Įkraunama...
Įkraunama...

Pagaliau susitikom...

Tokia mano istorija..

Studijų pabaigoje prisiregistravau i vasaros stovyklą, dirbti savanore ir prižiūrėti neįgalius vaikučius.
Prasidėjo vasaros atostogos ir artėjo išvažiavimo diena..O važiuoti nebenorėjau verysad.gif Nebuvo nuotaikos, o ir susitaikiau(atrodo)su draugu, su kuriuo seniai draugavome, bet dažnai pykomės..
Nusprendžiau nebevažiuot..
Po valandos paskambino draugė ir įkalbėjo..juk vasara..juk gerą darbą darysim..smagu bus..atitrūksim nuo kasdienybės..sutikau smile.gif
Jau stovykloje..jūra..oras nuostabus..Tą dieną turėjom susipažinti su vaikučių grupėmis ir su likusiais savanoriais.Patekau į grupę, kurioje 9 neįgalūs vaikučiai ir du savanoriai...vaikinai.. doh.gif buvau pikta iki nebegalėjimo blink.gif Nes nenorėjau būti su vaikinais, nes išskyrė mane su drauge..
Ryte turėjom surinkti savo grupę..ir pradėti dieną..žaisti, vaikščioti..galvoti įvairias veiklas..
Atejo rytas..Susirenkam savanoriai, sustojam ir laukiam vaikučių..stoviu aš ir šalia vaikinai, su kuriais būsiu visas dvi savaites..dar nekalbėjom,nes neturiu ką jiems pasakyt..o ir jie man..Susirenka vaikučiai ir mes išeinam.Tada pradedam kalbėti..ir aš išgirstu jo BALSĄ..balsą,kurį įsimylėjau..tą pačią sekundę..tą pačią..Jausmai buvo abipusiai..Įsimylėjom..ir daugiau niekada nesiskyrėm..
Praėjo metai,mes susituokėm..gyvenom laimingi..tik neplanavom mažiuko kol kas..juk jauni..dar mokslai nebaigti..o ir gyvent nelabai kur turime..
Kovo mėnesį išskridau į užsienį, pagal studentų programą..Bet jau nuskridus, jaučiau,kad kažkas ne taip blink.gif Pietavome kavinaitėse,kuriose man visada viskas smirdėjo doh.gif Net negalvojau,kad esu tokia išranki..
Parskridau..bet ir čia Lietuvoje patiekalai neatrodė tokie skanūs...ypač mėsa schmoll.gif O ir mėnesinės vėlavo..Bet juk buvau kitoje šalyje..ciklas sutriko smile.gif
Po savaitės jos nepasirodė..Teko pirkti testą..
Sekmadienio rytas..testas jau po kelių sekundžių rodo du brūkšnelius..man šokas..nežinau ar verkti..ar juoktis..skambinu vyrui..pasakau naujieną..O jis man rėkia į ragelį,kad bus pats laimingiausias tėvelis..aš dar netikiu..
Nueinu pas gydytoją..echoskopuoja mane..ir rodo pilvuke mažą širdelę..naują gyvybę manyje..dar nei rankyčių..nei kojyčių..bet gyvybė..stipri, norinti gyventi ir tvirtai besilaikanti mamytės pilvelyje..Tada patikėjau..
Terminas numatytas buvo Lapkričio 29d.
Vasara prabėgo greitai..jos pabaigoje pajutau pirmuosius mažiuko judesius..Buvau laiminga smile.gif
Po visų atostogų, sugrįžau į darbą..į mokslus..Dirbau ir mokiausi daug..bėgau kas dieną..Mažiukas mane sustabdė, patekau į ligoninę 28 nėštumo savaitę su priešlaikiniu gimdymu..Mano lėkimas pasibaigė..nedirbau, nesimokiau..tiesiog sustojau..ir tik tada supratau,kad gyvybė mano pilvelyje svarbesnė už viską..Sustojau..ir norėjau sulaukt bent lapkričio pradžios..
Daug ilsėjausi,bendravau su "pilvinuku" ir prašiau dar palaukt..Pagaliau LAPKRITIS!!!Jau laukiau kokių ženklų..nėra..lapkričio pabaiga..nėra..Gruodžio pirma..NĖRAA!
Prikalbejau mažiuliui,kad nelįstų doh.gif Einu pas gydytojus, jie sprendžia datą iš naujo..Na gruodžio 1-2..praeina ir tos dienos..nieko..Jau skaičiuoju valandas ne dienas..laukiu skausmo..laukiu kol prasidės..net neįsivaizdavau, kad kada nors lauksiu, kol man pradės skaudėti..
Gruodžio 10 dieną guldo mane į ligoninę..dar laukiam..KO LAUKIAM???Liepia stebėt judesius ir laukt..Laukiu ir vaikštau..daug daug vaikštau kolidorium..pirmyn..atgal..pirmyn atgal..neskauda..jokios veiklos..Mažiukas nenori su manimi susitikt..
Gruodžio 12 diena..pirma nakties..jaučiu skausmą..tokio dar nejutau schmoll.gif Jaučiu skausmąąą!!!Dar bijau kam nors sakyt,kad jis nepraeitų..kad tik nepraeitų..
Vaikštau kolidorium..skausmas stiprėja..jau 5 ryto..pamato mane sesele,klausia ar jau..Man atrodo JAU..Skauda..bet šypsausi, nes jau..Jau tuoj susitiksim..
6 ryto..Aš gimdykloje ir tėvelis jau čia..SKAUDA..labai skauda..jau ir skausmo nebenoriu schmoll.gif ...ir tėvelį veju šalin...Jau ir rėkti norisi..Nerėksiu..taip ilgai laukiau šios akimirkos..
Pagaliau galiu stumti..atiduodu visas jėgas..stumiu..dar kartėlį..11.30 ir as jau girdžiu savo mažylį..pilvelio gyventoją..jis jau čia su mumis..dar nesuprantu kas darosi..Gal dėl to,kad taip ilgai laukiau jo..taip ilgai..
Gimdymas buvo komplikuotas, po jo iš karto narkozė.Atsigaudama mačiau daug geltonų laivelių..Tikriausiai vienu iš jų atplaukė mano mažylis pas mane..
Sveikas..nepernešiotas..
Mano mažylis...PAGALIAU SUSITIKOM...
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai mamytei ir tėveliui 4u.gif
O mažiukas turbūt iš karto keliomis kalbomis kalbės - juk užsienyje buvo ir mokėsi su mama lotuliukas.gif
Atsakyti
vietoje Lapkricio turejo buti gruodi...taip norejau,kad gimtu lapkriti tai ir prirasiau.. smile.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif
Didžiausi sveikinimai 4u.gif
Aukit didučiai,sveikučiai...
Atsakyti
Grazi istorija wub.gif
Mazyliui - augti sveikam ir laimingam. O seimynai - meiles ir dziaugsmo ilgiems metams 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveikučiai! 4u.gif
Atsakyti
Graži ir lengva istorija smile.gif Aukit sveikučiai ir didučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai grazi istorija 4u.gif
man taip pazystamas tas laukimo jausmas....
Atsakyti
4u.gif wub.gif
Atsakyti
vaikiukas visada pats geriau zino, kada jam ateit i si pasauli smile.gif ir visi gydytoju skaiciavimai jam ne motais irnesakyk.gif
Atsakyti
svarbiausia, kad vistik susitikot mirksiukas.gif 4u.gif aukit stiprūs ir sveiki wub.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif aukit sveikuciai ir diduciai wub.gif
Atsakyti