Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(Hasiukas @ 2009 12 08, 14:28)
Merginos, noriu paklausti, gal kuri operavotės Northway pas Bružą ar Gybo gatvėj pas Petraitienę. Labai nenoriu į Onkologinį, nes prieš keletą metų teko ten jau pagulėti. Baisiai slogi man ten atmosfera... dabar bandau išsirinkti, kur geriau visa "saują" fibroadenomų operuotis smile.gif gal patarsit iš savos patirties...  4u.gif

Mane Bružas operavo,bet onkologiniame.Kas liečia gydytoją,tai neturiu jam jokių priekaištų thumbup.gif atmosfera aišku ten slogi,bet juk tik 2 dienas laiko smile.gif Gali tekti ir antrą kartą operuotis,bet operuočiausi vėl onkologiniame.Gal atrašys kas nors,kas operavosi privačiose klinikose,man atrodo seniau kažkas jau rašė.
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 12 08, 13:56)
Mane Bružas operavo,bet onkologiniame.Kas liečia gydytoją,tai neturiu jam jokių priekaištų  thumbup.gif  atmosfera aišku ten slogi,bet juk tik 2 dienas  laiko smile.gif Gali tekti ir antrą kartą operuotis,bet operuočiausi vėl onkologiniame.Gal atrašys kas nors,kas operavosi privačiose klinikose,man atrodo seniau kažkas jau rašė.

o per kiek laiko paskyrė operaciją onkologiniam? Ar labai ilgai laukti reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2009 12 08, 13:28)
Merginos, noriu paklausti, gal kuri operavotės Northway pas Bružą ar Gybo gatvėj pas Petraitienę. Labai nenoriu į Onkologinį, nes prieš keletą metų teko ten jau pagulėti. Baisiai slogi man ten atmosfera... dabar bandau išsirinkti, kur geriau visa "saują" fibroadenomų operuotis smile.gif gal patarsit iš savos patirties...  4u.gif

aš turiu vieną, o ne saują, o Tau taip daug?

g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 08, 16:44)
aš turiu vieną, o ne saują, o Tau taip daug?

g.gif

turiu vienoj krūty 1 jau operuotino dydžio, o kitoj net 3. Ir dar po pora mažulyčių.. kažakaip labai jau jos mane pamėgo... vaikelį norisi jau planuot, tai laikas atsikratyt tų "draugių".. gerai, kad nors nedidėja kol kas...
Atsakyti
Sveikos visos patyrusios ir nepatyrusios, tai va turiu ta beda man rado 2,8 cm ta fibroadenoma nustate padare echoskopa. geriau 5 metus kontraceptikus matyt nuo ju uzaugo g.gif gal kuri zinot kokie dar imanomi tyrimai kad isitikinti kad jis nepiktybinis, ar ta punkcija ka duoda? daug kur skaiciau kad ja padaro o po to vistiek pjauna doh.gif negaliu net pagalvot apie operacija ypac narkoze man vaidenas kad nebeatsikelsiu po jos unsure.gif gal kurios kaune zinot kokia privacia klinika kur galima operuotis (jei isvis ta darysiu) ar dar kokiu tyrimu pasidaryti gal koks magnetinis rezonansas ar mamograma???
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2009 12 08, 19:49)
Sveikos visos patyrusios ir nepatyrusios, tai va turiu ta beda man rado 2,8 cm ta fibroadenoma nustate padare echoskopa. geriau 5 metus kontraceptikus matyt nuo ju uzaugo  g.gif  gal kuri zinot kokie dar imanomi tyrimai kad isitikinti kad jis nepiktybinis, ar ta punkcija ka duoda? daug kur skaiciau kad ja padaro o po to vistiek pjauna doh.gif  negaliu net pagalvot apie operacija ypac narkoze man vaidenas kad nebeatsikelsiu po jos unsure.gif  gal kurios kaune zinot kokia privacia klinika kur galima operuotis (jei isvis ta darysiu) ar dar kokiu tyrimu pasidaryti gal koks magnetinis rezonansas ar mamograma???

mamograma daroma maždaug 40-tėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2009 12 08, 19:49)
Sveikos visos patyrusios ir nepatyrusios, tai va turiu ta beda man rado 2,8 cm ta fibroadenoma nustate padare echoskopa. geriau 5 metus kontraceptikus matyt nuo ju uzaugo  g.gif  gal kuri zinot kokie dar imanomi tyrimai kad isitikinti kad jis nepiktybinis, ar ta punkcija ka duoda? daug kur skaiciau kad ja padaro o po to vistiek pjauna doh.gif  negaliu net pagalvot apie operacija ypac narkoze man vaidenas kad nebeatsikelsiu po jos unsure.gif  gal kurios kaune zinot kokia privacia klinika kur galima operuotis (jei isvis ta darysiu) ar dar kokiu tyrimu pasidaryti gal koks magnetinis rezonansas ar mamograma???

