Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

Siandien savo siltnami sutvarkiau ir desimciai dienu paliksiu motinos prieziurai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 12:19)
Siandien savo siltnami sutvarkiau ir desimciai dienu paliksiu motinos prieziurai.

Kur iškeliauji?Dėl lankų šiltnamio,tai nėra stoglangių,o skersvejis nepadeda,kai karšta.Kai atkeliu du galingus stoglangius ,tai viduje nėra to karščio.Aukštas,niekas nešunta.Dėl skersvėjo,kiek skaičiau jis irgi negerai.Matmenų nematavau .Nu didelis.Tilpo 89 pomidorai ir kokia 40 paprikų,jeigu ne daugiau.Šiltanmyje žemės keisti nereikia,tik visada pamulčiuok papildyk kokia organika.Kompostu ir viskas ten veisis savaime.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 03, 08:43)
Kur iškeliauji?Dėl lankų šiltnamio,tai nėra stoglangių,o skersvejis nepadeda,kai karšta.Kai atkeliu du galingus stoglangius ,tai viduje nėra to karščio.Aukštas,niekas nešunta.Dėl skersvėjo,kiek skaičiau jis irgi negerai.Matmenų nematavau .Nu didelis.Tilpo 89 pomidorai ir kokia 40 paprikų,jeigu ne daugiau.Šiltanmyje žemės keisti nereikia,tik visada pamulčiuok papildyk kokia organika.Kompostu ir viskas ten veisis savaime.

pas mane 2 siltnamiai, vienam pasodinau 60 pomidoru, o kitam dar ne visas papriaks ir agurku primetu is atminties gal ir kokiu 30 daigu, tai manau kaip mums 2 zmonems per akis, plius kai salimais darziukas nemazas, ten visokio gerio ir pilna biggrin.gif
Mergytes, o jus girdejot, kad geriausia sodinti i siltnami spinatus g.gif , nes lauke juos labai puola amarai..tai as lauke tik pasejau, sakiau reikia salia pomidoru ir siltnami paberti tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 03 birželio 2009 - 11:14
Nu jo dviems per akis.Mūsų daugiau.Špinatus pernai sėjau ,nu amaro nebuvo.Bet kažkaip nevalgėm.Pas mane lauke nelabai auga.
Atsakyti
Dar keliones marsruto nezinau.Greiciausiai i Kroatija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 14:11)
Dar keliones marsruto nezinau.Greiciausiai i Kroatija. g.gif

Kaip faina ,noreciau ir as kur islekti bigsmile.gif
Atsakyti
Taip pailseti gerai,bet kai motinai palieku tiek rupesciu,tai labai pergyvenu,nervinuosi.
Atsakyti
Sveikutes,ar vesia diena laikote praverusios siltnami ,kad iseitu dregme ,pas mane is vidaus plevele aprasojus? schmoll.gif
Atsakyti
As praveriu paskui vel uzdarau. Nes nepadare man niekas langelio siltnami verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Shliopke @ 2009 06 03, 12:12)
pas mane 2 siltnamiai, vienam pasodinau 60 pomidoru, o kitam dar ne visas papriaks ir agurku primetu is atminties gal ir kokiu 30 daigu, tai manau kaip mums 2 zmonems per akis, plius kai salimais darziukas nemazas, ten visokio gerio ir pilna biggrin.gif
Mergytes, o jus girdejot, kad geriausia sodinti i siltnami spinatus g.gif , nes lauke juos labai puola amarai..tai as lauke tik pasejau, sakiau reikia salia pomidoru ir siltnami paberti tada.

Spinatai ir pas mane lauke auga g.gif Jau pakankamai dideli, neskaitant kitu, kur pavasariniai vejai ir lietus nudraske doh.gif
Atsakyti
laikau ir vesiomis dienomis pravyrus, kondensatas augalams negerai
Atsakyti
nu nebent lietus smarkus ir vejas, tada tai uzdarau siltnami, bet kai praeina, atidarau, nes dregme juk kaupiasi kitaip smile.gif . Bet kai dabar tokios "lievos" dienos, nei tai vasara nei tai ruduo, tai reikia atidaryti-uzdaryti siltnami kaip minimum 5 kart per diena, nes cia tai lyja, cia tai saule sviecia doh.gif , plius labai jau"silta"-8 laipsniai blink.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Rūpestėlis paskatino prisijungti prie jūsų blush2.gif esu visai žalia daržininkystės klausimais nes šiemet pirmi meteliai kai turiu šiltnamį ir daržiuko šiek tiek blush2.gif
Gal kas pakomentuos kas mano agurkėlius užpuolė ar ko trūksta unsure.gif

user posted image
kelis jau nusiskyniau bet kiti užmegzti pagelto unsure.gif
user posted image

O pomidorai man tokie kažkaip apsunkę atrodo... ir viršūnės pageibusios nuolat g.gif
user posted image
Atsakyti