Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Darysiu siandien plova. Gavau is kaimo mesytes, tai reiks tik ryziu nusipirkti. Pridarysiu daug, tai bus ir rytdienai MB i darba.
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2009 04 15, 11:31)
dėkui,
gal ir buvo rašyta, bet šioje temoje tai tikrai nebuvo, perskaičiau visą mirksiukas.gif

ne šioje tai nebuvo, ka-kada ankščiau čia bumas mums buvo su tom užkepėlėmis hihihi.gif mirksiukas.gif
pusryčių nebuvo, pietūs: man pica (maximoj nuolaida tai 2,49lt kainavo), jogurtukas(maxomoj po 0,39lt), vyrui šaltibarščiai su bulvėmis (vakarykščiai) ir jogurtukas.
vakarienei tai tikrai šiandien tą užkepėlę darysiu, nes jau ir sūrį turiu susitarkavus, pasiruošusi hihihi.gif vakar nepadariau
Atsakyti
nezinau gal ir is jusu kuri taip daro, bet is kaimynes nusiziurejau gera buda kaip suri taupyti. jei dedu ant sumustinio, tai pora riekeliu ir puses surio nelieka, storai pjaustosi man ax.gif o kaimyne tik nusipikrus suri sutarkuoja burokine tarka i indeli su dangteliu. kai sumustinio norisi imi batono rieke uztepta sviestuku ir pamerki i ta suri smile.gif kiek aplimpa tiek gana, ir ilgiau uztenka to gabaliuko mirksiukas.gif
issikepiau zemaiciu blynu, oi kaip skanu buvo blush2.gif
Atsakyti
nu su tuo sūriu tai gera čia optinė apgaulė hihihi.gifaš tai sūri per akcijas užsiperku, sutarkuoju ir į šaldiklį dedu, kai reikia išsitraukiu iškart pabarstau. dabar iš maximos buvau užsipirkusi po 9,99 lydymuisi liux, o ir valgyti sumuštin ius su juo skanu. nes kitą kartą tai matosi jei sūris pigus tai toks kaip sviestas, tada tai šlykštus, aš tokio negaliu net valgyti, bet šį kart geras pasitaikė
Atsakyti
Pas mane šiandien meniu labai panašus kaip vakar, labai jau man patinka šaltibarščiai, o kadangi visko turiu, tai ir šiandien juos gaminsiuos, o priedo dar pakepsiu bulvių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute1 @ 2009 04 15, 16:43)
Pas mane šiandien meniu labai panašus kaip vakar, labai jau man patinka šaltibarščiai, o kadangi visko turiu, tai ir šiandien juos gaminsiuos, o priedo dar pakepsiu bulvių  thumbup.gif

mano vyras irgi juos kiekvieną dieną galėtų valgyti. Man šiaip jie nelabai patikdavo, bet šiemet žiūriu patikt pradėjo tiek, kad irgi porą dienų iš eilės galiu valgyt smile.gif
o aš jau darau makaronų užkepėlę blush2.gif
Atsakyti
gal deimapov nebe viena jau, kad skonio receptoriai eme keistis? hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
siandien pietums sriuba is makaronu, bulviu, morkos ir likusios rukyto kumpelio bei sumustiniai su pikantiska misraine, vakarienei bulviu kose, kotletai ir marinuoti agurkeliai
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 15, 21:43)
gal deimapov nebe viena jau, kad skonio receptoriai eme keistis? hihihi.gif  thumbup.gif

nu duok Dieve, kad taip ir būtų, norėtumėm jau, bet nu po kol kas manau, kad dar viena hihihi.gif
Pusryčiai: vakarykštė makaronų užkepėlė, pietūs šaltibarščiai ir makaronų užkepėlė, vakarienė dar nežinau kas.
Atsakyti
siandien valgysim desreliu su keptom bulvem ir kefyru smile.gif ukiskai smile.gif mazius darziuky valgo, vyras pusbroliui nama apkalineja, tai ten pusbrolio zmonele tikrai nepavalgiusiu neisleis, tai man beliks vakariene pataisyt smile.gif
Atsakyti
mes jogurtukų dar valgėme, liko vakarienei dar vienam makaronų užkepėlės, o kitam bus virti kiaušiniai su majoneZu tikriausiai arba dar likę kameroje šaldyti didžkukuliai su mėsa. o rytojui jau reikia mėsytės išsitraukti iš kameros ir mąstyti kažką, plovo norėčiau
Atsakyti
Snd uzejau maximoj lasisos papilveliu akcija tai lasisiene isviriau, o va vakrieniai kugely kepsiu
Atsakyti