Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(inguska..28 @ 2009 06 16, 11:18)
na savaite tai dar nieko baisaus,bet jau 2 menesiai tai tikrai nesamone kazkokia,tai kiek tada poliklinikoje turi laukti,puse metu maziausiai.. doh.gif

Aš gegužės viduryje bandžiau registruotis į eilę Santariškėse su siuntimu, tai tik rugsėjo pabaigai talonėlis buvo su vieninteliu laiku laisvu, o kad laiką pasirinkti būtų galima, tai tik spalį doh.gif Užtai ir puoliau ieškoti visų kelių aplink, nes per tiek laiko juk ir numirt žmogus gali, jau nekalbu apie nuolatinį nerimą unsure.gif

Apšvieskit, prašau - triovit - tai vitaminai? Kodėl juos reikia gert turint guzelių? g.gif Man chirurgas iš viso apie jokius vaistus anei papildus nė žodžio nesakė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2009 06 16, 14:01)
Aš gegužės viduryje bandžiau registruotis į eilę Santariškėse su siuntimu, tai tik rugsėjo pabaigai talonėlis buvo su vieninteliu laiku laisvu, o kad laiką pasirinkti būtų galima, tai tik spalį doh.gif  Užtai ir puoliau ieškoti visų kelių aplink, nes per tiek laiko juk ir numirt žmogus gali, jau nekalbu apie nuolatinį nerimą unsure.gif

Apšvieskit, prašau - triovit - tai vitaminai? Kodėl juos reikia gert turint guzelių? g.gif Man chirurgas iš viso apie jokius vaistus anei papildus nė žodžio nesakė unsure.gif

tai Santariskese as manau, kad tokios eiles, juk ten is visos Lietuvos zmones suvaziuoja. nors manau, kad irgi dirbtinai ispusta. gali bandyti i centro poliklinika uzsirasyti, bet ten tik is ryto registruoja. nuo kokios 11-12val nebekelia ragelio doh.gif bet as joje eiles laukiau 2 menesius ir tai, tik i mokama uzrase doh.gif
tikrai numirti galima. ir cia ne tik su mamologais tokios problemos. turiu eiti skydliaukes tirtis, tai poliklinikoj eiles 3 men. tenka eiti privaciai. turiu dar pas pora daktaru nueiti, tai velgi teks pinigine atidaryti, nes eiles siaubingos doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif dabar pagalvoju, kam as sodrai mokescius moku, jei vis tiek istikus bedai, man uz viska reikia moketi? doh.gif
Atsakyti

taip Triovit yra vitaminu kompleksas,ir ju nereikia gerti turint guzeliu,tiksliau jokio skirtumo ar tu juos gersi ar ne ,guzeliams tai neturi reiksmes,juos skiria daugiausia po operacijos,kad greiciau sustipretu organizmas
o Mastodynon N laseliai yra skiriami mastopatijos gydymui,turetu pasalinti sukietejimus ir panasiai,bet guzeliams jie itakos irgi neturi
taip kad vaistu nera frusty.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,gal kas operavosi Klaipedoje pas Petrauska blink.gif ir kiek paliekat uz operacija?turiu omeny nedirbancios?nedraustos...po kiek laiko,jau gyvenat normalu gyvenima unsure.gif turbut teks ir man liepa operuotis doh.gif nors per 5metus fibroadenoma nepadidejo nuo 9mm,bet planuoju nestuma.... bijau.gif cray.gif zinau,kad visos ta pati perejo,tiesiog esu zuikis,ir vos issilaikau,net pas dantista kedeje,sededama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 06 23, 21:55)
sveikos mergaites,gal kas operavosi Klaipedoje pas Petrauska blink.gif ir kiek paliekat uz operacija?turiu omeny nedirbancios?nedraustos...po kiek laiko,jau gyvenat normalu gyvenima unsure.gif turbut teks ir man liepa operuotis doh.gif nors per 5metus fibroadenoma nepadidejo nuo 9mm,bet planuoju nestuma.... bijau.gif  cray.gif zinau,kad visos ta pati perejo,tiesiog esu zuikis,ir vos issilaikau,net pas dantista kedeje,sededama verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Tiami @ 2009 06 24, 10:12)

Sveikos mergaites!

Stiprybes jums visoms 4u.gif
Gal galetumet patarti kur Kaune gerai krutu echoskopija daro. Cia mano mamytei reikia, o Klinikose laukimo eile tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiami: 24 birželio 2009 - 09:13
QUOTE(Tiami @ 2009 06 24, 11:16)
Papildyta:

Sveikos mergaites!

Stiprybes jums visoms 4u.gif
Gal galetumet patarti kur Kaune gerai krutu echoskopija daro. Cia mano mamytei reikia, o Klinikose laukimo eile tai  g.gif

Kaune yra "Neuromeda". Ten galima pasidaryti greitai, bet ten privati klinika ir reiks moket.
Atsakyti
Pas mane irgi FA....einu kaskart vis i Kauno klinikas tikrintis,pas onkologa Gulbina ax.gif Kas pas ji gal lankotes,ar buvote?Man jis toks keistas... doh.gif tipo ai čia menkniekis...o paskui iš to menkniekio,va ir pasidaro blink.gif Kiek registruojuosi,tiek pas ji pakliuvu doh.gif doh.gif doh.gif Gal kas zino kokia kita gera ten gydytoja.. g.gif
Atsakyti
Sveikos moteriskutes. norejau paklaust ar labai baisi biopsijos procedura,skamba tikrai ne erotiskai,ryt keliauju darytis,o bijau nezmoniskai verysad.gif nujauciu bemiege nakti
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 10, 14:33)
Pas mane irgi FA....einu kaskart vis i Kauno klinikas tikrintis,pas onkologa Gulbina  ax.gif Kas pas ji gal lankotes,ar buvote?Man jis toks keistas... doh.gif tipo ai čia menkniekis...o paskui iš to menkniekio,va ir pasidaro  blink.gif Kiek registruojuosi,tiek pas ji pakliuvu  doh.gif  doh.gif  doh.gif Gal kas zino kokia kita gera ten gydytoja..  g.gif

