Su šventėm visas malkų krovėjas!

Na prisiruošiau tom malkom ir aš. Dariau iš pusės tešlos, bet malkų prikapojau 10, nes primečiau, kad toks skaičius gražiai susidėlios į piramidę. O vyšnių sudėjau visus 2 pakelius (po 300g) ir sakyčiau dar pritrūko 10-15 uogų. Malkos gražiai iškepė, nors kai kur uogos ištekėjo, bet tas reikalo nepamaišė, susluoksniavau su 30% grietine su standikliu, dailiai pjaustėsi, žodžiu vaizdelis buvo šventinis.
Šiaip skanu ir įdomu, tačiau matyt kažko daugiau taip ilgai besiruošdama tikėjausi...
Pasakysiu, kas man nepatiko ir ką kitą kartą keisčiau:
1) tos šaldytos vyšnios kažkokios be skonio... Turbūt su šviežiom būtų visai kas kita.
2) į tešlą kitą kartą dėčiau šiek tiek cukraus. Ne todėl, kad trūko saldumo, nes aš pati visai nemėgstu saldumynų, bet man pačiai tešlai trūko skonio, ypač kai pakandi gabaliuką be uogų, nu toks batono skonis... Šiek tiek cukraus, vanilės nepamaišytų, manau į tešlą labai tiktų keli šaukštai kakavos ar tirpinto juodo šokolado, malkos būtų šokoladinės, kas labai derėtų su vyšniomis.
3) ir dar nuvylė sniegas iš grietinės

Nu neee, paprasta grietinė ir liks grietine, ji suteikė tortui paprastumo, norėtųsi prabangesnio skonio, kažką reiktų sugalvot kitam kartui - gal tą naminę rikotą, gal grietinėlę su maskarpone ar varškės kremu - bet su grietine daugiau nedarysiu.
O šiaip esu patenkinta naujove, tortukui duočiau kokius 8 balus iš 10.
Tad siūlau visom besiruošiančiom pabandyti, tikrai gamyba nesudėtinga, tik aišku laiko užima, ypač tas malkų kapojimas, t.y. vyniojimas