QUOTE(deimapov @ 2009 04 21, 17:56)
Čili sriuba:
Faršas (apie 700 gr.), svogūnas (2 galvos), česnakas (1 galvutė), paprika, pora mažų skardinių konservuotų pomidorų padaže pupelių, 800 gr. konservuotų savo sultyse pomidorų, pora šaukštų pomidorų padažo, vanduo (apie 0,5l), alyvuogių aliejus (pora šaukštų).
Įkaitinu aliejų, dedu svogūnus, česnaką, pakepinu, dedu faršą. Maišau, kad nebūtų gumulais. Kai apkepa, pilu vandenuką. Toliau troškinasi, tuomet dedu papriką, pupeles, pomidorus ir pomidorų padažą. Pasigamina tikrai greitai. Įpilam į dubenėlį ir apibarstom tarkuotu sūriu. Tiesa, druskos į sriubą nededu. Dedu tik įvairias žoles (baziliką, rozmariną, petražoles, krapus) ir būtinai čili pipirų

Valgom apie tris dienas tai tikrai

Beje šios dienos meniu:
Pusryčiams sumuštiniai ir kava
Pietums vėl valgysiu salotas, o vyrui įdėjau vakarykščio troškinio su grikiais.
Vakarienei turėsiu svečių, tai teks paišlaidauti
