Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2009 10 28, 16:01)
Vajei...  doh.gif as ejau i centro poliklinika pas Tutku, tai susimokejau 55 Lt uz konsultacija ir echoskopija. Prieme ta pacia diena  4u.gif

Tai buvai nesiregistravus? ax.gif
Ką tau gero pasakė, ar nieko blogo nerado? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 28, 20:33)
Tai buvai nesiregistravus?  ax.gif
Ką tau gero pasakė, ar nieko blogo nerado?  g.gif

Nu pasiskambinau i registratura, ir paklausiau kada galima registruotis ir ateiti, bet kai pasake kad uz poros gal sav, tai netiko. Kadangi man labai skaudejo desine kruti, buvo tokia patinus, net spenelis kitos formos pasidare, tai prasiau kad priimtu ta pacia diena, ir kad susimokesiu. Tai ir priime gydytojas 4u.gif Apciupinejo, padare echo, israse nimesil ir liepe det kopusto lapa nakciai. bet po poros dienu vel pas ji apsilankiau, nes skausmai nesiliove, skyre antibiotikus. Tada sekancia diena vel skambinau jam tiesiogiai ir sakiau kad man ne kas, tai liepe atvaziuot, apziurejo dar karta ir nusiunte pas chirurge. Visa ko pasekoje, man isoperavo pulinuka, teko pagulinet 6 dienas ligoninej, paleido antibiotiku nemazom dozem. Sake lb neiprasta, kad negimdziusi, o susiformavo pulinukas, nes mastitas buna siaip pagimdziusiom. Tai dar del to ir biopsija eme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 28 spalio 2009 - 20:18
sveikos. as cia su tokiu klausimu. zodziu esu niescia 8 savaite.ir pazastyje beveik prie kruties yra guziukas. pasakiau savo ginekologei tai paziurejo ir nusprende kad cia padidejo pridetines pieno liaukos,atseit tai normalu. nors dar pries pastojima taip ir budavo ,padidejo pries menesines,po menesiniu sumazedavo,bet vistiek jis buvo.ruosiuos tirtis krutis,bet is baimes kaip kvaile delsiau,o jau kai galiausiai pasirizau,suzinojau kad niescia. tai va savo daktares paklausiau ar galiu eit tirtis krutis,nu kad siuntima parasytu,tai ji man pasake kas nestumo metu tiriasi krutis,atseit ten viskas ir taip pakite,nesuprasi kur normalu kur ne. nu tai kzn ..................... tai vat gal kuri zinot kaip cia istikro yra,galima ar negalima nestumo metu tirtis krutis? ?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 10 26, 17:00)
na as turiu nuo 18 metu ta fibroadenoma, jau apie 5 metus, buvau jauna, kvaila, daznai tikrintis nejau, tai pas gydytojus esu buvusi del sitos bedos kokius 3 kartus, dabar 4tas buvo.  tad cia grynai paliko man apsispresti, stebeti toliau ar operuoti. tik tiek, kad islieka rizika, jog atsiras vel ji, . zodziu esu dar siek tiek pasimetus, bijau operacijos, visgi narkoze, gijimo laikotarpis ir pan., bet manau to neisvengsiu visgi.

Narkozės galima nedaryt, man 2 cm fibroadenomą operavo su vietine nejautra, 15 min ir parėjau į palatą, gijimo laikotarpis taip pat nėra ilgas.
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 11 07, 16:48)
Narkozės galima nedaryt, man 2 cm fibroadenomą operavo su vietine nejautra, 15 min ir parėjau į palatą, gijimo laikotarpis taip pat nėra ilgas.

na man pasake, kad bus bendra narkoze. gal ir nuo vietos, kur ta fibroadenoma yra tai priklauso, nzn. nes pas mane ji ganetinai toli nuo spenelio, o pjuvi darys butent apie ji. tai cia iskyla kitas klausimas, ar noriu jaust, kai ten bando nusigaut su instrumentais iki tos vietos, pjauna ir pan. o as kai tu visu medicininiu dalyku bijau doh.gif
Atsakyti
[quote=Tanite,2009 11 07, 21:34]
na man pasake, kad bus bendra narkoze[QUOTE]

