Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

o,kaip jus tas FA pajaučiate? ar jaučiate jas? man irgi per echoskopa rado maza lyg FA.,lyg cista....dar vis nesupranta...o rankomis jos net neuzčiuopia...tas momologas.... blush2.gif Liepia laukti ir stebeti...
Man asmeniškai pvz.prieš menesinis tai visos krūtys taip sukieteja,skaudena prisilietus,ten uzčiuopiu pilna visokiu baisiu sukietejimu doh.gif bet po mmmm...kaip ir apmazeja..Ar jums taip yra? o gal tos fibroadenomos išdideja,o paskui sumzeja,bet tada kodel gyd,visad sako ateiti po mmm...kad tyrimas aiškesnis butu??? ax.gif
Atsakyti
man kai tyrė, net neklausė kada buvo mmm...

labas, kam rūpi tos fibros wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 10 17, 15:51)
o,kaip jus tas FA pajaučiate? ar jaučiate jas? man irgi per echoskopa rado maza lyg FA.,lyg cista....dar vis nesupranta...o rankomis jos net neuzčiuopia...tas momologas.... blush2.gif Liepia laukti ir  stebeti...
Man asmeniškai pvz.prieš menesinis tai visos krūtys taip sukieteja,skaudena prisilietus,ten uzčiuopiu pilna visokiu baisiu sukietejimu  doh.gif  bet po mmmm...kaip ir apmazeja..Ar jums taip yra?  o gal tos fibroadenomos išdideja,o paskui sumzeja,bet tada kodel gyd,visad sako ateiti po mmm...kad tyrimas aiškesnis butu??? ax.gif

as uzciupiu ja, turiu viena, apie 8 mm, pries menesines jauciu tik tiek, kad labiau maudzia ta kruti, tiksliau ta zona, kur yra fibroadenoma, nes pries mmm siaip abi krutis maudzia. pati fibroadenoma nedideja ir nemazeja, yra tokia, kokia yra jau kokius 5 metus, tai kaip gydytoja pasakius kazkada buvo, ji tiesiog negauna maitinimo, todel nekinta, nesipucia, ir gerai. bet jau noriu ispjaut. o jei tau dideja pries mmm, tai gal visgi cista. o sako ateit po mmm del to, kad pati krutine pries mmm isbrinksta, skauda, kitoms buna susidaro darinuku, kurie po mmm paprasciausiai isnyksta.
Atsakyti
Man irgi pries gera pusmeti rado FA ir cisteliu,net nezinau koki kiek ,bet nemazai.Sake,kad FA nedidele reikia stebeti ir pasitikrinti po 6men.Is kart po to pradejau gerti nakvisu aliejaus kapsules 1000g 6 men po 3 kapsules per diena.Is ryto atsikeldavau visa uztinusi nuo nakvisu,turbut tai buvo arkliskos dozes.Nu bet ka,po 6 men kurso tikrinausi ir visiskai svarios krutys ,nieko nebeliko,nezinau ar cia sutapimas ir tokia nakvisu aliejaus pagalba 4u.gif
Sekmes merginos gydantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2009 10 19, 14:11)
Man irgi pries gera pusmeti rado FA ir cisteliu,net nezinau koki kiek ,bet nemazai.Sake,kad FA nedidele reikia stebeti ir pasitikrinti po 6men.Is kart po to pradejau gerti nakvisu aliejaus kapsules 1000g  6 men po 3 kapsules per diena.Is ryto atsikeldavau visa uztinusi nuo nakvisu,turbut tai buvo arkliskos dozes.Nu bet ka,po 6 men kurso tikrinausi ir visiskai svarios krutys ,nieko nebeliko,nezinau ar cia sutapimas ir tokia nakvisu aliejaus pagalba 4u.gif
Sekmes merginos gydantis 4u.gif

sveika,

o kodėl tu taip daug gėrei? juk galima tik 1000 g atrodo ? g.gif

Atsakyti
manau,kad to aliejaus kapsuleje yra tik maza dalis,o geriau is tos baimes ,kad nereiktu operuot doh.gif ,bet sakau,is ryto uztinus tai gerokai budavau tai tik vienas pasalinis reiskinys,tiesa dar plaukai ir nagai labai greit augo,na bet cia ne minusas schmoll.gif Pasiemiau dabar bonkute ,parasyta iki 3 kapsuliu per diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hisense: 19 spalio 2009 - 18:48
QUOTE(Hisense @ 2009 10 19, 19:42)
manau,kad to aliejaus kapsuleje yra tik maza dalis,o geriau is tos baimes ,kad nereiktu operuot doh.gif ,bet sakau,is ryto uztinus tai gerokai budavau tai tik vienas pasalinis reiskinys,tiesa dar plaukai ir nagai labai greit augo,na bet cia ne minusas schmoll.gif Pasiemiau dabar bonkute ,parasyta iki 3 kapsuliu per diena smile.gif

o kodėl užtinus? man tai kol kas jokio poveikio g.gif
kad plaukai greit auga, nieko gero, reikia dažyt dažniau unsure.gif
tai kiek ten pas tave vienoje kapsulėje yra nakvišų aliejaus mg? g.gif
Atsakyti
1000mg,dideles jos.
O del uztinimo tai gal ne visiems pasireiskia.O kelias tu geri?
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2009 10 19, 21:56)
1000mg,dideles jos.
O del uztinimo tai gal ne visiems pasireiskia.O kelias tu geri?

aš geriu vieną.
bet tu pirma kuriai dingo f-ma, kiek čia sm skaičiau, visos operavosi... g.gif
Atsakyti
nzn, gal neteisingai diagnoze buvo nustatyta, kad ten buvo fibroadenoma, o gal cia koks stebuklas, nes kiek teko skaityti ir kalbeti su gydytojais, visi sake, kad fibroadenomos pacios neisnyksta.
Atsakyti
taip, tik cistos pranyksta

labas rytas
Atsakyti
Sveikos, prašysiu jūsų pagalbos- informacinės 4u.gif Taigi krūtyje turiu guziuką ir iš šeimos gydytojos gavau siuntimą mamologo konsultacijai į onkologinį Kaune. Bet db aš pasimetus, nes niekada nesilankiau onkologiniam, kur man reikia keliauti ar į Kauno onkologijos ligoninę (trečią ligoninę) kur randasi Aukštuosiuose Šančiuose, ar į Onkologijos klinikas, nes ir tokios dar yra? g.gif Pasimetusi dabar, gaila, kad neišsiklausinėjau gydytojos, kur mamologo konsultacijas atlieka unsure.gif
Atsakyti