Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

suvalgem vakarykscius saltibarscius,darau zemaicius,juos mano seima dievina,is nuvirtos vistos buljoniuko makaronu sriuba
Atsakyti
Aš jau išsitraukiau iš kameros pjaustytų kopūstų, mėsos gabaliuką. Dar įtarkuosiu morką, svogūno, bulvių ir kečupo bei grietinės, prieskonių. bus toks troškinuks, bet čia rytoj gaminsiu
Atsakyti
siandienai uzteko barsciuku ir vakarienei pasikepem bulviu burokine tarka tarkuotu biggrin.gif prisiziurejau receptuose su nuotraukomis tai uzsimanem labai biggrin.gif rytojui liko mesa virta tai mama pagamins plovo. dar yra like keli bliudukai sriubos. jei labai noresis issikepsim blynu su bananais (ir koks velnias mane nese i rimi siandien, bananu uzmaciau su akcija tai uzsipirkau dabar doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 20, 21:38)
siandienai uzteko barsciuku ir vakarienei pasikepem bulviu burokine tarka tarkuotu biggrin.gif prisiziurejau receptuose su nuotraukomis tai uzsimanem labai biggrin.gif rytojui liko mesa virta tai mama pagamins plovo. dar yra like keli bliudukai sriubos. jei labai noresis issikepsim blynu su bananais (ir koks velnias mane nese i rimi siandien, bananu uzmaciau su akcija tai uzsipirkau dabar  doh.gif )

nu va, o sakei neisi iki gegužės į pardą hihihi.gif čia kaip ir mes su vyru išėjome psivaikščioti ir užsukome į parduotuvę, tai maišą parsinešėme hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 20, 12:26)
prasome placiau smile.gif

Kisielius{nuploviau razinas,dž.abrikosus,užplikinau, išviriau juos,įpjausčiau citrinos gabalėlių,obuolių sultyse ištirpinau krakmolą,supyliau,išmaišiau,ir dar įpyliau ištirpinto medaus.
Varškinių ragelių receptuką suradau sausainių temoje.
Kepiau pirmą kartą,antrą sykį kepdama daug ko pasimokysiu iš jūsų.
Atsakyti
Pusryčiai 12h buvo: šaltibarščiai su keptomis bulvėmis.
pietums-vakarienei kaip jau vakar sakiau bus troškinys
Atsakyti
Baigsim valgyti saltibarscius ir virsiu naminias desreles su makaronais smile.gif
Atsakyti
Pusryciai:sumustiniai su pastetu,arbata/kakava
Pietus: sv.kopustu sriuba, troskinta jautiena, ryziai, ridikeliu+grietines salotos, sultys
Vakariene: pieniskos desreles su darzovemis (sv.kopustai,agurkai,aliejus)+duona. Arbata/kakava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyra82: 21 balandžio 2009 - 13:20
Pabandysiu ir aš jungtis prie jūsų jei priimsit smile.gif
Aš pradėjau dažnai gaminti čili sriubą. Ji tikrai labai soti, o MB ją šlerpia bent tris dienas biggrin.gif
O mūsų šiandienos meniu:
Pusryčiai: sriuba ir sumuštiniai MB bei sumuštiniai ir kava - man
Pietūs: salotos man ir saldžiarūgštis kiaulienos troškinys su grikiais MB
Vakarienė: čili sriuba MB, avižų košė - man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 04 21, 18:49)
Pabandysiu ir aš jungtis prie jūsų jei priimsit  smile.gif

sveika prisijungusi 4u.gif tai dabar pasakok kaip tą čili sriubą verdi
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 04 20, 22:18)
Kisielius{nuploviau razinas,dž.abrikosus,užplikinau, išviriau juos,įpjausčiau citrinos gabalėlių,obuolių sultyse ištirpinau krakmolą,supyliau,išmaišiau,ir dar įpyliau ištirpinto medaus.
Varškinių ragelių receptuką suradau sausainių temoje.
Kepiau pirmą kartą,antrą sykį kepdama daug ko pasimokysiu iš jūsų.

siaip klausiau varskiniu rageliu receptuko, bet ir kisielius nustebino smile.gif reiks kada pabandyti, skaniai labai skamba 4u.gif o rageliu recepto reiks ieskot saldummynuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 21, 19:44)
siaip klausiau varskiniu rageliu receptuko, bet ir kisielius nustebino smile.gif reiks kada pabandyti, skaniai labai skamba  4u.gif o rageliu recepto reiks ieskot saldummynuose smile.gif

Varškinių ragelių receptukas yra sausainiukų temoje. 4u.gif
Dėl kisieliaus,norėjosi kažko naujo,neįprasto skonio.
Atsakyti