Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jėga @ 2009 03 31, 10:24)
O ką jis pats sako, kodėl nevalgo?
Aha, ir man tas užkliuvo, kaip pretekstas padidintam jautrumui ax.gif
Kalbant apie pasakas... Nupirkau pirmokui knygą, bet esu įpareigota ją skaityt pati - po 2-3 pasakėles prieš miegą lotuliukas.gif Nugi žinokit, skaitau ir kaifuoju - jau kooookia maloni knygelė, kokie nuostabūs aprašymai, kad nesusiturėjau neparekomendavus ax.gif

Va. Braškių diena vadinasi wub.gif Pirkau Pegase smile.gif
Papildyta:

Tai nueik ir patąsyk... kodėl neini? Todėl, kad vaikas ne tavo buvo? Tai kokios reakcijos iš mūsų lauki, jei pati nieko nesiimi, tik kudakuoji?

Vat ir patasyciau va ir ne mano vaikai buvo del to taip ir nedarau...nes kaip suprantu paskui ateitu mamyte tokia kaip tu ir sakytum kokia nesveika taso aukletoja o juk pasitaiko tai buna taip nutinka....tai normalu tik ji nenormali perdetai jautri....
P.s mano net vyras regavo jautriau negu mamos....
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 08:26)
Tai pagal jus mamytes iseina kad ir nesusivaldymas yra priimtinas??? blink.gif  blink.gif  blink.gif
Gal jautrumas ir padidejas bet kaip pastebejot auginu ne pirma o trecia vaika tad jau prie visko rodos turejau but pripratus.... g.gif
Bet mano manymu viskas atrodytu kitaip jei toki vaizda pamatytumet pacios ir tai butu jusu vaikai.... g.gif  g.gif  g.gif

Ar as rasiau, kad tai priimtina g.gif
O ar augini pirma ar trecia vaika, nuo to jautrumo suvaldymas nepriklauso. Kai mano maze buvo keliu men ar net keliu metuku, "blioviau" del visko kas susije su mazais vaikais, jokiu straipsniu apie ligoniukus ar nuskriaustus vaikus negalejau skaityti ax.gif
Beja, nereikia cia musu pulti, kad mes nejautrios, juk pritareme, kad tai nera gerai ar normalu
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 09:26)
Bet mano manymu viskas atrodytu kitaip jei toki vaizda pamatytumet pacios

Jei tuo metu būčiau šalia, tikrai duočiau bent pastabą auklėtojai, jei, kaip ir Tu, stebėčiau pro langą, greičiausiai apsiribočiau žinute čia, bet mitingų ir audringų protestų nereikalaučiau. O jei tai dar būtų ir mano vaikai, tai, be abejo, aiškinčiausi su auklėtoja, bet protesto akcijos SM irgi neorganizuočiau.
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 09:29)
Vat ir patasyciau va ir ne mano vaikai buvo del to taip ir nedarau...nes kaip suprantu paskui ateitu mamyte tokia kaip tu ir sakytum kokia nesveika taso aukletoja o juk pasitaiko tai buna taip nutinka....tai normalu tik ji nenormali perdetai jautri....

Išgerkit valerijonų, bus ramiau..

Yra kur kas humaniškesnių priemonių, nei vienas kito tąsymas. Bet jūs su vyru turbūt jų nežinot? Švietimo spraga. Ir dėl kažko susikivirčiję, kimbat vienas kitam į atlapus, dantis barškinat..?

Aš gi sakau, tai kad tavo minėtoji auklėtoja nesužiūrėjo vaikų, tąsė juos yra blogai. Jeigu tu manaisi esanti be galo jautri ir teisinga minėtosios situacijos atžvilgiu, tai nueik pas darželio vadovę ir pasikalbėk, kas tau ant širdies guli. Kokį sprendimą jie priims, tai jau jų reikalas, o tu būsi padarius gerą darbą, apsaugojus kitus vaikus nuo nepriežiūros ir tąsymo. Tik niekaip nesuptantu, ko tu tikiesi iš mūsų, kokios reakcijos??? Kad aiškintumėmės tai, ko nei matę, nei regėję??? Gal tos situacijos visai nebuvo... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 08:29)

Vyrai - silpnoji lytis biggrin.gif (juokauju).
O ko Tu is musu tikejaisi? g.gif Kad mes visos taip reaguotume blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Nu, ispustume akytes ir ka, butu Tau lengviau. Mes gi, Tave raminam mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia, žinot, maždaug: bėkit,žiūrėkit, kaimynų namas dega... O kad pačiam tą gaisrą gesint, tai nea... kiti lai gesina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 03 31, 10:31)
Ar as rasiau, kad tai priimtina  g.gif
O ar augini pirma ar trecia vaika, nuo to jautrumo suvaldymas nepriklauso. Kai mano maze buvo keliu men  ar net keliu metuku, "blioviau" del visko kas susije su mazais vaikais, jokiu straipsniu apie ligoniukus ar nuskriaustus vaikus negalejau skaityti  ax.gif
Beja, nereikia cia musu pulti, kad mes nejautrios, juk pritareme, kad tai nera gerai ar normalu

