Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(indrute83 @ 2009 03 30, 17:12)
Ar verta skiepyti ir kada buna tas skiepas? Nes persirgom roto virusu ir labai pasigailejau kad neskiepijom, taip sakant tie sutaupyti litai isejo vis tiek ant vaiko ligos ir aisku vaiko gaila labai  schmoll.gif

Dičkį skiepijau 15 metų, mažosios kol kas ne vis tikiuosi, kad persirgs ax.gif Dėl skiepų nuomonė įvairi net ir tema apie vėjaraupius ir skiepus prieš juos yra mirksiukas.gif Prieš beveik du metus tas skiepas kainavo 138 litus kiek dabar nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 03 30, 09:03)
Geriau pagalvojus, tai ir mūsų tautosakoj yra pavyzdžių, kaip vaikinas žvejys  undinėlę pamilo, kaip jaunikaitis varlę vedė, ar ta pati Eglė žalčių karalienė už žalčio ištekėjusi... Pamąsčiau - ir ko gi tai moko??? Zoofilijos... blink.gif
O, bet, tačiau... zoofilų dėl to nepadaugėjo... smile.gif
Gal tai moko meilės, pagarbos ir tolerancijos kiek kitokio, bet šalia esančio  atžvilgiu?

Ir jeigu jau čia kažkas bandė apeliuoti į Dievą: kaip jis sutvėrė... pradžių pradžia - nuo Ievos ir Adomo... Tai būdamos tokios dievobaimingos prisiminkit ir kitus jo pamokymus:
Mylėk savo artimą, kaip save patį.
Neteisk ir nebūsi teisiamas.

Taip, tautosakoje daug ištekėjusių ar vedusių kažkokius gyvius, bet kaip taisyklė, tie gyviai pasakos gale pavirsta gražiais princais ar princesėmis. Tuo tarpu, pasakose apie gėjus, pasakos gale gėjai taip ir lieka gėjais... 4u.gif
O apie meilę artimui, tai kiek pamenu, nė viena nepasakė, kad nekenčia homoseksualų, aš pati sakiau, kad nesu prieš juos, tačiau esu prieš šios seksualinės pakraipos propagavimą švietimo įstaigose ir apskritai propagavimą.
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 03 30, 20:30)
Taip, tautosakoje daug ištekėjusių ar vedusių kažkokius gyvius, bet kaip taisyklė, tie gyviai pasakos gale pavirsta gražiais princais ar princesėmis. Tuo tarpu, pasakose apie gėjus, pasakos gale gėjai taip ir lieka gėjais...  4u.gif

Vajetau, nereikia taip tiesmukiškai žiūrėti... juk kai labai myli savo žmogų, vyrą, moterį, vaiką, kačiuką, šuniuką... jie irgi princais ar princesėmis patampa rolleyes.gif
Atsakyti
Prieš keleta valand buvau liudininkė įvikio kurio daugiau nebenorėčiau pamatyt.....
Gyvenu Naujakiemio g. 13 name...priešais stovi darželis "Nykštukas" todėl šio darželio kiemas kuo puikiausiai matosi...
Nesinori kalbėti apie tai kad darželio kiemo buklė klaiki ir kad vaikai žaidžia tiesiog ant betono ar betoniniu laiptelių...po
lietingų dienų kieme nepraeinamos balos o vaikai vistiek kieme zaidzia...
Tad gryžtant prie įvikio:
Vaikams žaidziank kieme o aukletojai "svajojant" du vaikai maždaug 2-3m vaikai išėjo pro darželio vartelius ir keliavo tiesiog mūsų namo mašinų stovėjimo aikštele...to metu kiti vaikai jau keliavo už darželio kampo....kol auklėtoja "išssisvajojo" kol sugaudė vaikus esančius už kampo "atsibudo" kad truksta dar dviejų vaikų.....kol primokė kitus likti aikštelėje pati puolė į gatvę kur vaikai jau buvo nukeliavią tikrai nemažą atstumą....tikrai buvo vaizdas kraupokas...
Ir labiausiai mane šokiravo vaizdas kai ji pagriebusi vaikus pradėjo juos tampyti ir kažką aiškinti....
Pati esu mama tad toks elgesys tikrai yra smerktinas ir nepriimtinas... verysad.gif

Mamytes pasidalinkit savo poziuriu i sia situacija...as tai visa diena vaikstau kaip ne sava nuo sitokio vaizdo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 30, 20:36)
Mamytes pasidalinkit savo poziuriu i sia situacija...as tai visa diena vaikstau kaip ne sava nuo sitokio vaizdo... verysad.gif

BLOGAI.

