QUOTE(Kurmiukė @ 2009 05 18, 12:31)
Aplaižysite pirštelius, jei jas valgysite su varške, sumaišyta su jogurto be priedų indeliu ir šviežiai krapais!

Aš tiesiog nenoriu įžeisti tų, kurie nebeišmano, ką ant stalo padėti, nes piniginė tuščia... Tačiau dauguma čia diskutuojančių įperka majonezus, kečupus ir pan., tad norėjau parodyti, kad va be šitų produktų tikrai galima išgyventi, o ir sutaupyti beigi skaniau ir sveikiau valgyti

o man skaniau su keciupu butu

jei valgyciau su varske - maisyciau su grietine. ir nepasakyciau kad beproto brangu majoneze marinuoti. toks jausmas kad ta mesa pamerkiama kibire majonezo ir buna. gi pora saukstu, isvolioji ir tiek.
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 05 18, 13:11)
Taip, kiaušinį valgau sausą. O plovas be kečupo man labai skanus, o kam reikia to rūgštumo, jau geriau pomidorą įdėti... Ant salotų galima užpilti jogurto be priedų (jį darau namie pati iš likusio pieno

)
sausas kiausinis man nelabai, nebent ant batono vietoj sumustinuko. ant batono, tiesa turi buti sviesto, o ant kiausinio druskytes. plovas be pomidoru padazo man nepatinka, o apie virtus keptus pomidorus negaliu net pagalvoti jei tai ne pomidorine sriuba.
savo pigius receptukus prasome ir toliau rasyti, tik apsieikim be pamokslu del sveikatos

manau geriau valgyti ka megsti, negu metus, du prasikankinti kol iprasi maitintis sveikai, kad paskui galetum pasidziaugti, jog mirsi sveikas