Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrynas: Linelis

QUOTE(Uosviene @ 2007 08 18, 11:12)
Gal kas zinot ar sunku patekti, jei gyvenam visai kitam rajone?  ax.gif

Manau sunku, bet jei dirbat šalia tai tada galima patekti
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 08 18, 13:34)
Manau sunku, bet jei dirbat šalia tai tada galima patekti

Taip,mano darbas visai salia. Del to ir ieskau darzo kur nors salia. Patys gyvenam Santariskese, o ten nera jokio darzelio, na nebent privatus. Bet kazkaip nesinori vaiko i "siltnami" atiduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uosviene: 19 rugpjūčio 2007 - 10:07
QUOTE(Uosviene @ 2007 08 19, 10:05)
Taip,mano darbas visai salia. Del to ir ieskau darzo kur nors salia. Patys gyvenam Santariskese, o ten nera jokio darzelio, na nebent privatus. Bet kazkaip nesinori vaiko i "siltnami" atiduoti  smile.gif

Tai tai tuomet turite pirmenybę
Atsakyti
QUOTE(linoo @ 2006 02 08, 09:27)
Deja... verysad.gif
Mes ne Zveryne gyvenam, tai sake is kitu rajonu tikrai ne, jokiu sansu ir pan. Net prasymo nesiule rasyti (na taip, kad del visa ko, jei kartais vieta atsirastu). Sake pilna prasymu, dar tik pasilikusi kelias vietas vaikams is jiems priklausancio rajono.... unsure.gif

Ot gerai Žvėryne gyventi thumbup.gif
Niekaip negaliu išsirinkti į kurį daržą saviškį leisti. Esam sąrašuose ir Boružėlėj, ir Pušynėlyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva P. @ 2007 08 22, 14:34)
Ot gerai Žvėryne gyventi  thumbup.gif
Niekaip negaliu išsirinkti į kurį daržą saviškį leisti. Esam sąrašuose ir Boružėlėj, ir Pušynėlyje  g.gif

ir kur apsisprendėt vesti?? ir nuo kada žadat išleisti savo stebuklą į darželį?
Papildyta:
QUOTE(Cimbalimba @ 2007 08 18, 11:12)
Gal kas zinot ar sunku patekti, jei gyvenam visai kitam rajone?  ax.gif

manau, kad nebus lengva... Mes norėjom patekti į Boružėlę, bet pagal gyvenamą vietą priklausome Lineliui, tai nukreipė į šitą darželį. Užrašymas bent jau dabar pilnas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliuke: 30 rugpjūčio 2007 - 10:07
Musu neprieme cry.gif cry.gif cry.gif O norejom tik nuo kito rudens. Bet kadangi gyvenam ne Zveryne, nesvarbu, kad darbas visai salia, o musu rajone Santariskese visai nera jokio darzo - jokiu sansu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2007 09 03, 18:40)
Musu neprieme  cry.gif  cry.gif  cry.gif O norejom tik nuo kito rudens. Bet kadangi gyvenam ne Zveryne, nesvarbu, kad darbas visai salia, o musu rajone Santariskese visai nera jokio darzo - jokiu sansu  verysad.gif

Keista g.gif Gal visiškai vietų nėra g.gif Nes kiek žinau tai jei darbas šalia tai yra kažkokia pirmenybė
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 09 03, 18:50)
Keista  g.gif  Gal visiškai vietų nėra  g.gif  Nes kiek žinau tai jei darbas šalia tai yra kažkokia pirmenybė