Pas Gulbina ir as vis pataikydavau, bet as eidavau i Onkologijos dispanceri. Gal cia ne tas pats? Bet jis man irgi nepatiko(gal jis perejo dirbti i klinikas). Mane tai pastoviai gasdindavo, tipo jau nieko cia gero su tavim. Isoperavo mane ir dabar pastoviai tikrinuos, tai pakolkas onkologu nereikia.
Papildyta:
QUOTE(jausminta @ 2009 08 05, 21:06)
Sveikos moteriskutes. norejau paklaust ar labai baisi biopsijos procedura,skamba tikrai ne erotiskai,ryt keliauju darytis,o bijau nezmoniskai  verysad.gif nujauciu bemiege nakti

Tikrai nebijok. Skausmo tikrai labai mazai. Sekmes tau. Svarbu, kad viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(veziukeee @ 2009 05 13, 15:58)
Sveikos, mergaites mirksiukas.gif Esu naujoke, tad labai nepykit, jei kas ne taip ar pasikartosiu temomis blush2.gif Sia tema skaitinejausi visur, bet tokio pat atvejo neradau, o gal ir nepastebejau. Tad nezinau ka galvoti ar cia verta nerimauti ar nelabai. Man yra 22 metai, vaiku dar neturiu. Pries kokius metus ar pusantru pastebejau kaireje krutyje virs spenelio toki pamelima, tarsi kokia melyne nediduke butu. Paspaudusi ta vieta uzciuopiau nedideli guzeli. Siaip as jo net nejutau. Galvojau eit pas gydytojus, bet kol prisiruosiau jis ir pradingo. Dabar pries koki menesi vel tas pats atsitiko, vel toks pat guzelis. Mano gydytoja man israse siuntima pas mamologa. Taciau tik po gero menesio mane pas ji uzrase. Siaip labai nesibaiminau, kad kas blogai gali buti. Bet paskutinemis dienomis pradejau nerimauti, nes kairioji krutis paliko jautresne, kai paspaudineju lyg ir skauda, guzelis nekinta verysad.gif . Tad gal kas zinoti ar turejote toki atveji kaip mano. Labai buciau dekinga uz atsakyma.

Tai va,jau keliatą dienų galvojau parašyti,bet tik dabat prisiruošiau.Po ilgo laukimo ir tyrimų viskas aišku.Tas guzelis yra cista,kurią kas pusę metų reikės tikrinti-eiti pas gydytoją apžiūrai.Na,bent jau žinau,kad dabar nerimauti nėra dėl ko,o po kaspusmetinių apžiūrų matysim kaip ten toliau smile.gif
Atsakyti
As jau po labai nemalonios proceduros (biopsijos),tikrai labai jau nemaloni net supykino ir nualpau verysad.gif nenoreciau jos pakartot ir niekam nelinkeciau toko "malonumo",truko atrodo visa amzinybe,apie 40min, antra vaika greiciau pagimdziau,uztruko tik 17min...
Vakar kazkaip nieko,o siandien labai traukia ranka zemyn,ir siektiek maudzia,o kaip giliai ikvepiu suduria,gyd nieko konkreciai nepaaiskino,isvis i kalbas nesileido,idomus zmogus,as jo klausiu o jis tyli,tik liepe nieko sunkiai 24val nekelti ir sake nera del ko jaudintis atsakymas bus men laikotarpyje.
Kazkaip neramu del to durimo kai ikvepiu,o gal taip turi buti?
Sekmes visoms moteriskutems,linkiu kad visos butumem sveikos ir stiprios 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms....

SKAITINEJAU IR UZTIKAU SIA TEMUTE, TAT NUTARIAU IR AS CIA PASIDALINTI SAVO ISGYVENIMAIS IR PATIRTIMI.
aS KRUTYJE TURIU JAU NUO 18METU FIBROADENOMA, JAU 3KARTUS OPERUOTA DESINES PUSES KRYTIS YRA, IR VISOS FIBROADENOMOS, NETOLI SUVEŽĖJIMO STADIJU. kITA KETVIRTADIENI DAR VIENA LAUKIA OPERACIJA TIK VA JAU KAIRĖS PUSĖS KRUTJE ATSIRADES GUZELIS, KURIS ZYMIAI PADIDĖJO PO 2MEN. LAUKIMO.
TAT TIK PAVYDZIU BALTU PAVYDU TOMS PANELEMS KURIOS TURI FIBROADENOMAS IR JAS GALI LAIKYTI, JU NIEKAS NEPJAUSTO IR JOS NEPIKTYBEJA. O MAN JOS VIS ATSIRANDA PO PUSMECIO.. TURIU MAZA MERGAITE IR BIJAU KAD KOKIA DIENA JOS NEPALIKCIAU SU TECIU AUKTI, NES KUO TOLIAU TUO DIDESNI TIE GUZAI- UZUOMAZGOS, TUO NERAMIAU DAROSI IR BAISIAU APIE TAI PAGALVOTI...
NORIU PALINKETI VISOMS SEKMES BESIGYDANCIOMS IR TURIMCIOS SIA PROBLEMELE... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti