QUOTE(miau @ 2009 04 22, 08:52)
ačiū labai
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 04 22, 09:37)

pirmąkart girdžiu,kad kopūstai užšaldomi..

o kaip tai vyksta? žalius ar apvirtus užšaldot? ir kaip smulkaii pjaustot? o ar atšildžius į košę nepavirsta??
šiaip tai bet kaip gali juos pjaustyti, bet aš tokiais kvadratukais pjaučiau, nes tuos kopūstus, troškiniams ir sriubom naudojame, salotos jau nelabai skanios būtų iš šaldytų

o šiaip šaldyti greičiau išverda kopūstai. aš juos žalius susipjaustau į maišiukus normikėm ir į kamerą
QUOTE(mickute7 @ 2009 04 22, 16:41)
Čia šios dienos blynai, tiksliau gavosi daržovių blyneliai su cukinijomis, morkomis, krabų lazdelėmis ir krapais
Vakar grįžau iš univiero, troškinio nė kvapo nelikę, vyras sakė laaabai skanus buvo

tai koldūnų dar virėmės vakare.
Šiandien pusryčių nebuvo, pietūs ir vakarienė buvo keptos bulvės su pieniškomis dešrelėmis (pirkau cento parduotuvėje "sava" berods vadinasi, 400g 22lt su centais, bet man labai patiko), kefyras. Dar vėliau vistiek kažko vyras norės, tai žuvies pirštelių arbą sumuštinuką kokį galės pasidaryti