Jetau mamytės ar jum taip buvo???
Po 3 savaičių ligos vėl vedu savo mažylį į lopšelį (prieš ligą savaitę tespėjom paeiti į tą lopšelį). Tą pačią pirmą savaitę kai vedžiau, dar ir pati po truputį su juo pabūdavau kol apsipras, tai atvedus, iškart bėgdavo pats į grupę žaisti, o dabar vyras veda rytais jį (nes pati jau dirbu tuo metu), tai sakė, vaikas kai tik pamato, kad ten atvažiavo iškart verkti pradeda, toks prislėgtas palieka

o vakar kai tik po darbo 16 val jau nulėkiau jo pasiimti, auklėtoja su vaikučiais buvo lauke, tai mano vaikas išvis kažkoks be reakcijos buvo. Toks jausmas kad nepažino manęs

Tą pirmą savaitę mane pamatęs iškart sušukdavo "mama" ir linksmas pas mane ateidavo, o dabar auklėtoja jį laiko už rankos, jis toks ... aš jį jau apsikabinau, o jis- nulis emocijų, tik paskui jau kai nusivedžiau į grupę pasiimti daiktų, tada tik pradėjo kalbėtis su manim.
Ir priežiūra... kaip diena- taip naujiena: užvakar žandą prasibrėžė į krūmus, vakar su dviratuku nelaimė ir dabar mėlynė paaky... Vakar grįžus namie net verkiau
Mane tėtis vakar ramino, kad visi tie cvaikučiai tą stresą patiria, bet po to apsipranta ir viskas normaliai būna. O jūsų vaikučiai irgi tokį stresą patiria??? kaip jūsiškiai reaguoja???