Niekas ir nesivargina pasiūlyti kitaip smile.gif Bent mano atveju nesiūlė, pagal nutylėjimą operuoja su narkoze. Aš pati paprašiau, kad man nedarytų narkozės, kai kalbėjau su chirurgu. Baimės nebuvo, nes ryte raminančių suleido, kad nestresuočiau prieš operaciją, tai jaučiau lyg eidama kavos gert smile.gif
Atsakyti
viena,o kas tave operavo?kiek domejausi,tai vietine nejautra taiko tik grybo gatveje,o santariskese nesu girdejusi,as ir pati pries operacija klausiau del vietines nejautros,bet pasake,kad bus bendra ir nelabai ten aiskino kas ir kodel..
Atsakyti
QUOTE(inguska..28 @ 2009 11 09, 16:13)
viena,o kas tave operavo?kiek domejausi,tai vietine nejautra taiko tik grybo gatveje,o santariskese nesu girdejusi,as ir pati pries operacija klausiau del vietines nejautros,bet pasake,kad bus bendra ir nelabai ten aiskino kas ir kodel..

gyd. Sabonis Santariškėse, bet senokai, prieš kokius 8-9 metus. Tai aš neklausiau, aš tiesiog pasakiau, kad noriu vietinės. Tai anesteziologas pas mane tris kartus ėjo su atvėpusia kišene lotuliukas.gif O aš vis nieko nedaviau smile.gif Kantriai atsakinėjau į visus klausimus, kol ta kantrybė trūko ir paklausiau, ko jis pas mane vaikšto, nes jo paslaugų man kaip ir nereiks smile.gif Tada susiprato pažiūrėt į užrašus, matyt negalėjo patikėt lotuliukas.gif
Atsakyti
viena, tai tu viską girdėjai ką jie kalbėjo ? jetau ar nebuvo baisu? turiu galvoje - per operaciją?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 09, 22:53)
viena, tai tu viską girdėjai ką jie kalbėjo ? jetau ar nebuvo baisu? turiu galvoje - per operaciją?

Aha, chirurgas anekdotus pasakojo lotuliukas.gif Dar pamenu, kažkokie broliukai buvo atėję manęs pakalbint smile.gif Matyt nemačiau nieko, tik lubas, nes pertvarėlė buvo uždėta. Baisu nebuvo, nes raminančių buvo suleista. Pati operacija truko apie 15 min. Tiesa, chirurgas, išpjovęs guziuką, man jį parodė smile.gif Be abejo, paklausęs, ar norėčiau pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš, kai tokia bailė, irgi nežinau, ar būčiau norėjus matyt... ax.gif

Kita vertus, turbūt tikrai nuo operacijos priklauso - pvz., man fibroadenoma labai giliai buvo, tai ilgai vargo, kol nusigavo, operacija pati irgi ilgiau truko. Žodžiu, matyt, įvairiai būna... smile.gif

O aš čia ne viską skaičiau, bet gal kuriai buvo, kad po to rinktųsi skystis ir reiktų traukti su švirkštu? Įdomu, ar ilgai tada trunka, ar daug dienų po to reikia vaikščioti? Ar čia irgi individualiai...

QUOTE(viena @ 2009 11 10, 18:36)
Aha, chirurgas anekdotus pasakojo  lotuliukas.gif  Dar pamenu, kažkokie broliukai buvo atėję manęs pakalbint smile.gif Matyt nemačiau nieko, tik lubas, nes pertvarėlė buvo uždėta. Baisu nebuvo, nes raminančių buvo suleista. Pati operacija truko apie 15 min. Tiesa, chirurgas, išpjovęs guziuką, man jį parodė smile.gif Be abejo, paklausęs, ar norėčiau pamatyt  biggrin.gif

Atsakyti
chebryte, koks geriausias gydytojas santaruose?
Atsakyti