Paaiskino, kad lopselyje jau yra 15 vaikiuku, jie kitais metais bus darzelinukai. Tai lieka 5 vietos. Ir jas tikrai uzpildys zverynieciai....va taip va. Pasiule kreiptis i Birutes darzeli. Bet man jis paliko ne koki ispudi... kalbu apie pastata, labai apgriuves, kazkoks negyvenamas. Nors kiemas tai labai smagus
Atsakyti
Sveikos, mamytes! bigsmile.gif visai netycia nusprendziau paskaityt apie mano mergytes darzeli, nes dar praeita savaite susitikus direktore klausiau, kodel mano vaiko grupes 5 vaikai,is kuriu ateina gal kokie 2, kai tuo tarpu kiti darzeliai luzta!!! g.gif g.gif g.gif Tai man buvo pareiksta, kad per artimiausius du menesius visa grupe bus uzpildyta g.gif Okai paklausiau aukletoju, kur gi tie vaikai, kada gi jie prades chia visi plust bigsmile.gif , tai tos man atsake, kad sarase mate tik 4 vaikus ish viso... blink.gif blink.gif Tai dabar man ir kyla klausimas, kodel staiga Jums tie sarasai atsirado perpildyti.... ... schmoll.gif ......
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pasakyt, mes patekom visai ne ish Zveryno, gyvenam kitur, tik dirbu shalia, tai prieme.Mano mazoji lanko Daigiuku grupe (pachiu maziausiu) 4u.gif ...Gal netychia chia yra mamychiu, kas vedate i shia grupe??? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnele2005 @ 2007 09 14, 15:09)
Sveikos, mamytes! bigsmile.gif visai netycia nusprendziau paskaityt apie mano mergytes darzeli, nes dar praeita savaite susitikus direktore klausiau, kodel mano vaiko grupes 5 vaikai,is kuriu ateina gal kokie 2,  kai tuo tarpu kiti darzeliai luzta!!! g.gif  g.gif  g.gif Tai man buvo pareiksta, kad per artimiausius du menesius visa grupe bus uzpildyta  g.gif Okai paklausiau aukletoju, kur gi tie vaikai, kada gi jie prades chia visi plust  bigsmile.gif , tai tos man atsake, kad sarase mate tik 4 vaikus ish viso... blink.gif  blink.gif Tai dabar man ir kyla klausimas, kodel staiga Jums tie sarasai atsirado perpildyti.... ... schmoll.gif ......
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pasakyt, mes patekom visai ne ish Zveryno, gyvenam kitur, tik dirbu shalia, tai prieme.Mano mazoji lanko Daigiuku grupe (pachiu maziausiu)  4u.gif ...Gal netychia chia yra mamychiu, kas vedate i shia grupe???  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Mes pradėjom lankyti šį darželį nuo penktadienio. Pratinamės kol kas blush2.gif
Šiaip mes irgi priklausom patiems mažiausiems tongue.gif Tai ko gero mūsų mergytės kartu dieneles leis mirksiukas.gif
Kas dėl sąrašų, tai mums užsirašius mes buvom ar tai 18, ar tai 19.... Tiksliai neprisimenu. ir mes turėjom pradėti lankyti nuo spalio mėnesio. Tik ne visi tėveliai atveda vaikelius kaip planavę, kiti užsirašo į kelis darželius, taip ir gaunasi, kad nesuveda visų vaikų ir sąrašas trumpėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliuke: 15 rugsėjo 2007 - 16:04
QUOTE(Ugnele2005 @ 2007 09 14, 15:09)
Sveikos, mamytes! bigsmile.gif visai netycia nusprendziau paskaityt apie mano mergytes darzeli, nes dar praeita savaite susitikus direktore klausiau, kodel mano vaiko grupes 5 vaikai,is kuriu ateina gal kokie 2,  kai tuo tarpu kiti darzeliai luzta!!! g.gif  g.gif  g.gif Tai man buvo pareiksta, kad per artimiausius du menesius visa grupe bus uzpildyta  g.gif Okai paklausiau aukletoju, kur gi tie vaikai, kada gi jie prades chia visi plust  bigsmile.gif , tai tos man atsake, kad sarase mate tik 4 vaikus ish viso... blink.gif  blink.gif Tai dabar man ir kyla klausimas, kodel staiga Jums tie sarasai atsirado perpildyti.... ... schmoll.gif ......
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pasakyt, mes patekom visai ne ish Zveryno, gyvenam kitur, tik dirbu shalia, tai prieme.Mano mazoji lanko Daigiuku grupe (pachiu maziausiu)  4u.gif ...Gal netychia chia yra mamychiu, kas vedate i shia grupe???  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Man atrodo tu kažko nesupratai g.gif
Atsakyti
Nu, gal kazko ir nesupratau, bet 2 vaikai grupeje man atrodo keistokai verysad.gif
Stebukliuke, o kaip Jusu mergaites vardas, nes pas mus grupej tik mergaites biggrin.gif
Atsakyti