As tikrai nieko nepuolu tik idomu ka tokioje situoacijoje daryti kaip pakeisti tokius atvejus kad ju nebenutiktu nes kaip suprantu is jusu pasakojimu jie dazni pas mus darzeliuose???
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 08:41)
As tikrai nieko nepuolu tik idomu ka tokioje situoacijoje daryti kaip pakeisti tokius atvejus kad ju nebenutiktu nes kaip suprantu is jusu pasakojimu jie dazni pas mus darzeliuose???

Mano sunus lanke du darzelius, dukra dar kita - tokiu atveju negirdejau bigsmile.gif

Mano Aiste si penktadieni dalyvaus skaitovu konkurse, vat biggrin.gif

drum, gal tikrai verta pakeisti grupe, tuo labiau, kad jis pats nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 31 kovo 2009 - 08:45
QUOTE(jėga @ 2009 03 31, 10:37)
Išgerkit valerijonų, bus ramiau..

Yra kur kas humaniškesnių priemonių, nei vienas kito tąsymas. Bet jūs su vyru turbūt jų nežinot? Švietimo spraga. Ir dėl kažko susikivirčiję, kimbat vienas kitam į atlapus, dantis barškinat..?
Aš gi sakau, tai kad tavo minėtoji auklėtoja nesužiūrėjo vaikų, tąsė juos yra blogai. Jeigu tu manaisi esanti be galo jautri ir teisinga minėtosios situacijos atžvilgiu, tai nueik pas darželio vadovę ir pasikalbėk, kas tau ant širdies guli. Kokį sprendimą jie priims, tai jau jų reikalas, o tu būsi padarius gerą darbą, apsaugojus kitus vaikus nuo nepriežiūros ir tąsymo. Tik niekaip nesuptantu, ko tu tikiesi iš mūsų, kokios reakcijos??? Kad aiškintumėmės tai, ko nei matę, nei regėję??? Gal tos situacijos visai nebuvo... unsure.gif

Kazkaip dabar viskas atsisuko pries mane ir jus mane pult pradejot verysad.gif
1. jeigu mes su vyru bendrautume pasitasymais tai manau norma laikyciau ir aukletojos vaiku patasyma..
2.jokios reakcijos nesitikejau tik pasikartosiu kad bandau suprasti ka daryti kad tai nenutiktu musu darzeliuose..paprasiausiai idomios nuomones...
bet gal per daug klausimu uzdaviau..ar per daug savo nuomone isreiskiau... ax.gif
tad soryyy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 09:41)

Tau čia nekart buvo pasiūlyta - eiti ir kalbėtis. Saviškių darželyje ir dėl mažesnių smulkmenų pastabas drąsiai sakau, tiek auklėtojoms, tiek ir valdžiai - savo vaikams noriu tik geriausio. O nieko panašaus į Tavo papasakotą situaciją iki šiol matyti neteko.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 03 31, 09:44)
Mano sunus lanke du darzelius, dukra dar kita - tokiu atveju negirdejau  bigsmile.gif

Mano Aiste si penktadieni dalyvaus skaitovu konkurse, vat  biggrin.gif

Jei man vaikai papasakotų panašius atvejus, tai eičiau aiškintis.
Bet kai aš pamačiau, kokių vaikų dabar būna... blink.gif Tai nenuostabu, kad ir toms auklėtojoms ne visad nervai atlaiko (kalbu apie vyresnes grupes, priešmokyklines pvz. su mažiukais tai niekaip nesusiję).

Mano pirmokas ryt dalyvauja "Giest lakštingalėlio" konkurse, vat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 31, 09:49)
Kazkaip dabar viskas atsisuko pries mane ir jus mane pult pradejot verysad.gif

bet gal per daug klausimu uzdaviau..ar per daug savo nuomone isreiskiau... ax.gif
tad soryyy 4u.gif

Tai kad... kaip šauksi, taip ir atsilieps ax.gif

Būna smile.gif

Man irgi dažnai būna situacijų, kai sėdžiu, galvoju, nervuojuos... Paskui visa tai pergyvenu... arba einu ir aiškinuos. Antras variantas geresnis - sparnai išauga angel.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 03 31, 08:54)
Mano pirmokas ryt dalyvauja "Giest lakštingalėlio" konkurse, vat biggrin.gif

Kas tas yra? ax.gif

Andreja, tai Tu mus uzsipuolei "kokios mes mamos", net Tavo vyras jautresnis ax.gif
O ka daryti, Tau iskart buvo pasiulyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 31 kovo 2009 - 08:59