QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 13:18)
Žibalo į ugnį pilt nesiekiu, susilaukt dėmesio irgi ne. Manęs paklausė - aš atsakiau. Ar mano bėdos, kad mano atsakymai nepatinka?
Bet jau nuofftopinom nuo temos visiškai. Į temą atsakant - kad MP nesveikas - netiesa. Nebent narkomanė, alkoholikė arba dirbanti su žiauria chemija maitina MP. Viskas.
Yra toks posakis: "Žmogus planuoja - Dievas juokiasi". Iš jūsų Dievas turbūt kvatoja iki ašarų...

Nėra taip, kad jūsų atsakymai nepatiktų, bet jūs kartais tokias nesąmones rimtu veidu rašot, kad sunku patikėt.... Taip naiviai projektuojat gyvenimiškas situacijas, apie kurias neturit jokio supratimo... Žinoma, galima svajot, įsivaizduot, kad gyvenimas klostysis vienaip ar kitaip, tačiau dažnas žmogus suvokia, kad jo vaikai tikriausiai nebus tokie idealūs, kokių jis norėtų, sveikata nebus iki gyvenimo galo nepriekaištinga, pinigai nekris iš dangaus ir t.t. O jūs būtent taip ir esat įsisvajojusi apie vaikų gimdymą ir auginimą - kad jie nereikalaus dėmesio, nesirgs, neverks, juos mielai prižiūrės kiti, kad tik "princesės" (t.y. jūsų) neduok Dieve, nevargint... Oj , kaip žiauriai gali žlugt jūsų vaikiškos iliuzijos....