Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pacankike @ 2009 04 24, 07:02)
O pas mus nebus darže šventės verysad.gif , tipo per maži.....

doh.gif ..pacankike- ką auklėtoja sakė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 04 24, 19:02)
doh.gif ..pacankike- ką auklėtoja sakė? g.gif

5dienį ėjau šnekėt, tai po pietų dirbo jauna, tai ji nieko nežino kas kaip ir pan...nors sakė kad vaikus mokina eilėraščių, daro dovanėles...tai aš nesuprantu..ir ji sakė kad šian dirbs senoji/pagrindinė auklėtoja, tai kai eisiu pasiimt špoko iš daržo tada ir pašnekėsiu kas kaip....
Atsakyti
Mums pirmoji mamytes diena darzelyje...gal ka reikia zinoti, ar nesates geliu aukletojai, ar kokiu vaisiu vaikams, ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(rasaj @ 2009 04 27, 10:03)
Mums pirmoji mamytes diena darzelyje...gal ka reikia zinoti, ar nesates geliu aukletojai, ar kokiu vaisiu vaikams, ar pan.?

Nieko nenešu cool.gif Jei tai mano, mamytės, diena, tai tegul mane ir sveikina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 04 27, 10:14)
Nieko nenešu cool.gif Jei tai mano, mamytės, diena, tai tegul mane ir sveikina rolleyes.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pamenu, vyresnėlio grupėje mylimą auklėtoją vaikai vadino "darželio mamyte" biggrin.gif . Mes kartais bendrai auklėtojoms puokštes "suorganizuodavome" už šventę, šiemet lyg nieko negirdėti... O vaišėmis vaikams pas mus darželis pasirūpina ax.gif .
Atsakyti
4u.gif Aciu, MAMYTES, supratau nail.gif ir pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(rasaj @ 2009 04 27, 10:03)

Mes nesem geliu, kaip maciau ir daugelis (mums taip pat buvo pirmoji svente) rolleyes.gif

QUOTE(jėga @ 2009 04 27, 10:14)

Na, aukletoja galima traktuot kaip pakaitine mamyte biggrin.gif Bet mes pirmiausia nesem kaip padeka uz suorganizuota svente ax.gif
Atsakyti
O aš sužinojau, kad šiemet mamyčių šventės nebus. Gegužės viduryje darys "šeimos" šventę. Į ją sulipins ir mamyčių, ir tėvelių, ir išleistuvių į paruošiamukus šventes. Vaikai ruoš programą, auklėtojos dovanos suvenyrus vaikams ir daro kažkokį stendą apie jų gyvenimą darželyje, tėveliai ruošia vaišes ir perka dovanas auklėtojoms. Vat..
Atsakyti
Sveikos, norčiau sužinot ar čia yra mamyčių kurių vaikiukai į Linelį eina... Mes ten ruošiamės, tad įdomu būtų išsamesnė informacija... blush2.gif
Atsakyti
Ar darot darželio "išleistuves" t.y. "sezono uždarymą" Kur.. kaip?
Pas mus šiemet pasiūlymas į Pinokį... mastau.gif gal kurių vaikai buvo?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 04 28, 22:34)
Ar darot darželio "išleistuves" t.y. "sezono uždarymą" Kur.. kaip?

Kaip taip, sezono..? Kaip ir kasmet??? Pirmąsyk girdžiu unsure.gif
Atsakyti