Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2009 04 21, 17:56)
sveika prisijungusi  4u.gif  tai dabar pasakok kaip tą čili sriubą verdi

Čili sriuba:

Faršas (apie 700 gr.), svogūnas (2 galvos), česnakas (1 galvutė), paprika, pora mažų skardinių konservuotų pomidorų padaže pupelių, 800 gr. konservuotų savo sultyse pomidorų, pora šaukštų pomidorų padažo, vanduo (apie 0,5l), alyvuogių aliejus (pora šaukštų).
Įkaitinu aliejų, dedu svogūnus, česnaką, pakepinu, dedu faršą. Maišau, kad nebūtų gumulais. Kai apkepa, pilu vandenuką. Toliau troškinasi, tuomet dedu papriką, pupeles, pomidorus ir pomidorų padažą. Pasigamina tikrai greitai. Įpilam į dubenėlį ir apibarstom tarkuotu sūriu. Tiesa, druskos į sriubą nededu. Dedu tik įvairias žoles (baziliką, rozmariną, petražoles, krapus) ir būtinai čili pipirų smile.gif
Valgom apie tris dienas tai tikrai smile.gif

Beje šios dienos meniu:
Pusryčiams sumuštiniai ir kava
Pietums vėl valgysiu salotas, o vyrui įdėjau vakarykščio troškinio su grikiais.
Vakarienei turėsiu svečių, tai teks paišlaidauti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 22 balandžio 2009 - 07:55
na sveikutes, jungiuosi ir as i jusu taupiuju bureli biggrin.gif
cia kaip tik matau cili sriubytes recepta, mano MB vis jos praso tai bus proga pagaminti siandienos pietum mirksiukas.gif

o mano siendienos meniu toks:
pusryciai: kava smile.gif
pietus : bus cili sriuba; makaronai ( cia radau pas jus, kazkaip kaip spagecius isverdat ir paskui i orkaite ten apkepat juos dar pridedamos visko) smile.gif
vakarienei: siaip dazniausia tai neiko negaminu valgom kas buna nuo pietu like arba taip koki sumustinuka pasidarom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 22 balandžio 2009 - 08:17
vakar tai damušiau likučius , prasisukau nieko negamindama. Šiandien prikepsiu miltinių blynų , į kuriuos pritarkuosiu daug cukinijos, morkų, krabų lazdelių. O paskui išvirsiu kiaulės širdelę , kurią pakepinsiu keptuvėje su svogūnais ir bus su vakarykščiais ryžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 04 20, 19:01)
Aš jau išsitraukiau iš kameros pjaustytų kopūstų,

4u.gif pirmąkart girdžiu,kad kopūstai užšaldomi.. bigsmile.gif o kaip tai vyksta? žalius ar apvirtus užšaldot? ir kaip smulkaii pjaustot? o ar atšildžius į košę nepavirsta??
Atsakyti
pusryciams sumustinukai, vyras speju nieko nevalge. sake kepsis kiausiniu, bet visi vietoj smile.gif pietums uzsisoviau balandeliu daryti, bet reikia kopusto g.gif o su tuo nuejimu i parduotuve tai vel zinia kaip buna ax.gif gal apseisim su kotletukais siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 22, 09:39)
pietums uzsisoviau balandeliu daryti, bet reikia kopusto 

aš kopūstu vakar maximoj apsirūpinau.. šiandien naktį arba ryt darysiu..
o šian pietums pas mus skryliai bus, o vakare pica su pirktiniu padu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 22, 09:39)
sake kepsis kiausiniu, bet visi vietoj smile.gif

tikrinai pas vyrą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 04 22, 10:35)
tikrinai pas vyrą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

kas per mintys lotuliukas.gif lotuliukas.gif saldytuve, deja biggrin.gif jau kai tikrinau isejes buvo lotuliukas.gif
kopustai visi mazi pasitaike tai teks apsieiti be balandziu. virsiu kopusciuku pieniskos sriubytes ir kotletuku kepsiu
Atsakyti
Čia šios dienos blynai, tiksliau gavosi daržovių blyneliai su cukinijomis, morkomis, krabų lazdelėmis ir krapais ax.gif

user posted image
Atsakyti
snd.gaminau pietum vistienos guliasa,nes cia pas mus Garlej visciukai po 5.99 tai isviriau as ji tai ir zemaiciams uzteko ir dar guliasui clap.gif
Atsakyti
Siandien pas mane plovas, bet jis siektiek kitoks nei yprastai, nes darysiu ji is ruduju ryziu smile.gif (lenkijoj pirkau) tad nz kaip gausis, bet tikiuosi bus skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 04 22, 16:21)
Siandien pas mane plovas, bet jis siektiek kitoks nei yprastai, nes darysiu ji is ruduju ryziu  smile.gif  (lenkijoj pirkau) tad nz kaip gausis, bet tikiuosi bus skanu bigsmile.gif

pamaisyk ttruputi su baltais, kad jau taip labai prabangiai nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti