Įkraunama...
Įkraunama...

motinos pienas ne sveikiausias maistas kudikiui

QUOTE(Jura_j @ 2009 04 08, 22:29)
O man kaip tik smagu skaityt, kai kas pesiojasi  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 08, 23:57)
Kita  Jums sakykim, aukotis yra normalu ir suprantama - man ne.

O kaip jus isivaizduojat augint vaika?
Tarkim, susirgo, 39 temperatura, visa nakti verkia ir ji reikia nesiot, net tik taip jis nurimsta.Bet kadangi jus aukotis nezadat, vaikas sergantis raudos vienas savo lovytei? Ar ir tai savo vyrui perleisit?
Motinyste neapsiejama nuo pasiaukojimo, supraskit, norit jus to ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 04 09, 10:07)
O kaip jus isivaizduojat augint vaika?
Tarkim, susirgo, 39 temperatura, visa nakti verkia ir ji reikia nesiot, net tik taip jis nurimsta.Bet kadangi jus aukotis nezadat, vaikas sergantis raudos vienas savo lovytei? Ar ir tai savo vyrui perleisit?
Motinyste neapsiejama nuo pasiaukojimo, supraskit, norit jus to ar ne.

Nereikia vaiko rankinuku padaryt - tai ir nenešiojamas nurims. Na, o jei tai tikrai būtų vienintelis būdas nuraminti, nepavyktų rasti jokių kitų būdų - nešiočiau dalį laiko, paskui vyrui nešiojimą perleisčiau. Tai vėlgi - laikinas nepatogumas, liga gi. Šiaip aš esu prieš vaiko raminimą nešiojimu, nes taip rankinukai vaikai patampa. Vaiką nešioti reikia tada, kai jis ramus.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 11:54)
Nereikia vaiko rankinuku padaryt - tai ir nenešiojamas nurims. Na, o jei tai tikrai būtų vienintelis būdas nuraminti, nepavyktų rasti jokių kitų būdų - nešiočiau dalį laiko, paskui vyrui nešiojimą perleisčiau. Tai vėlgi - laikinas nepatogumas, liga gi. Šiaip aš esu prieš vaiko raminimą nešiojimu, nes taip rankinukai vaikai patampa. Vaiką nešioti reikia tada, kai jis ramus.

Ha, ha, ha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu mirk is juoko.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Simulcika, rasyk toliau, jau seniai taip nesilinksminau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 04 09, 12:01)
Ha, ha, ha lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu mirk is juoko..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Simulcika, rasyk toliau, jau seniai taip nesilinksminau  thumbup.gif

Man rodos, ji čia rašo tik tam, kad žibalo į ugnį įpilt ir susilaukt dėmesio dėl "originalaus požiūrio" irnesakyk.gif. Tikrai netikiu, kad žmogus gali būt ar tai toks naivus, ar tai toks užsispyręs, ar tai toks nemąstantis.... Dar nesusigaudžiau, kaip čia yra.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 04 09, 11:44)
Man rodos, ji čia rašo tik tam, kad žibalo į ugnį įpilt ir susilaukt dėmesio dėl "originalaus požiūrio" irnesakyk.gif. Tikrai netikiu, kad žmogus gali būt ar tai toks naivus, ar tai toks užsispyręs, ar tai toks nemąstantis.... Dar nesusigaudžiau, kaip čia yra....  lotuliukas.gif

Žibalo į ugnį pilt nesiekiu, susilaukt dėmesio irgi ne. Manęs paklausė - aš atsakiau. Ar mano bėdos, kad mano atsakymai nepatinka?
Bet jau nuofftopinom nuo temos visiškai. Į temą atsakant - kad MP nesveikas - netiesa. Nebent narkomanė, alkoholikė arba dirbanti su žiauria chemija maitina MP. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 11:54)

Simulcika, atvirai pasakius nelabai suprantu ka tu cia veiki siame forume ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tikrai ne tam, kad tave izeisti, bet tu dar visikas vaikas smegenelese. Atleisk, tavo pasisakyma del nebenoriu maitinti krutimi, ivertinau kaip tiesiog neturejima tiesiogines gyvenimiskos patirties, kadangi pati taip masciau pries 20 metu ir tave puikiai supratau, bet tai ka tu dabar parasei, tai visiskais diletantiksumas. Ir net nenoriu tau atsakyti kaip reiketu mastyti siuo atveju nes tavo mastysena vaiku atzvilgiu yra 14 -16 metu paaugles, kuri absoliuciai rupinasi tik savimi arba uzkietejusios senmerges /ne ta teigiama prasme/ poziuris.
P.s. yra labai superiniu senmergiu, todel tai turiu omenyje ta grupe kurios masto taip kaip tu.

