyksta sklandziai. tikiuosi, kad viskas taip graziai ir pasibaigs ir neiskils jokiu problemu 4u.gif
ryt is ryto eisiu pas savo mamologe tinkrintis, tai truputi neramu... idomu, ar mano naujoji "drauge" nepaaugo per menesi... g.gif nesinoretu antros operacijos, nors po pirmos mano krutis padidejo, tai jei ir antra papjaustytu, gal susilygintu? lotuliukas.gif

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif Lauksim gerų naujienų ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 06 09, 12:21)

Sėkmės rytoj 4u.gif Tikėkimės, kad neauga "draugė". Kažko, matyt, nepaskaičiau ar praleidau - ar Jums po operacijos kitoje krūtyje naujas guziukas atsirado? unsure.gif

O dėl didėjimo tai geriau nebūtumėt rašius. Mano krūtinės po 10 mėn vaiko žindymo neliko nė kvapo - šiek tiek daugiau odos ir speneliai doh.gif Tai operacija skamba kaip reklama biggrin.gif

Aira 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2009 06 09, 15:32)
Sėkmės rytoj 4u.gif Tikėkimės, kad neauga "draugė". Kažko, matyt, nepaskaičiau ar praleidau - ar Jums po operacijos kitoje krūtyje naujas guziukas atsirado? unsure.gif

O dėl didėjimo tai geriau nebūtumėt rašius. Mano krūtinės po 10 mėn vaiko žindymo neliko nė kvapo - šiek tiek daugiau odos ir speneliai doh.gif  Tai operacija skamba kaip reklama biggrin.gif

Aira  4u.gif

taip, po operacijos praejus beveik pusmeciui nuejau pasitikrinti pas Tutku ir suzinojau "geraja" naujiena... nors ejau tik del operuotos kruties, kadangi man ja siaubingai skaudejo, net MB prisiliesti negalejo blush2.gif kadangi pries operacija tikrintos abi krutys ir nieko nebuvo, tai isaugo per si pusmeti. kol kas strioko nera- tik 1cm, bet jei dides, tai nekas... kaip suprantu, tai fibroadenomos nera linkusios mazeti ar isnykti, todel reikia melstis, kad neaugtu
geriau tokios "reklamos" neaptureti, nes bent jau man tai atsigavimas nebuvo lengvas. gana ilga laika temperatura laikesi ir siaip visokiu nesamoniu daresi. todel nieko nereklamuoju, o savo baimes bandau juoku nuvyti
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 06 09, 14:02)
geriau tokios "reklamos" neaptureti, nes bent jau man tai atsigavimas nebuvo lengvas. gana ilga laika temperatura laikesi ir siaip visokiu nesamoniu daresi. todel nieko nereklamuoju, o savo baimes bandau juoku nuvyti

Supratau tą mirksiukas.gif Aš tuo pačiu juoku bandau prisijaukinti baimę drinks_cheers.gif
Ar paaiškino medikai skausmo priežastį? Ar taip tiesiog turi būt po operacijos? g.gif
Atsakyti
labas mergaites,kaip jus laikotes,ir man arteja diena kada turesiu pasitikrinti,liepos menesi bus puse metu po operacijos,siaip jauciuosi gerai,nors tas kietumas vistiek kazkiek liko,o daugiau per daug ir nedrystu pasiziureti,bijau kad vel ko neatrasciau,bet labai noriu tiketi,kad viskas bus gerai,tik va nezinau pas ka dabar man reiketu nueiti,greiciausiai zygiuosiu pas Tutku,arba zirmunuose,pamirsau pavarde chirurgo doh.gif g.gif
Atsakyti
na va, as jau po apziuros... ataskaita tokia-3 cistos operuotoj kruty ir kitoj fibroadenoma doh.gif doh.gif doh.gif cistos tai nemazos 6, 5 ir 3 cm... net nesuprantu, kaip per menesi laiko gali tokio dydzio tos cistos atsirasti? geriu gi ta mastodynon ir jis nieko nepadeda doh.gif beje, daktare sake, kad ne ilgiau kaip tris menesius gerti, o triovit menesiniu metu negerti, nes gali pagauseti kraujavimas...
pasiguodziau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 06 10, 12:22)
na va, as jau po apziuros... ataskaita tokia-3 cistos operuotoj kruty ir kitoj fibroadenoma doh.gif  doh.gif  doh.gif cistos tai nemazos 6, 5 ir 3 cm... net nesuprantu, kaip per menesi laiko gali tokio dydzio tos cistos atsirasti? geriu gi ta mastodynon ir jis nieko nepadeda doh.gif beje, daktare sake, kad ne ilgiau kaip tris menesius gerti, o triovit menesiniu metu negerti, nes gali pagauseti kraujavimas...
pasiguodziau... blush2.gif

meow pasistenk nesinervinti, įsivaizduoju kokia savijauta po tokios konsultacijos, cistos rodos gali ir išnykti console.gif , o kaip ta fibroadenoma, ar tokio pat dydžio, tikiuosi nepadidėjo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Meow neparašei ar padidėjo fibroadenoma? tikiuosi ji liko tokia pati ir nepaaugo smile.gif
Aš planuoju rugpjūtį eiti tikrintis,tai irgi neramu,nes turiu dvi mažytes fibroadenomas neaišku irgi kaip jos ten laikosi smile.gif Pas mane irgi cistų yra,bet sako,kad joms gydymo nėra,nebent kai labai išdidėja tada nupunktuoja skystį ir jin subliūkšta.
Atsakyti
del cistu as nebijau. jos pacios isnyksta. tik man kazkokia mistika-viena menesi nera, kita menesi net trys ir tokios gana nemazos... fibroadenoma kol kas nepadidejo, bet yra tokioj vietoj, kad jei netycia dar paaugtu, tai operacija butu ne is paciu "linksmiausiu". man ji kazkaip ant sonkauliu ar tarp sonkauliu, palei kazkoki nerva, uzaugo. realiai pirstais neapciuopsi ir jei kruopsciai su echoskopu nepaziuresi, gali praleisti. mano gydytoja ilgai jos nerado. jau buvau net apsidziaugus, kad gal Tutkus suklydo, bet kur tau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 06 10, 13:24)
del cistu as nebijau. jos pacios isnyksta. tik man kazkokia mistika-viena menesi nera, kita menesi net trys ir tokios gana nemazos...

Gal Tutkus jas ir matė, bet manė, kad gal kokie sukietėjimai po operacijos? g.gif Manau, kad ir daktarai ne viską pasako atviromis kortomis, kad nenervintų mūsų jau ir taip stresinėse situacijose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 14:44)
Gal Tutkus jas ir matė, bet manė, kad gal kokie sukietėjimai po operacijos? g.gif Manau, kad ir daktarai ne viską pasako atviromis kortomis, kad nenervintų mūsų jau ir taip stresinėse situacijose ax.gif

ne, tikrai nebuvo, nes i ekraneli ziurejau ir as. tikrai nieko nebuvo, nes siandien maciau, kaip tos cistos atrodo, o anakart tokiu dalyku nebuvo... matyt teks hormonus tikrintis, nes disbalansas jauciamas ir gydytoja uzsimine, kad cia gali buti del to.... na bet del tu cistu as nestresuoju perdaug-jos sunyks pacios, tik faktas, kad kazkas su organizmu negerai. negali sveikam zmogui per menesi tiek daug ju privisti...
Atsakyti