QUOTE(gb78 @ 2010 01 04, 18:19)
Gaminau šį tortą kelis sykius, visada su grietine, kartais su vyšniomis, kartais su braškėmis ir konservuotais ananasais - visada skanu buvo

Bet dabar noriu šventei rimtai kepti, tai mąstau, kaip jį gražesnį sulipdyti

Gal kas kitaip kaip tas malkas deliojate, kuo puošiate? Manau daryti iš dvigubos normos, bent jau iš 1,5, tai ir galvoju, ar čia jas trupesnes kepti ir ilgesnę krūvą dėti, ar kryžiuoti kaip šulinėlį, tik netuščiavidurį
Labai lauksiu patarimų
as jas kepiau is didesnes normos, tai aukstesnis isejo ir zinoma tankiau jas sudejau, dariau su namine ricota ir grietine (dejau kazkur per pus neskaiciavau tiksliai, taip pat zele dejau truputi daugiau cukraus ir migdolu esencijos) jokios man varskes tikrai nesijaute, gal kad su grietine, o ne su grietinele

ir visas tortas buvo dregnas ir pilnai isigeres. Su uogiene nezinau man tikrai butu per saldu, o cia jautesi maloni rugstele, nebent jusu pirktines saldytos uogos labai rugscios

Papuosti as naudojau ir sokolada padariau ale suristu malku imitacija ir salia is marcipanines mases nulipdziau dar snaigiu, egluciu miskeli ir seniu besmegeniu kurie tas malkas tipo nese(foto deja neturiu, va kazkaip nepagalvojau). O siaip manau jas galima graziai padengti kokiu spalvotu pastilazu ir nuo sventes varijuoti su papuosimo spalvom, svarbu siame torte kad kai valgai toks skanus ispudingas pjuvis pasidaro