QUOTE(jurgice @ 2009 12 29, 22:17)
Aš jungiuosi prie kepusių šį puikų torčiuką
Super ir skonis
ir pats procesas man labai lengvas
paprastesnio torto (gamybos) atžvilgiu gal nebūna
Šiemet specialiai jam prisišaldžiau daugybę vyšnių
Naujiems metams vėl gaminsiu
:
sėkmės
Neįsivaizduoju kas galėtų nepavykt, jei viskas pagal receptuką
Dėjau ir aš kepimui margariną
Šiemet specialiai jam prisišaldžiau daugybę vyšnių
Naujiems metams vėl gaminsiu
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 19:03)
prisiskaičiau čia pas jus, darysiu ir aš šį tortą naujiems metasm, jau prisipirkau šaldytų vyšnių, tikiuosi neištiks nesėkmė 
sėkmės
Neįsivaizduoju kas galėtų nepavykt, jei viskas pagal receptuką
QUOTE(Aistee:) @ 2009 12 29, 21:27)
Dėjau ir aš kepimui margariną
QUOTE(vija @ 2009 12 29, 20:18)
Sakykit, ar iš nurodytų kiekių didelis tas tortas gaunasi? Kiek maždaug normalių porcijų? Bijau prisigaminti perdaug, ir taip per tas šventes stalas ir šaldytuvas lūžta... Kažin, jei iš pusės, ar labai mažos tos malkelės bus?
gamink is puses normos, tikrai pakaks paragavimui
Susigundziau ir as pagaminti si Naujametini "stebukla"....tik su kremu atlikau eksperimenta (kadangi 1.laikausi dietos nesinorejo tiek greitines suvartoti
2.ekonomine krize tai ieskau pigesnio varianto
ir 3. taip nedaznai valgau saldumynus tad norisi kazko neiprasto ir skanaus) Tad gavau puiku rezultata (bent jau likusi krema nuo tortuko paragavau ir likau patenkinta). Puse grietines normos, kita puse Ricotos surio (namu salygomis daryto is kefyro), ilasinau migdolu kvapu kelis lasus ir tikrai super kremas
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 19:22)
Susigundziau ir as pagaminti si Naujametini "stebukla"....tik su kremu atlikau eksperimenta (kadangi 1.laikausi dietos nesinorejo tiek greitines suvartoti
2.ekonomine krize tai ieskau pigesnio varianto
ir 3. taip nedaznai valgau saldumynus tad norisi kazko neiprasto ir skanaus) Tad gavau puiku rezultata (bent jau likusi krema nuo tortuko paragavau ir likau patenkinta). Puse grietines normos, kita puse Ricotos surio (namu salygomis daryto is kefyro), ilasinau migdolu kvapu kelis lasus ir tikrai super kremas 
papasakokit, kaip namų salygomis iš kefyro pasidarot Ricotos
Uzsaldyti kefyra, o paskui deti i kiauraindi ir leisti letai istirpti ir nuvarveti
as tokiu kremu siandien kitoki torta pertepiau... kremo skonis
konsistensija
Ricotos kaina tai irgi ekonomine
kiek kainuoja pakelis kefyro ... tik jau nera jis toks be kaloriju ( pati skaiciuoju kalorijas, tai tas ricotos naminis kefyrinis turi apie 200 kcal 100 gr, grietine gi 290 kcal
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 21:46)
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti
tai tau dar ir daug isejo, man gavosi apie 250 gr . is 0.9 lt kefyro
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 20:46)
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti
idomuuu,reiks ismeginti,aciu
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 20:46)
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti
Bet koks įdomus būdas... Čia pati sumąstei ar kur iškapstei? Reiks būtinai išbandyt. O kefyras koks geriau - riebesnis ar liesenis? Ta prasme, koks skaniau?