punkcijos metu paima siek tiek lasteliu is guzelio, jas istyrus ir mato, ar nera blogos jos. as buvau klinikose del fibroadenomos, tai tiek ir tedare, echoskopija ir meginuka su svirkstu. daugiau manau niekaip ir netiria jaunoms, manau ir is echoskopijos gali itarti, ar jis nera piktybinis, pagal guzelio sandara. todel jei tau pasake, kad tikrai fibroadenoma, tai yra du keliai, arba stebeti ir kas puse metu tikrintis, arba operuoti. kaune privaciu operuojanciu kliniku nzn.
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2009 12 08, 15:17)
o per kiek laiko paskyrė operaciją onkologiniam? Ar labai ilgai laukti reikėjo?

Man panašiai po mėnesio paskyrė operaciją,nes žiūri kada mėnesinės turi būti(kad nebūtų operacijos metu).Bet mane operavo prieš metus,kokia dabar tvarka nežinau.Dėl nustatymo ar piktybinis ar ne,tai tiksliausiai parodo tyrymas padarytas operacijos metu,kai tiriamas išpjauto augliuko gabalėlis.
Atsakyti
gal kam yra dare su vietine nejautra???? parasykit kas dar daro Petraitene grybo gatvej nebedaro o as nenoriu narkozes schmoll.gif
Atsakyti
Labukas visoms,

sorry, kad lendu pas jumi i temele, bet nesusilaikiau ir nutariau uzklausti, gal kam yra taip buve....
visai netyciom apciuopiau nemaza guza krutyje, kadangi ne perseniausiai esu pagimdziusi - tai pagalvojau, kad kruties uzdegimas, bet keista buvo, kad neskauda ir krutis nesutinus - tad greitai nulekiau pas ginekologe - ji paziurejo echoskopu - isvados - mate visa kruva pusleliu, kurios pilnos permatomo skyscio - kas reiskia arba pienas uzsistovejes, arba cistos - i pulinukus kol kas nepanasu. Taigis ji man padare termina sonografijai i kita klinika. Sekancia diena nuvaziavau pasitikrinimui i klinika ir padare sonografija. Velgis mato daug pusleliu, kurios panasios i cistas, o ne i pulinius - nutare, kad po savaites reikia dar karta atvykti ir ziures ar neauga. Po savaites vel tas pats - daktaras man parode ant monitoriaus, kad kruva cistu yra tarsi apgaubta sieneles - lyg kapsule, panasu, kad tai filuidinis navikas, kuris jo nuomone nera piktybinis (as iskart uzklausiau, ar tai piktybinis auglys gali buti, sake, kad po OP audinys bus istirtas laboratorijoje), bet geriau ji greiciau ispjauti. Sutareme, kad jis pasitars su savo kolega ir man perskambins. SIandien perskambino ir pasake, kad jis su savo kolega man pataria daryti OP. Sausio men dar karta apsilankysiu sonografijai ir tik tuomet bus galutinai nuspresta del tolesniu veiksmu.
Prasom parasykit, jeigu kam taip buvo ar savo nuomone.
Aciu
Atsakyti
o kas ta sonografija?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 09, 17:42)
o kas ta sonografija?

Pas mus vadina Sonografija (paziurejau google, kad ir LT toks zodis yra - tai ir as taip uzvadinau, esme ta, kad sis aparatas yra geresnis uz paprasta ultragarsa-echoskopa).
Stai toki paaiskinima radau:
Tyrimas ultragarsu, arba sonografija - tai tam tikras diagnostikos būdas, kai vidaus organų ir audinių struktūroms atkurti naudojamos aukšto dažnumo garso bangos. Garso bangos pasiunčiamos per kūną tam tikru prietaisu - davikliu. (Pateptas specialiu geliu toks daviklis dedamas tiesiai ant odos.) Garso bangos, siunčiamos per kūną, atsispindi nuo jo vidinių struktūrų kaip aidas. Šis aidas grįžta į daviklį, o elektros impulsai jų perduodami į ekraną. Gaunamus vaizdus galima žiūrėti ekrane (sonoskopija) arba užrašyti vaizdo juostoje, popieriuje (sonografija). Baigus tyrimą, gelį lengva nuvalyti. Šis tyrimas nesukelia skausmo ir nėra žalingas.
Atsakyti