Viena linkiu tau uzsiseifinti savo zinutes, kada turesi vaiku paskaityk ka parasei - skanei prisijuoksi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 04 09, 12:44)
Man rodos, ji čia rašo tik tam, kad žibalo į ugnį įpilt ir susilaukt dėmesio dėl "originalaus požiūrio" irnesakyk.gif. Tikrai netikiu, kad žmogus gali būt ar tai toks naivus, ar tai toks užsispyręs, ar tai toks nemąstantis.... Dar nesusigaudžiau, kaip čia yra....  lotuliukas.gif

Nezinau ir as jos motyvu, kazkuriame poste rase, kad tik domisi biggrin.gif
Mano galva, kai tures vaika, tada ir galesim pakalbet su ja apie visus su vaikais susijusius "nepatogumus". O kol kas tos kalbos tai tik snipstas..
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 04 09, 13:23)
Nezinau ir as jos motyvu, kazkuriame poste rase, kad tik domisi  biggrin.gif
Mano galva, kai tures vaika, tada ir galesim pakalbet su ja apie visus su vaikais susijusius "nepatogumus". O kol kas tos kalbos tai tik snipstas..

man regis neužilgo vėl temą uždarys blush2.gif nes mano nuomone tikrai ne žindymo temoje Simulcikai būti...
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 13:18)
Žibalo į ugnį pilt nesiekiu, susilaukt dėmesio irgi ne. Manęs paklausė - aš atsakiau. Ar mano bėdos, kad mano atsakymai nepatinka?
Bet jau nuofftopinom nuo temos visiškai. Į temą atsakant - kad MP nesveikas - netiesa. Nebent narkomanė, alkoholikė arba dirbanti su žiauria chemija maitina MP. Viskas.

Yra toks posakis: "Žmogus planuoja - Dievas juokiasi". Iš jūsų Dievas turbūt kvatoja iki ašarų... biggrin.gif Nėra taip, kad jūsų atsakymai nepatiktų, bet jūs kartais tokias nesąmones rimtu veidu rašot, kad sunku patikėt.... Taip naiviai projektuojat gyvenimiškas situacijas, apie kurias neturit jokio supratimo... Žinoma, galima svajot, įsivaizduot, kad gyvenimas klostysis vienaip ar kitaip, tačiau dažnas žmogus suvokia, kad jo vaikai tikriausiai nebus tokie idealūs, kokių jis norėtų, sveikata nebus iki gyvenimo galo nepriekaištinga, pinigai nekris iš dangaus ir t.t. O jūs būtent taip ir esat įsisvajojusi apie vaikų gimdymą ir auginimą - kad jie nereikalaus dėmesio, nesirgs, neverks, juos mielai prižiūrės kiti, kad tik "princesės" (t.y. jūsų) neduok Dieve, nevargint... Oj , kaip žiauriai gali žlugt jūsų vaikiškos iliuzijos....
Atsakyti
Tos iliuzijos ir zlugs biggrin.gif Ji matot nenesios vaiko, kad netaptu rankinuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik neprasisnekek. Vaikas dar tau pasakys savo riksmu, kad ne taip motin mane nesioji, as noriu lektuveliu. Ir tempsi, ir tys rankos, ir skaudes nugara, ir nesiosi... Bus visko.
O kai bus viduriavimas, busi ir apsikta ir apmyzta. O kai vems fontanu 3 val. nakties tau ant galvos, galesi apsiziaugciot. Bus visko. IR TAI NORMALU.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 13:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti