Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes pereiname is vieno darzelio i kita. Uz si menesi senajame darzelyje mokesti apmokejau bet ejom i ji tik pora dienu, o nuo kito menesio eisim i kita. Tai ta mokesti senasis darzelis uz si menesi atiduos ar kaip cia? Kaip man nepatinka kad uz darzeli reikia i prieki moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 10:28)
Mes pereiname is vieno darzelio i kita. Uz si menesi senajame darzelyje mokesti apmokejau bet ejom i ji tik pora dienu, o nuo kito menesio eisim i kita. Tai ta mokesti senasis darzelis uz si menesi atiduos ar kaip cia? Kaip man nepatinka kad uz darzeli reikia i prieki moketi  doh.gif

pagal įdėją, turėtų paprašyt buhalterija tavo sąskaitos nr, kur pervest jūsų permokėtą sumą ax.gif mums kadaise taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 04 24, 09:30)
pagal įdėją, turėtų paprašyt buhalterija tavo sąskaitos nr, kur pervest jūsų permokėtą sumą  ax.gif mums kadaise taip buvo...

Kazin yra kur koks istatymas, ar tai istaigos vidiniai dalykai del permoku grazinimo. Net jei pazades pervesti per kiek laiko jie tai padaryti privalo g.gif
Atsakyti
Manu, kad tai normali procedura (pinigu grazinimas), aisku jei parasete prasyma ir atsisakete darzelio. Bet jei tiesiog nelankete tai vargu ar ka atgausite g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 10:28)
Mes pereiname is vieno darzelio i kita. Uz si menesi senajame darzelyje mokesti apmokejau bet ejom i ji tik pora dienu, o nuo kito menesio eisim i kita. Tai ta mokesti senasis darzelis uz si menesi atiduos ar kaip cia? Kaip man nepatinka kad uz darzeli reikia i prieki moketi  doh.gif

g.gif tai, kad mokam uz einamaji menesi, o ne i prieki... nors, gal tai galime traktuoti, kaip i prieki... O siaip grazina be jokiu problemu.

jega, as ir negalvoju, kad jis perdidelis, tik siap pajuokavau: jei 4 m. - permazi, tai 6 m. - perdideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaj @ 2009 04 24, 10:59)
Manu, kad tai normali procedura (pinigu grazinimas),  aisku jei parasete prasyma ir atsisakete darzelio. Bet jei tiesiog nelankete tai vargu ar ka atgausite g.gif

man grąžino permoką, ir kiotą kartą paskambino, kad ne tam daržui sumokėjau( pavariau ant seno ruošinio) , ir parašiau prašymą pervedė..
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 09:28)

grazins parasius prasyma....kodel keiti darzeli jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 24, 12:44)
grazins parasius prasyma....kodel keiti darzeli jei nepaslaptis?

Laukem kol prieisim eile i darzeli prie pat namu. Kadangi jau vieta mum ten yra tai ir "persikeliam".
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 13:13)
Laukem kol prieisim eile i darzeli prie pat namu. Kadangi jau vieta mum ten yra tai ir "persikeliam".

thumbup.gif kaip mazoji adaptavosi pirmajam?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 24, 13:15)
thumbup.gif  kaip mazoji adaptavosi pirmajam?

Jokiu problemu. Savaite iki pietu o kita savaite jau miegojo. Pasiimti turedavau po 17 val. Jei pasiimdavau anksciau, pykdavo. Namie jai sedeti kosmaras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 04 24, 14:40)
Jokiu problemu. Savaite iki pietu o kita savaite jau miegojo. Pasiimti turedavau po 17 val. Jei pasiimdavau anksciau, pykdavo. Namie jai sedeti kosmaras  ax.gif

saunuole, manoji irgi megeja, kaip tikiuosi kad irgi lengvai adaptuosis
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 24, 14:48)
saunuole, manoji irgi megeja, kaip tikiuosi kad irgi lengvai adaptuosis

Kadangi vedziau 1,3 metu tai del adaptacijos nebijojau, man butu buve daug baisiau vaika pradeti vesti 2 arba 3 metu, kaip dabar madoj, kuo veliau.
Atsakyti