Mes pereiname is vieno darzelio i kita. Uz si menesi senajame darzelyje mokesti apmokejau bet ejom i ji tik pora dienu, o nuo kito menesio eisim i kita. Tai ta mokesti senasis darzelis uz si menesi atiduos ar kaip cia? Kaip man nepatinka kad uz darzeli reikia i prieki moketi

QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 10:28)
Mes pereiname is vieno darzelio i kita. Uz si menesi senajame darzelyje mokesti apmokejau bet ejom i ji tik pora dienu, o nuo kito menesio eisim i kita. Tai ta mokesti senasis darzelis uz si menesi atiduos ar kaip cia? Kaip man nepatinka kad uz darzeli reikia i prieki moketi 

pagal įdėją, turėtų paprašyt buhalterija tavo sąskaitos nr, kur pervest jūsų permokėtą sumą

QUOTE(Prula @ 2009 04 24, 09:30)
pagal įdėją, turėtų paprašyt buhalterija tavo sąskaitos nr, kur pervest jūsų permokėtą sumą
mums kadaise taip buvo...

Kazin yra kur koks istatymas, ar tai istaigos vidiniai dalykai del permoku grazinimo. Net jei pazades pervesti per kiek laiko jie tai padaryti privalo

QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 10:28)

jega, as ir negalvoju, kad jis perdidelis, tik siap pajuokavau: jei 4 m. - permazi, tai 6 m. - perdideli

QUOTE(rasaj @ 2009 04 24, 10:59)
Manu, kad tai normali procedura (pinigu grazinimas), aisku jei parasete prasyma ir atsisakete darzelio. Bet jei tiesiog nelankete tai vargu ar ka atgausite 

man grąžino permoką, ir kiotą kartą paskambino, kad ne tam daržui sumokėjau( pavariau ant seno ruošinio) , ir parašiau prašymą pervedė..
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 09:28)

grazins parasius prasyma....kodel keiti darzeli jei nepaslaptis?
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 24, 12:44)
grazins parasius prasyma....kodel keiti darzeli jei nepaslaptis?
Laukem kol prieisim eile i darzeli prie pat namu. Kadangi jau vieta mum ten yra tai ir "persikeliam".
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 13:13)
Laukem kol prieisim eile i darzeli prie pat namu. Kadangi jau vieta mum ten yra tai ir "persikeliam".

QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 24, 13:15)
Jokiu problemu. Savaite iki pietu o kita savaite jau miegojo. Pasiimti turedavau po 17 val. Jei pasiimdavau anksciau, pykdavo. Namie jai sedeti kosmaras

QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 14:40)
Jokiu problemu. Savaite iki pietu o kita savaite jau miegojo. Pasiimti turedavau po 17 val. Jei pasiimdavau anksciau, pykdavo. Namie jai sedeti kosmaras 

saunuole, manoji irgi megeja, kaip tikiuosi kad irgi lengvai adaptuosis
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 24, 14:48)
saunuole, manoji irgi megeja, kaip tikiuosi kad irgi lengvai adaptuosis
Kadangi vedziau 1,3 metu tai del adaptacijos nebijojau, man butu buve daug baisiau vaika pradeti vesti 2 arba 3 metu, kaip dabar madoj, kuo veliau.