Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

labas mergytes, gal kuri galite pasakyti ar jums taip buvo, gal ka zinote... nes as jau 10 men praejo kaip nustraukusi maitinima, siuo metu mergytei 1m.10 men. o siryt is des kruties paspaudus bega gelsvas skystis, krutis sunkesne uz kairiaja verysad.gif siaip su sita krutim ir po nutraukimo vargau, nes ilgai nedingo pienelis, buvo mastito pradzia... bet prie ko cia dabar po tiek laiko? nerimas apeme blink.gif gal ka zinote?
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2010 01 24, 12:06)
labas mergytes, gal kuri galite pasakyti ar jums taip buvo, gal ka zinote... nes as jau 10 men praejo kaip nustraukusi maitinima, siuo metu  mergytei 1m.10 men. o siryt is des kruties paspaudus bega gelsvas skystis, krutis  sunkesne uz kairiaja verysad.gif siaip su sita krutim ir po nutraukimo vargau, nes ilgai nedingo pienelis, buvo mastito pradzia... bet prie ko cia dabar po tiek laiko? nerimas apeme blink.gif gal ka zinote?

siaip buna moteru kuriom po maitinimo siek tiek skyscio papaudus ilgus metus dar issiskiria. jei labai nerimaujat pirmiausiai galit su savo ginekologe pasikonsultuoti, o jei ji nukreips pas mamologa, nuvykti ir ten. realiai nereikia issigasti manau, bet pasikonsultuot su geriau zinanciais niekada dar nepakenke smile.gif
Atsakyti
jo, ginekologė pažiūri paspaudus, nueit reikia ir pasitarsi,,,
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

as ir pries kokius 5metus apsiciuopiau guziuka vienoj kruty, buvau KMUK pas mamologe Cepuliene, paziurejo ultragarsu, sako fibroadenomos, liepe po metu pasirodyt, bet pastojau-ir ji isnyko, praejus porai metu po gimdymo teko gydytis hormonais ir vel atsirado ;(, pasirodziau vel, sako lyg liaukine adenoma, bet jau tokia mazyte, kad tik ciuopiasi, o Ultragarsu vos ten pasimate, liepe val ateit po 8-12 men, nu tu hormonu issigandus nebevartoju, skausmas lyg apmazejo, bet vat nezinau ar susije tai ar ne, eme skaudet tos puses ranka ir pazasti, aisku baimes akys dideles, bet nzn ka daryt-ju kokia savaite maniau nugulejau, bet taip ilgai jau neskaudetu, kartais lyg patirpsta plastaka, ir ta pazastis jautri, ruosiuos prasyt vel siuntimo pas mamologus ;(, ar buvo kuriai taip?gal kas su tuo yra susidures?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ziurekit, kada galima pradet normaliai praustis po dusu, kad visi ten begantys sampunai ir pan nepakenktu? man dar tik pries dvi dienas iseme siulus.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 31, 13:39)
sveikos  4u.gif

ziurekit, kada galima pradet normaliai praustis po dusu, kad visi ten begantys sampunai ir pan nepakenktu? man dar tik pries dvi dienas iseme siulus.

na va, as jau irgi be siulo. specialiai to klausimo gydytojo paklausiau, nes ir paciai aktualu, jau norisi visai pagaliau issimaudyti. pasake, kad galima isemus siulus jau nebijoti suslapint pjuvio vietos. na as dar kiek susilaikysiu kokias pora dieneliu, nes istraukus siula siek tiek kraujo pasirode. svarbiausia manau netrinti tos vietos, o kad uzbegs vandens, tai kaip ir nieko tokio, vistiek jau uzgijus zaizdele. o as siaip ar taip negaleciau trint, nes guziuko buvusioj vietoj vistiek dar skauda, sukietejimas jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 02 01, 10:18)
na va, as jau irgi be siulo. specialiai to klausimo gydytojo paklausiau, nes ir paciai aktualu, jau norisi visai pagaliau issimaudyti. pasake, kad galima isemus siulus jau nebijoti suslapint pjuvio vietos. na as dar kiek susilaikysiu kokias pora dieneliu, nes istraukus siula siek tiek kraujo pasirode. svarbiausia manau netrinti tos vietos, o kad uzbegs vandens, tai kaip ir nieko tokio, vistiek jau uzgijus zaizdele. o as siaip ar taip negaleciau trint, nes guziuko buvusioj vietoj vistiek dar skauda, sukietejimas jauciasi.

aciu labai smile.gif tai jau galesiu tada pliuskentis biggrin.gif man ir kai istrauke siulus, tai kraujas siek tiek bego. ir dar jauciasi didelis guzas.. bet sako, per menesi kazkur issivaikscioja..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 01, 10:33)
aciu labai smile.gif tai jau galesiu tada pliuskentis biggrin.gif man ir kai istrauke siulus, tai kraujas siek tiek bego. ir dar jauciasi didelis guzas.. bet sako, per menesi kazkur issivaikscioja..

man irgi sake, kad per menesi turetu dingt sukietejimas. manau cia normalu, nes vistiek ta viena isdraskyta buvo ir gyja dabar.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 02 01, 12:15)
man irgi sake, kad per menesi turetu dingt sukietejimas. manau cia normalu, nes vistiek ta viena isdraskyta buvo ir gyja dabar.

o tau dar bus kazkokie atsakymai del guzelio tyrimo? man tai sake ateit dar.. kazka pasakys ir vaistu israsys. o as jau galvojau, kad cia viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 01, 12:55)
o tau dar bus kazkokie atsakymai del guzelio tyrimo? man tai sake ateit dar.. kazka pasakys ir vaistu israsys. o as jau galvojau, kad cia viskas sad.gif

man siandien turejo atiduot atsakyma, bet neturejo kabinete, matyt kur dar vaiksto tas atsakymas. siaip jau operacijos metu istyre ten ta darinuka, bet turi ir popieriu atiduot. o vaistu jokiu neisrasys. palinkejo tik but sveikai ir po metu apsilankyt profilaktiskai.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 02 01, 14:40)
man siandien turejo atiduot atsakyma, bet neturejo kabinete, matyt kur dar vaiksto tas atsakymas. siaip jau operacijos metu istyre ten ta darinuka, bet turi ir popieriu atiduot. o vaistu jokiu neisrasys. palinkejo tik but sveikai ir po metu apsilankyt profilaktiskai.

aa smile.gif tai tikiuosi, kad busim sveikos wink.gif
Atsakyti
Jo as ir po siulu isemimo dar iskart nesiploviau, po keletu dienu po to jau kai matosi kad zaizda visai uzsitraukia, tada kai zaizda uzsitraukus tai manau ir galima..jau kaip gera normaliai nusiprausti kaifas bigsmile.gif na o tas guzas yra ir pas mane seimos gydytoja sake apie menesi gali buti..bet va menesines veluoja, kazi narkoze galejo itakoti?? g.gif
Atsakyti