Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Kečiupas plovui visai nereikalingas. Aš darau pagal +- originalų jo receptą, tai ten reikia morkų, svogūnų, ryžių, mėsos ir prieskonių. Ir čia visai ne taupyme esmė.
Atsakyti

QUOTE(Lock @ 2009 05 18, 14:53)
Kečiupas plovui visai nereikalingas. Aš darau pagal +- originalų jo receptą, tai ten reikia morkų, svogūnų, ryžių, mėsos ir prieskonių. Ir čia visai ne taupyme esmė.

kam kaip skaniau 4u.gif mano mama labai skanu plova su grietinele daro.
Atsakyti
Pusryciams sumustiniai su lasisa ir agurku, pietus-vakariene kepta zuvies file, bulviu kose ir zoliu salotos (salotos, rugstynes, svogunu laiskai, agurkas, ridikeliai, grietine)
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 05 18, 19:03)
Pusryciams sumustiniai su lasisa ir agurku, pietus-vakariene kepta zuvies file, bulviu kose ir zoliu salotos (salotos, rugstynes, svogunu laiskai, agurkas, ridikeliai, grietine)

ale lietuviai ir per krize sugeba puotaut biggrin.gif na nesu as baisiai taupi, bet jau lasisa tai tikrai nera labai taupus produktas ax.gif
Atsakyti
Kitoje temoje skaiciau, kad buna kazkokie papigiaiski lasisos rinkiniai sumustiniams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 05 18, 20:03)

QUOTE(Bonifacija @ 2009 05 18, 20:12)
ale lietuviai ir per krize sugeba puotaut  biggrin.gif  na nesu as baisiai taupi, bet jau lasisa tai tikrai nera labai taupus produktas  ax.gif

Jei lašiša pirkta su akcija, tai ko gi ne mirksiukas.gif
Aš su akcija visokių skanėstų sau dažniau leidžiu nei už visą kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 18, 20:18)
Kitoje temoje skaiciau, kad buna kazkokie papigiaiski lasisos rinkiniai sumustiniams  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip
kainos tikslios nepasakysiu bet ten iki 5-10lt kainuoja puse kg ar net visas kg lasisos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 05 18, 13:06)
O tai ka isisverdi kiausiny ir ji sausa valgai? nes majonezo negalima? lotuliukas.gif  arba kaip tada plova pasidaryti be keciupo? biggrin.gif  siaip majonezas ir keciupas nera labai jau brangus igridientai kuriu nebutu galima ipirkti....
arba salotas kaip kai kurias be majonezo padaryti? nu cia sorry bet nesamone parasiai blush2.gif

tikras plovas gaminamas be ketčupo jeigu ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2009 05 18, 14:08)
thumbup.gif  plovas tikrai pigus maistas, o man dar ir beeegalo skanus

Man ir labai skanu drinks_cheers.gif jau senai dariau, tai pasiilgau plovo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2009 05 18, 15:24)
tarkim majonezą marinavimui aš visada pigų perku, kibirėliais jie kainuoja 2,99-3,99lt. valgymui helmans, kuris ilgai užsilaiko. keciupus irgi taip pat, plovui, troškiniams ir t.t. perkame pigesnį, o jau valgymui suslavičiaus, įtarkim su dešrelėmis vyras valgo ar su kotletais, tai tada tik gerą, tą skanų suslavičiaus smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi marinavimui pigesnių visada priperku ir visai gerai thumbup.gif
Atsakyti
ale lietuviai ir per krize sugeba puotaut  biggrin.gif  na nesu as baisiai taupi, bet jau lasisa tai tikrai nera labai taupus produktas  ax.gif

A gal kur papigiai gavo ax.gif visokios akcijos, nukainavimai. aš kartais irgi visai papigiai gaunu, brangios tikrai ne už ką šiuo metu neįpirkčiau schmoll.gif
Atsakyti

Tai kad ta lašiša ir lašišiniai upėtakiai akcijų metu buna pigesni už normalią žuvį, ypač lyginant šaldytas glazūruotas file rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiven: 19 gegužės 2009 - 07:09
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 18, 20:18)
Kitoje temoje skaiciau, kad buna kazkokie papigiaiski lasisos rinkiniai sumustiniams  smile.gif

Maksėj ne akcijinės rūkytos lašišos gabaliukai salotoms 100 gr. - 3,99, jei pataikius nukainuotą tai dar pigiau. Yra "food servis" parduotuvė, nežinau kuriuose miestuose, lašišos atraižėlių šalto rūkymo kilas - 7Lt. Tik jau sunku gauti - aptiko perpardavinėtojai, tai turguj jau 11 Lt.
Atsakyti
taigi va. siandienai pusryciams priespietukams yra dar keli vakaryksciai vistienos blyneliai ir ryziu. vakarienei kogero bus kotletai, jei kas istrauke farsa smile.gif
Atsakyti