Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 21, 21:34)
nu net juokinga, kad nezinau ko vaziuosiu sestadieni biggrin.gif tikiuosi, daktaras atsimins ko as cia atsibeldziau nes nezinosiu ka ir sakyt biggrin.gif

nu bet kortelės yra, merginos, baikit - ar taip viską pamiršot? ar čia narkozė taip veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 22, 08:28)
nu bet kortelės yra, merginos, baikit - ar taip viską pamiršot? ar čia narkozė taip veikia?  g.gif

ai, viskas bus gerai smile.gif pvz po nakrkozes as ryte dar buvau labai apsvaigus, o jau mane israse namo biggrin.gif o kita mergaite tai jau visai normaliai jautes. skirtingai veikia visus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 22, 10:09)
ai, viskas bus gerai smile.gif pvz po nakrkozes as ryte dar buvau labai apsvaigus, o jau mane israse namo biggrin.gif o kita mergaite tai jau visai normaliai jautes. skirtingai veikia visus wink.gif

as tai galutinai tik po poros dienu atsipeikejau ir abstinencija baigesi
Atsakyti
sveikos. as jau irgi po visu baubu smile.gif jau paleido siandien, nors ir temperatura vos vos pakilus. isvada tokia, kad siulyciau operuotis visgi kiekvienai, kuriai kazkoks panasus i fobroadenoma darinukas yra. mano atveju paaiskejo, kad turejau tubuline adenoma ir gydytojo zodziais, gerai, kad issioperava, nors pikybiniu lasteliu ir nebuvo kol kas. bet maza ka gali zinoti. siaip jauciuosi ganetinai gerai, pjuvi dar kiek maudzia, bet cia niekis, nes kateterio duri labiau skaudejo. ibede ties alkune i vena, tai rankos lankstyt negalejau, o ir siaip labai kazkaip remesi, dure visa laika. tai naktis beveik be miego, nes vis ranka turejau persidet i patogia padeti, o sesutes net i kalbas nejo, kad istraukt ta zaraza. dar miegot biski gimdyve vena nedave, nes kaip tik virs palatos imdykla tikriausiai buvo, labai reke vargsele. o siaip viskas puikiai, po narkozes gana greitai atsigavau, 12 pooperacinej gulejau, o kiek po dvieju jau atsibudau visai. einu dar ilsetis, vyra pasokdint lotuliukas.gif
Atsakyti
tanite, labas, o kur dareis, kaune?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 01 23, 12:35)
sveikos. as jau irgi po visu baubu  smile.gif jau paleido siandien, nors ir temperatura vos vos pakilus. isvada tokia, kad siulyciau operuotis visgi kiekvienai, kuriai kazkoks panasus i fobroadenoma darinukas yra. mano atveju paaiskejo, kad turejau tubuline adenoma ir gydytojo zodziais, gerai, kad issioperava, nors pikybiniu lasteliu ir nebuvo kol kas. bet maza ka gali zinoti. siaip jauciuosi ganetinai gerai, pjuvi dar kiek maudzia, bet cia niekis, nes kateterio duri labiau skaudejo. ibede ties alkune i vena, tai rankos lankstyt negalejau, o ir siaip labai kazkaip remesi, dure visa laika. tai naktis beveik be miego, nes vis ranka turejau persidet i patogia padeti, o sesutes net i kalbas nejo, kad istraukt ta zaraza. dar miegot biski gimdyve vena nedave, nes kaip tik virs palatos imdykla tikriausiai buvo, labai reke vargsele. o siaip viskas puikiai, po narkozes gana greitai atsigavau, 12 pooperacinej gulejau, o kiek po dvieju jau atsibudau visai. einu dar ilsetis, vyra pasokdint  lotuliukas.gif

SVEIKA SUGRYZUSI 4u.gif temperatura ir man buvo, bet geriau daug skysciu ir praejo, matyt narkozes poveikis, organizmas reaguoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 23, 11:39)
tanite, labas, o kur dareis, kaune?

aha, klinikose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 23, 11:54)
SVEIKA SUGRYZUSI  4u.gif temperatura ir man buvo, bet geriau daug skysciu ir praejo, matyt narkozes poveikis, organizmas reaguoja wink.gif

tai tikriausiai, nes ir gerkle dar siek tiek skauda. bet tai sake normalu yra smile.gif
Atsakyti
Gerkle ir man biski skaudejo, nuo to vamzdelio kuri ikisa i gerkle kai operuoja per ji paduoda deguoni lyg
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 23, 12:09)
Gerkle ir man biski skaudejo, nuo to vamzdelio kuri ikisa i gerkle kai operuoja per ji paduoda deguoni lyg

o dieve, kam dar vamzdeliai kažkokie? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 23, 12:09)

tai jo jo, intubuoja, sesute kazka sake tokio. nes atjungia ir nieko nebejauti. net nepajauciau kaip uzmigau is tikro.
Atsakyti
aga, man ir sake, kad buvo vamzdelis ar vamzdeliai deguoniui. bet nejauciau nieko smile.gif buciau net nesuzinojus, jei nebutu nulauze man priekinio danties biggrin.gif dabar juokinga, bet tada nebuvo.

Papildyta:
kap mano vyras sako, tai su manim ten turbut galejo daryt ka nori, vis tiek nieko neatsiminciau ir nejausciau atsikelus. nu nebent ka skaudetu smile.gif nu bet cia jau juodas humoras smile.gif

o is tikro tai viskas buvo gerai ir labai dekinga daktarams smile.gif
Atsakyti
merginos papasakokit apie siulu emima man rytoj ims , o tu siulu pas mane nebesimato nes jie uzauge unsure.gif nu tik mazgeliai gale kyso.,kazi taip ir turi buti?? gal pas mane jie iaugo?? blink.gif jetus kaip bijau ar skauda????? ohmy.gif doctor.gif
Atsakyti