Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(naujute @ 2009 04 02, 20:56)
as irgi su trasuotu purskiu, o del sodo tai nevisoms yra tokios galimybes g.gif

Galimybė kai gyveni nuosavam name yra, bet kadangi aš dar namo neužgyvenau, tai tenkinsiuosi balkonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 04 02, 18:45)
kokia nuostabi ir kiek kainavo? thumbup.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 02, 19:00)
čia mano minėta peloric tipo orchė  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ši gėlytė kainavo 15.99 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
naujute, mano sugar sweet dar vieną žiedstiebį turi bigsmile.gif žalią, nesusiformavusiais gerai pumpurais bigsmile.gif pas tave ne? kažin, ar pražydinsiu jį rolleyes.gif
S!ma, kaip shary baby laikosi? mirksiukas.gif sėkmingai gyvena? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 02, 21:04)
naujute, mano sugar sweet dar vieną žiedstiebį turi  bigsmile.gif  žalią, nesusiformavusiais gerai pumpurais  bigsmile.gif  pas tave ne? kažin, ar pražydinsiu jį  rolleyes.gif
S!ma, kaip shary baby laikosi?  mirksiukas.gif  sėkmingai gyvena?  wub.gif

Žaliuoja vis dar, kvepia. Vienu žodžiu viskas tvarkoje. Gal pafotkinsiu rytoj mirksiukas.gif

Mergaitės, be phal ir oncidium kokios dar nelepios orchidėjos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 02, 20:03)
sveikutes,norejau paklausti,kas pirko is orchidejos lt. kaip buna tuos drugelius laumzirgius bitutes ziedkociams prilaikyti,per liek laiko atsiunte?as jau 2sav laukiu jokiu zinku  schmoll.gif

As pries dvi savaites is ten siunciausi, bet ne pastu o per kurjeri, tai man per pora dienu pristate mirksiukas.gif Skambink ir klausk kame reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 04 02, 21:24)
Žaliuoja vis dar, kvepia. Vienu žodžiu viskas tvarkoje. Gal pafotkinsiu rytoj  mirksiukas.gif

Mergaitės, be phal ir oncidium kokios dar nelepios orchidėjos?  ax.gif

cimbidžiai, raibuolės, liudisijos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 04 02, 16:59)
Zadeti pirkinukai smile.gif violetine reikes persodinti nes kiminuose, o ta balta tai ziedai didoki man jinai kaip normalus falenopsis tik kad lapeliai mazesnis , saknys sveikos, leidzia nauja viena orine ir tik 5 lt smile.gif

Cia abi po 5 Lt blink.gif Noriu miniuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 02, 21:46)
cimbidžiai, raibuolės, liudisijos  ax.gif  4u.gif

O kokios kainos jų maždaug būna? Jaučiu maximose šitų nelabai atveža?
Atsakyti
Kadangi čia gyrimosi tema, noriu pasigirti savo gausiausiai žydinčia orchidėja.
Ant kiekvieno žiedstiebio po 5 žiedus, ir jau ant vieno 6-tas prasiskleidė, ant kito 6-as dar skleisis. Tai jau bus 12 žiedų ir dar formuojasi po kelis žiedus ant abiejų žiedstiebių clap.gif Tai gal kokius 16-17 turėsiu. Jau man čia nerealus rekordas ax.gif Tiesa pirkau žydinčia, bet toliau čia rutuliojasi tie žiedai sėkmingai pas mane. Žydi ji pas mane nuo pirkimo - jau ketvirtas mėnuo eina.

Štai mano persikinė wub.gif

user posted image
user posted image

Ir dar pastebėjau įdomumą - va kaip skiriasi seniau pražydę žiedai nuo ką tik prasiskleidusio. Jisai toks tamsesnis gerokai. Po to tur būt nušviesėja nuo saulutės.

va čia gerai matosi spalvų skirtumas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 balandžio 2009 - 21:11
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 02, 22:10)
Ant kiekvieno žiedstiebio po 5 žiedus, ir jau ant vieno 6-tas prasiskleidė, ant kito 6-as dar skleisis. Tai jau bus 12 žiedų ir dar formuojasi po kelis žiedus ant abiejų žiedstiebių  clap.gif

Labai gražu bigsmile.gif wub.gif Ir spalva nereali, tokios dar nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 02, 21:10)
Ant kiekvieno žiedstiebio po 5 žiedus, ir jau ant vieno 6-tas prasiskleidė, ant kito 6-as dar skleisis. Tai jau bus 12 žiedų ir dar formuojasi po kelis žiedus ant abiejų žiedstiebių  clap.gif Tai gal kokius 16-17 turėsiu. Jau man čia nerealus rekordas ax.gif  Tiesa pirkau žydinčia, bet toliau čia rutuliojasi tie žiedai sėkmingai pas mane. Žydi ji pas mane nuo pirkimo - jau ketvirtas mėnuo eina.

Štai mano persikinė  wub.gif

user posted image
user posted image

Ir dar pastebėjau įdomumą - va kaip skiriasi seniau pražydę žiedai nuo ką tik prasiskleidusio. Jisai toks tamsesnis gerokai. Po to tur būt nušviesėja nuo saulutės.

va čia gerai matosi spalvų skirtumas
user posted image

na jau kaip grazu thumbup.gif as lygiai tokia pat turiu, taciau tik vieno ziedstiebio, bet tikrai pastebejau,kad jos zydi gausiai smile.gif o del spalvos tai labai idomu g.gif manoji tai tikrai neblanko nuo saules schmoll.gif cia vel kazkokios mutacijos, ko tik nepasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 02, 21:10)
Ant kiekvieno žiedstiebio po 5 žiedus, ir jau ant vieno 6-tas prasiskleidė, ant kito 6-as dar skleisis. Tai jau bus 12 žiedų ir dar formuojasi po kelis žiedus ant abiejų žiedstiebių  clap.gif Tai gal kokius 16-17 turėsiu. Jau man čia nerealus rekordas ax.gif  Tiesa pirkau žydinčia, bet toliau čia rutuliojasi tie žiedai sėkmingai pas mane. Žydi ji pas mane nuo pirkimo - jau ketvirtas mėnuo eina.

Štai mano persikinė  wub.gif

user posted image

Grazi labai bigsmile.gif O spalva keicia tai ne butinai nuo saules. Siaip manau tos dryzuotus linkusios su laiku blukti. Turiu dvi tokias keiciancias spalva.
Atsakyti