Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
manoji irgi dažė- vis susikaupusi...niu bet smagu... biggrin.gif mirksiukas.gif ..tiesa ,mano abu dažė./ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 14 balandžio 2009 - 18:08
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 04 14, 18:07)
manoji irgi  dažė- vis susikaupusi...niu bet smagu... biggrin.gif  mirksiukas.gif ..tiesa ,mano abu  dažė./ mirksiukas.gif

Tai maniskiai irgi abu daze, tik maziji pirma karta su vasku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 04 14, 14:31)
Mano maze pirma karta daze kiausinius su vasku, tai visus, kuriuos parsiveze - siandien issinese i darzeli  smile.gif

Maniškis irgi pirmą kart dažė, bet ne su vašku, o tik su dažais, ir dėjom lipdukus. Tai labai patiko, liko jam daug įspūdžių smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Turbūt aktualu beveik visoms mamos apie darželių vasaros atostogas.
Atsakyti
Jetau mamytės ar jum taip buvo??? verysad.gif
Po 3 savaičių ligos vėl vedu savo mažylį į lopšelį (prieš ligą savaitę tespėjom paeiti į tą lopšelį). Tą pačią pirmą savaitę kai vedžiau, dar ir pati po truputį su juo pabūdavau kol apsipras, tai atvedus, iškart bėgdavo pats į grupę žaisti, o dabar vyras veda rytais jį (nes pati jau dirbu tuo metu), tai sakė, vaikas kai tik pamato, kad ten atvažiavo iškart verkti pradeda, toks prislėgtas palieka cry.gif o vakar kai tik po darbo 16 val jau nulėkiau jo pasiimti, auklėtoja su vaikučiais buvo lauke, tai mano vaikas išvis kažkoks be reakcijos buvo. Toks jausmas kad nepažino manęs unsure.gif Tą pirmą savaitę mane pamatęs iškart sušukdavo "mama" ir linksmas pas mane ateidavo, o dabar auklėtoja jį laiko už rankos, jis toks ... aš jį jau apsikabinau, o jis- nulis emocijų, tik paskui jau kai nusivedžiau į grupę pasiimti daiktų, tada tik pradėjo kalbėtis su manim. unsure.gif
Ir priežiūra... kaip diena- taip naujiena: užvakar žandą prasibrėžė į krūmus, vakar su dviratuku nelaimė ir dabar mėlynė paaky... Vakar grįžus namie net verkiau cry.gif
Mane tėtis vakar ramino, kad visi tie cvaikučiai tą stresą patiria, bet po to apsipranta ir viskas normaliai būna. O jūsų vaikučiai irgi tokį stresą patiria??? kaip jūsiškiai reaguoja???
Atsakyti
Novila, uzjauciu, man irgi sirdi skaudetu... As manau, kad pripras, tik klausimas kiek laiko tam reikes ax.gif Vaikam tokie nenorai eiti darzeli darznai uzeina po pabuvimo namie del ligos, o Taviskis net nebuvo priprates...
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2009 04 17, 07:17)
Jetau mamytės ar jum taip buvo???  verysad.gif

Kaip tik vakar uzkliuvo sis straipsnis http://gyvenimas.del...php?id=21265314
Beje, savaji pradejau leisti darzelin panasiu laiku, vaikas taip ir neapsiprato, po keletos menesiu pakeiteme darzeli ir jau nuo pirmos dienos viskas thumbup.gif Tad darau isvada,kad manajam netiko grupe, aukletojos, o gal kokie biolaukai g.gif tad aplinkos pakeitimas buvo geriausias sprendimas.
Atsakyti
Gali buti ir taip, bet jis dar pertrumpai ejo

Maliku, aciu uz info
Atsakyti
Novila- ...suprantu tavo skausmą... pati per tai perėjau unsure.gif . Adaptacija mano abiems vaikams truko apie 3 mėn. mirksiukas.gif tik priatrtėdavom prie darželio vartų-ir ašaros..Džiaugiuos,kad tai praeitis...dabar jau 5-4 metų mano zuikiia- jau pripratę... mirksiukas.gif Sėkmės, ir stiprybės tau
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2009 04 17, 07:17)
Jetau mamytės ar jum taip buvo???  verysad.gif
Po 3 savaičių ligos vėl vedu savo mažylį į lopšelį (prieš ligą savaitę tespėjom paeiti į tą lopšelį). Tą pačią pirmą savaitę kai vedžiau, dar ir pati po truputį su juo pabūdavau kol apsipras, tai atvedus, iškart bėgdavo pats į grupę žaisti, o dabar vyras veda rytais jį (nes pati jau dirbu tuo metu), tai sakė, vaikas kai tik pamato, kad ten atvažiavo iškart verkti pradeda, toks prislėgtas palieka  cry.gif  o vakar kai tik po darbo 16 val jau nulėkiau jo pasiimti, auklėtoja su vaikučiais buvo lauke, tai mano vaikas išvis kažkoks be reakcijos buvo. Toks jausmas kad nepažino manęs  unsure.gif Tą pirmą savaitę mane pamatęs iškart sušukdavo "mama" ir linksmas pas mane ateidavo, o dabar auklėtoja jį laiko už rankos, jis toks ... aš jį jau apsikabinau, o jis- nulis emocijų, tik paskui jau kai nusivedžiau į grupę pasiimti daiktų, tada tik pradėjo kalbėtis su manim.  unsure.gif
Ir priežiūra... kaip diena- taip naujiena: užvakar žandą prasibrėžė į krūmus, vakar su dviratuku nelaimė ir dabar mėlynė paaky...  Vakar grįžus namie net verkiau  cry.gif 
Mane tėtis vakar ramino, kad visi tie cvaikučiai tą stresą patiria, bet po to apsipranta ir viskas normaliai būna. O jūsų vaikučiai irgi tokį stresą patiria???  kaip jūsiškiai reaguoja???

Savo dukrą atidaviau 1,5 mėn. Jokios adaptacija buvo po savaitės ir truko 3 dienas, bet tikrai ne tokia, kaip aprašyta. Manau, kad daug kas priklauso nuo vaiko.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 04 17, 09:46)
Savo dukrą atidaviau 1,5 mėn.

Siaubas swoon.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš jau ir mažę lopšin užrašiau, leisim 2,5m(čia popieriškai, o realiai matysim kaip ji adaptuosis ir pan)
Daba pažiūrėjau apie Vasaros darželius, mūsų atostogaus tik Rugpjūtį ir tame lape aš pažymėjau kad vaikas atostogaus Liepą-Rugpjūtį (nes niekas konkrečiai nežinojo ar daržas dirbs Liepos mėn)..ar bus galimybė jei ką vest man Liepos mėn? unsure.gif
Atsakyti