Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Manęs tiek darželyje, tiek mokyklose klausė tėvų darboviečių. Neklausė, tiesiog anketoj tokią grafą reikėjo užpildyt...
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 05 06, 11:13)
biggrin.gif Tau dabar galvą skaudą dėl darželio, tai ir reaguoji į viską. 4u.gif

tikrai taip mirksiukas.gif , nes jau nebezinau ko be noriu ar aplamai noriu ji kaskur leist, gaila be galo, nu bet ner kito pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 05 06, 11:13)
Bet man atrodo, kad normalu, jog pasakius, kad darbas netoli darželio, kitas klausimas būna, "O kur dirbat?"

O koks jos reikalas kur? Netoli darželio. Aš paskambinau telefonu, aš net dokumentų nepateikinėju, o mane jau tardo kur dirbu. Aš neprieštarauju, kad prašo pažymėti darbovietę, kai ateini dokumentus priduoti, bet vos paskambinus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 06, 11:37)
O koks jos reikalas kur? Netoli darželio. Aš paskambinau telefonu, aš net dokumentų nepateikinėju, o mane jau tardo kur dirbu. Aš neprieštarauju, kad prašo pažymėti darbovietę, kai ateini dokumentus priduoti, bet vos paskambinus...  unsure.gif

O aš čia nematau jokios tragedijos ir problemos.
Gal todėl, kad mano darbovietė neypatinag ir neužimu ypatingų pareigų. unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi nesijaučiu dirbanti kažkokioje tokioje įmonėje ar užimanti ypatingas pareigas, tiesiog gyvenimas rodo, kad reaguoja kaip į antžmogius. Kai laukiausi sūnaus, nuėjau į 3-ą polikl., Moterų konsultaciją, tai sulaukiau "oho, pas mus lankosi net ten dirbantys..." Vat po tokių replikų ir nesinori sakyti kur dirbi, jei nėra tam reikalo. beje, su Moterų konsultacija ne vienintelis atvejis..
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 06, 11:51)
Aš irgi nesijaučiu dirbanti kažkokioje tokioje įmonėje ar užimanti ypatingas pareigas, tiesiog gyvenimas rodo, kad reaguoja kaip į antžmogius. Kai laukiausi sūnaus, nuėjau į 3-ą polikl., Moterų konsultaciją, tai sulaukiau "oho, pas mus lankosi net ten dirbantys..." Vat po tokių replikų ir nesinori sakyti kur dirbi, jei nėra tam reikalo. beje, su Moterų konsultacija ne vienintelis atvejis..

Tai juk žmonės lietuviai tokia tauta. Tik ar reikia dėl kiekvieno mulkio ir neišprusėlio sau nervus gadintis.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 05 06, 12:02)
Tai juk žmonės lietuviai tokia tauta. Tik ar reikia dėl kiekvieno mulkio ir neišprusėlio sau nervus gadintis.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2009 05 06, 11:11)
100 proc. sutinku su jumis  drinks_cheers.gif , nes manes ir buvo paklausta netik darboviete bet ir pareigos, tiek mano tiek vyro  smile.gif

Aš kaip parašiau vyro darbovietę trumpinimais, kur vos ne pusė abėcėlės - neprašė iššifruot, bet suprato, kad ne "gruščiku" (nenoriu nieko įžeisti) dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 06, 11:51)
Aš irgi nesijaučiu dirbanti kažkokioje tokioje įmonėje ar užimanti ypatingas pareigas, tiesiog gyvenimas rodo, kad reaguoja kaip į antžmogius. Kai laukiausi sūnaus, nuėjau į 3-ą polikl., Moterų konsultaciją, tai sulaukiau "oho, pas mus lankosi net ten dirbantys..."

bigsmile.gif tai kur jau čia "ten" dirbi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 06, 13:15)
bigsmile.gif tai kur jau čia "ten" dirbi bigsmile.gif  biggrin.gif

Ten kur visi antžmogiai dirba tongue.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif o man atrodo, kad per daug susireikšmini cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 06, 13:17)
Ten kur visi antžmogiai dirba  tongue.gif

Tai jau musiet VMI (gali neatsakyti) biggrin.gif
Atsakyti