Bet... nebūtum mačius, ramiau miegotum. Nes tokių atvejų nutinka... unsure.gif

Aš pati esu išėjus iš darželio, auklėtojai nepastebėjus. Net namo grįžau ax.gif
Po kiek metų mano sūnus pakartojo tą patį. Nuėjau pas auklėtoją, ji net nebuvo spėjus jo pasigest... ax.gif

Blogai, labai blogai. Bet neklysta tik tas, kas nedirba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 03 30, 21:44)
BLOGAI.

Bet... nebūtum mačius, ramiau miegotum. Nes tokių atvejų nutinka... unsure.gif

Aš pati esu išėjus iš darželio, auklėtojai nepastebėjus. Net namo grįžau ax.gif
Po kiek metų mano sūnus pakartojo tą patį. Nuėjau pas auklėtoją, ji net nebuvo spėjus jo pasigest... ax.gif

As irgi dziaugciaus jei nebuciau maciusi sio viso vaizdo doh.gif

Bet suprantu netgi tai kad gali taip nutikti...bet jau buvo nukeliavusi visa grupe uz kampo to nepastebet neimanoma!!!!!!!!!!!!
vaikai vaiksiojo gatve kur vazinejasi masinos...as norejau begti i lauka palikus savo 2 men kudiki namie bet bijojau paleisti juos is akiracio.....

Ir dar karta pasikartosiu kad mane labiausiai isiutino paskutiniai aukletojos veiksmai kai vaikai buvo tasomi ir ant ju buvo saukiama nors realiai tik ji pati del visko buvo kalta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 03 30, 20:44)

drinks_cheers.gif Su mano mažaja taip pat buvo doh.gif Nepatiko lauke parėjo į grupę ir dar berniuką prikabino doh.gif Tas jau žinojo kur raktas padėtas ir grupę atrakino, o lauke šventė vyko nepastebėjo, kai pasisgedo aplėkė pusę rajono kol sugalvojo į grupę nueit ir pažiūrėt kur tie du gražiai žaidė doh.gif Visą šitą sužinojau iš auklėtojos ax.gif Va sūnus tokių dalyku nedarė bailiukas tokis, o dukrytė baisiai jau savarankiška doh.gif
Atsakyti
O siaube kaip suprantu as viena cia kazkokia paranojike....man vienai si situacija baisi..... blink.gif

bet bet mamos pasakykit jei vaikas isbegtu i gatve pakliutu po masina negi nei viena nekaltintumet aukletojos????? blink.gif

Juk ju darbas toks .....kaip taip galima.....o siaube nesuprantu....negi tai bus normalu kol kazkam neatsitiks nelaime???????? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 03 30, 21:02)
O siaube kaip suprantu as viena cia kazkokia paranojike....man vienai si situacija baisi..... blink.gif

Taigi sakau, kad blogai. O kas pasikeis, jei dabar susirinksim čia padejuot? Šaukštai po pietų...
Jei tai atsitiktų su mano vaiku, eičiau kalbėt. Su auklėtoja. Jei nepadėtų, tai su direktore pagaliau...
O dabar tai ką... Nu, nueik pas darželio vadovę, papasakok situaciją, gal palengvės pačiai ir gerą prevencinį darbą kažkam padarysi...
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 03 30, 19:30)
Taip, tautosakoje daug ištekėjusių ar vedusių kažkokius gyvius, bet kaip taisyklė, tie gyviai pasakos gale pavirsta gražiais princais ar princesėmis. Tuo tarpu, pasakose apie gėjus, pasakos gale gėjai taip ir lieka gėjais...  4u.gif

esu prieš šios seksualinės pakraipos propagavimą švietimo įstaigose ir apskritai propagavimą.

Eglė žalčių karalienė turėtų būti uždrausta ugdymo programoje hihihi.gif

Kur tu matei propagavimą blink.gif g.gif doh.gif ? Programoje tik supažindinama su tuo, kad yra ir kitokių. Neskatinama tokiais būt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 30, 21:56)
Eglė žalčių karalienė turėtų būti uždrausta ugdymo programoje hihihi.gif

Niu teip nes tas žaltys, kad ir buvo gražus ir geras ale pikti broliai jį užkapojo g.gif Niu kaipo ir agresijos skatinimas gaunas g.gif Oi nežinau, esu tolerantiškas žmogus ir gėjai tie man netrukdo, bet šita programa netinka man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 03 30, 21:09)
Niu teip nes tas žaltys, kad ir buvo gražus ir geras ale pikti broliai jį užkapojo  g.gif Niu kaipo ir agresijos skatinimas gaunas g.gif Oi nežinau, esu tolerantiškas žmogus ir gėjai tie man netrukdo, bet šita programa netinka man  schmoll.gif

Nu vat sutinku visu 100 proc., tik kažkodėl atrodau homoseksualų engėja.. g.gif
Atsakyti