QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 01, 14:04)
sveikos,
tai kad kai paskaitai, žiūrėk, išpjauna vienoj, atsiranda - kitoj kruty...
aš tai gal ir už operaciją, bet jei jos atauga tai gal nereikia jų rušyt...
man tas durnas laukimas - pusę metų - kiekvieną dieną apie f-mą galvoju, nors ir nevalingai...
ar narkozę pilną daro?
ar kam nors yra išnykę po nakvišų aliejaus vartojimo?
tai kad kai paskaitai, žiūrėk, išpjauna vienoj, atsiranda - kitoj kruty...
aš tai gal ir už operaciją, bet jei jos atauga tai gal nereikia jų rušyt...
man tas durnas laukimas - pusę metų - kiekvieną dieną apie f-mą galvoju, nors ir nevalingai...
ar narkozę pilną daro?
ar kam nors yra išnykę po nakvišų aliejaus vartojimo?

man lapkriti isoperavo is vienos kruties, po kiek laiko pasitikrinus, jau kitoj kruty rado. ir tikrai pries operacija jos nebuvo. cia kaip loterija-jos isoperavus arba neatsiranda, arba atsiranda. matyt nuo kazkokiu faktoriu priklauso.
kuo maziau apie ja galvosi, tuo bus geriau. esu tikra, kad ji gerybine ir kad truputi pas tave kune pabus, nieko gal neatsitiks. as gal kokius 5 metu vaiksciojau (aisku, nesuprasdama, kad kazkas negerai) ir nieko. beje, dabar irgi pusmeti gyvenu su ta nezinia, augs ar ne. pirma menesi pergyvenau, o po to net pamirsau. va tik dabar prisiminiau, kad turiu

operacija daro su narkoze, nebent pati noresi kitaip. nieko baisaus ir skausmingo nera. anginos operacija zymiai skausmingesne (jau is patirties sakau

nezinau, ar nakvisos gali tai sutvarkyti, bet gerti irgi nepakenks. o gal tu busi ta, kuriai ju pagerus, viskas susitvarkys

taigi, negalvok apie ta fibroadenoma ir gyvenk savo gyvenima. tikiu, kad viskas bus gerai