Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(egute @ 2009 06 08, 17:48)
Labukas  4u.gif

Rūpestėlis paskatino prisijungti prie jūsų  blush2.gif

na as ne profe, bet ar tresei kuom nors. pagal mane tai maisto medziagu trukumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 06 08, 18:43)
na as ne profe, bet ar tresei kuom nors. pagal mane tai maisto medziagu trukumas g.gif

Oho, na vis del to neblogai atrodo.. pas mane šiltnamyje, kaip pasodinau - taip ir sėdi.... ir agurkai ir pamidorai, na neskaitant, kad dalį surijo sprakšių lervos, o dalį kažkas kitas, kas nuėdė šaknis...

tai vietoj suėstų atsodinau sodinukais kurie buvo netilpę, bet vis vien klausimas man neduoda ramybės, kodėl taip neauga...

agurkus, melionus ir baklazanus ir paprikas patrešiau jau kelis kartus agurkų trašomis...
o pomidorams i duobutes dėjau perpuvusio mėšlo 5 metų senumo sumaišyto su žemėmis...

vis tiek man nelabai patinka vaizdelis, pomidorai nuo zemes gal 15 cm - tai čia didžiausi, o kiti tai tik ir teturi po kokius 4 tikruosius lapelius...

Atsakyti
Kaskart laistau su dilgėlių raugu praskiedus ax.gif

beja aptikau kelias sraiges... turbūt jos neitin pageidautinos šiltnami g.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2009 06 08, 18:59)
Kaskart laistau su dilgėlių raugu praskiedus  ax.gif

beja aptikau kelias sraiges... turbūt jos neitin pageidautinos šiltnami  g.gif

sraiges iš irgi išprašau mandagiai lauk...
apgraužia salotas, numindo kitus daigelius...

ir tuo raugu laistau, bet paskui vyras pypena be sustojimo, kai dirba lauke tai jam nesvietiškai smirda...

tai kaip ir tik protarpiais tuo raugu palaistau...
Atsakyti
Na kadangi viena šiltnamį kapstausi tai niekas ir dėl kvapo nesiskundžia, o dėl natūralios trašos tai mb labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Ir as turiu klausima, nu toki nelabai i tema, bet vistiek biggrin.gif
Ar auginate kuri aitriasias parikas g.gif ?As per klaida vos ju i siltnami nepasodinau doh.gif , butu kaip uzkrete nekarciasias, visai papriku nebuciau turejus geru, tai greitai i lauka isgrudau, ikisau prie geliu, tegu dauginasi biggrin.gif
Atsakyti
uzkrete? kuo? aitrumu? sakyciau Nobelio premija gautumete, jei toks ekspermentas pavyktu..
Atsakyti
Dėl tręšimo,tai manau padauginai,nes kaip per daug azoto va taip irgi gali būti.Dėl aitriųjų paprikų pas mane,tik dvi jau galima sakyti galima valgyti.auginu tam pačiame šiltnamyje ,tik kitame kampe.O pomidorai ten nuotaukoje ,man rodos perkaitę g.gif .Dar kartą įkeliu savo paprikas ir pomidorus.
Atsakyti
Jei pomidorai perkaitę buvo tai jau viršūnės nebeatsigaus?

agurkų lapai ir agurkiukai gali gelsti nuo pertrešimo... ar taip supratau? na bet abejojiua ar mano atvejiu tai bus nes tikrai nestipriai trešiu... užpilu po litrą dilgėlių skysčio laistytuvui...

O gal galėjo azoto padaugėti nuo karvės š... ? ... mat prieš kelias dieneles palaisčiau šiuo paraugintu gėriu vietoi dilgėlių
Atsakyti
As tik viena karta palaisciau su karves raugintu meslu,o siaip vaisinu tik su dilgelem ,ir jokiu daugiau papildomu trasu schmoll.gif ,vakare bandysiu savo siltnamio turini imesti ,o ciliukai kazkodel dar tik zydi ,o vaisiu ner ,as juos indeliuose dar laikau g.gif nors pasejau juos vasario menesi ,kazko jie pas mane vargani,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 09 birželio 2009 - 08:12
QUOTE(egute @ 2009 06 08, 22:34)
Jei pomidorai perkaitę buvo tai jau viršūnės nebeatsigaus?

agurkų lapai ir agurkiukai gali gelsti nuo pertrešimo... ar taip supratau? na bet abejojiua ar mano atvejiu tai bus nes tikrai nestipriai trešiu... užpilu po litrą dilgėlių skysčio laistytuvui...

O gal galėjo azoto padaugėti nuo karvės š... ? ... mat prieš kelias dieneles palaisčiau šiuo paraugintu gėriu vietoi dilgėlių

Sveika,
jei mėšlas buvo šviežias, tai tada jis nudegina, ten tas amoniakas gadina reikala...

ji reiketu parauginti...

o dar apie karštį skaičiau knygoje, kad jei temperatūra šiltnamyje viršyja 30 laipsniu, tai ir pomidoru ir agurkų žiedų žiedadulkės sterilizuojasi, ir neužsimezga vaisiai...

man taip pernai protarpiais buvo... galvojau koks čia velnias nutinka kad žiedai ima po kiek laiko ir nubyra...
Atsakyti
Man atrodo, kad kai žiedadulkės perkaista vaisiai užsimezga, tik būna tušti, taip agurkai, taip pomidorai.
Atsakyti