Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ezra @ 2009 05 07, 22:47)
O va čia tai jau tikrai netiesa. cool.gif

Vien todel, kad tevelis gruscikas ar ne nepapuola i tevu komiteta, bet jei zmogus aktyvus, tai tik to darzeliui ir reikia. Taciau dazniausia yra taip, kad tokiu profesiju zmones nesikisa niekus ir nieko neorganizuoja...
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 05 07, 18:42)
tokia info jiems reikalimga veliau, ieskant TIPO remeju smile.gif, pastebejot gal... i mokyklos tevu komiteta (ir yoac i pirmininkes) patenka tikrai ne teveliai-gruscikai  mirksiukas.gif

O čia prestižas tėvų komiteto pirmininke būti bigsmile.gif ? Kad tik rėmėjai papuola g.gif ... Dviejuose komitetuose esu ir tik dėl savo liežuvio, spėju doh.gif . Nes nei darželis, nei mokykla iš manęs nei lito negavo, net savo 2% padalinu ne jiems (jiems tik vyras perveda). Nebent darželis už popierių viena švaria puse, mano vaikams atsibodusius žaislus ir knygutes bei panašius dalykus atsidėkojo lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 05 08, 09:44)
O čia prestižas tėvų komiteto pirmininke būti bigsmile.gif ? Kad tik rėmėjai papuola g.gif ... Dviejuose komitetuose esu ir tik dėl savo liežuvio, spėju doh.gif . Nes nei darželis, nei mokykla iš manęs nei lito negavo, net savo 2% padalinu ne jiems (jiems tik vyras perveda). Nebent darželis už popierių viena švaria puse, mano vaikams atsibodusius žaislus ir knygutes bei panašius dalykus atsidėkojo lotuliukas.gif ...

drinks_cheers.gif ir man panasiai del liezuvio ir del popieriaus viena svaria puse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 05 08, 08:44)

drinks_cheers.gif Man toks jausmas kad patys tevai daugiau del savo uzimamu pareigu susireiksimina, nuo siu metu svietimo skyrius patvirtino tokias formas kad reikia pildyti tevu uzimamas pareigas ir tiek, mazai kam jos rupi tokiame darzelyje. Ka ten parasot niekas netikrina, taigi jei esate gruscikas ir kompleksuojate, rasykite tokias pareigas del kuriu jusu manymu "pakyla" jusu "prestizas"
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 05 08, 09:31)
Vien todel, kad tevelis gruscikas ar ne nepapuola i tevu komiteta, bet jei zmogus aktyvus, tai tik to darzeliui ir reikia. Taciau dazniausia yra taip, kad tokiu profesiju zmones nesikisa niekus ir nieko neorganizuoja...

Na, man atrodo, kad čia turėjo omeny, kad ten renkami tie tėvai, iš kurių materialinės naudos galima gauti, todėl ir sakau, kad netiesa.

QUOTE(Baltike @ 2009 05 08, 09:44)

Būtent.

QUOTE(indrute83 @ 2009 05 08, 10:27)
drinks_cheers.gif  Man toks jausmas kad patys tevai daugiau del savo uzimamu pareigu susireiksimina, nuo siu metu svietimo skyrius patvirtino tokias formas kad reikia pildyti tevu uzimamas pareigas ir tiek, mazai kam jos rupi tokiame darzelyje. Ka ten parasot niekas netikrina, taigi jei esate gruscikas ir kompleksuojate, rasykite tokias pareigas del kuriu jusu manymu "pakyla" jusu "prestizas"

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 05 08, 10:50)
Na, man atrodo, kad čia turėjo omeny, kad ten renkami tie tėvai, iš kurių materialinės naudos galima gauti, todėl ir sakau, kad netiesa.

Jei taip, tai sutinku, kad netiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, ar pas jus darzeliuose jau informavo, kuris darzelis bus pavaduojantis atostogu metu? ir ar tiesa, kad jei pasizymejai, kad reikalingas pavaduojantis darzelis ir nelankysi (be pateisinamos priezasties) privalesi moketi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaj: 08 gegužės 2009 - 10:40
QUOTE(rasaj @ 2009 05 08, 11:39)
Sveikos, ar pas jus darzeliuose jau informavo, kuris darzelis bus pavaduojantis atostogu metu? ir ar tiesa, kad jei pasizymejai, kad reikalingas pavaduojantis darzelis ir nelankysi (be pateisinamos priezasties) privalesi moketi?

Mums pasake, kuris budes. o del mokejimo - budinciame darzelyje reikia sumoketi uz visa men. i prieki. Jei nelankai - pinigus grazins.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 05 08, 11:45)
Mums pasake, kuris budes. o del mokejimo - budinciame darzelyje reikia sumoketi uz visa men. i prieki. Jei nelankai - pinigus grazins.

Aciu 4u.gif greiciausiai ir pas mus jau nuspresta (cia svietimo skyrius sprendzia g.gif ), reiks uzklausti.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 05 07, 19:24)
Turėtų šiais metais suremontuot tą darželį. Pinigus remontui savivaldybė net per krizę paskyrė, nes situacija ten tikrai ne kokia  cool.gif

liuks thumbup.gif
QUOTE(indrute83 @ 2009 05 08, 10:27)
drinks_cheers.gif  Man toks jausmas kad patys tevai daugiau del savo uzimamu pareigu susireiksimina, nuo siu metu svietimo skyrius patvirtino tokias formas kad reikia pildyti tevu uzimamas pareigas ir tiek, mazai kam jos rupi tokiame darzelyje. Ka ten parasot niekas netikrina, taigi jei esate gruscikas ir kompleksuojate, rasykite tokias pareigas del kuriu jusu manymu "pakyla" jusu "prestizas"

manes to paprase jau 2007 metais
Atsakyti
Skaitau ta priimta nutarima del uzmokescio virejoms ir suprantu, kad jis kertasi su bendromis darzeliu nuostatomis. atostogu metu uz darzeli moki tik tiek kiek lankai, o virejoms teks moketi nepriklausomai nuo to, arba teks lakstyti pas gyd. issimineti pazymas, nes apibrezta tik jei "vaikas dėl ligos ar mokinių, tėvų atostogų nelanko įstaigos visą mėnesį" " ir " jei del ligos nelanko 14 kalendoriniu dienu"
ar as cia ka ne taip suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaj @ 2009 05 10, 09:26)
Skaitau ta priimta nutarima del uzmokescio virejoms ir suprantu, kad jis kertasi su bendromis darzeliu nuostatomis. atostogu metu uz darzeli moki tik tiek kiek lankai, o virejoms teks moketi nepriklausomai  nuo to, arba teks lakstyti pas gyd. issimineti pazymas, nes apibrezta tik jei "vaikas dėl ligos ar mokinių, tėvų atostogų nelanko įstaigos visą mėnesį" " ir " jei del ligos nelanko 14 kalendoriniu dienu"
ar as cia ka ne taip suprantu ax.gif

Viska teisingai supratot mirksiukas.gif
Atsakyti