Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

bet man gaila taip ilgai ju nelaistyti.... ir po 4 dienu lapeliai pradeda suktis...
o dulkinti reikes pabandyti... tik itariu, kad as alergiska gal ju ziedadulkem... ant rankos truputi pakliuvo, tai trecia diena oda suirzusi...
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2006 07 20, 13:30)
bet man gaila taip ilgai ju nelaistyti.... ir po 4 dienu lapeliai pradeda suktis...
o dulkinti reikes pabandyti... tik itariu, kad as alergiska gal ju ziedadulkem... ant rankos truputi pakliuvo, tai trecia diena oda suirzusi...

laistyk kaip laistei, tik kas 10 dienu paliek juos su tom trasom kur parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Keit, ačiū už patarimą 4u.gif . Iš tikro, netręšiau dar nė karto ax.gif
pabandysiu, gal bus daugiau nei du, nes dabar pas mane irgi tik du užsimezgę blush2.gif
Atsakyti
aciu, reiks pabandyti... smile.gif
iki siol tresiau su kompleksinem trasom pomidorams, tai galvojau, kad gal cia dar nuo ju taip gali buti... reikes pasiskaityti atidziau ju sudeti...
Atsakyti
niu merginos tylu cia pastaruoju metu.... ax.gif
kaip jusu pomidoru derlius g.gif
siaip nesiskundziu, ant daug vaisiu uzmegstu, kelis jau ragavom, o kitu laukiam, kad prinoktu... ax.gif

jus nesveriat savo pomidoru, as visad del idomumo, kiekvienais metais skaiciuoju kiek kg uzauga, siemet dar nesveriau, bet va pernai turejau virs 100 kg (tiksliai nepamenu, nes sode turiu uzsirasus)... man idomu zinot koks mano derlius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(yrka @ 2006 07 25, 21:31)
niu merginos tylu cia pastaruoju metu....  ax.gif
kaip jusu pomidoru derlius  g.gif
siaip nesiskundziu, ant daug vaisiu uzmegstu, kelis jau ragavom, o kitu laukiam, kad prinoktu...  ax.gif
jus nesveriat savo pomidoru, as visad del idomumo, kiekvienais metais skaiciuoju kiek kg uzauga, siemet dar nesveriau, bet va pernai turejau virs 100 kg (tiksliai nepamenu, nes sode turiu uzsirasus)... man idomu zinot koks mano derlius  bigsmile.gif

Jau dabar matos kad derlius bus didesnis nei praitąmet. Visi medžiai lūžta.
Tik pas mus gal mažokai šviesos, kaimynų namas ilgokai saulę užstoja, tai jau labai kažko tikėtis negalima.
O kaip tu juos pasveri? Reik turbūt gerų svarstyklių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 07 25, 21:06)
Jau dabar matos kad derlius bus didesnis nei praitąmet. Visi medžiai lūžta.
Tik pas mus gal mažokai šviesos, kaimynų namas ilgokai saulę užstoja, tai jau labai kažko tikėtis negalima.
O kaip tu juos pasveri? Reik turbūt gerų svarstyklių  g.gif

tai saunu kad gausus derlius thumbup.gif
nereikia jokiu prasmatniu svarstykliu, visad kai griztu is silntaio nusiskynus pomidoru, sumetu i maisiuka ir sveriu su paprastom svarstyklem, tos kur yra kabliukas ir ant jo pasikabina maisleiai biggrin.gif , siaip jas kiti vadina bezmenais lotuliukas.gif tada ir rasau i sasv kiek kg ir paskui visa derliu nuemus sumuoju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yrka @ 2006 07 25, 20:31)
niu merginos tylu cia pastaruoju metu....  ax.gif
kaip jusu pomidoru derlius  g.gif
siaip nesiskundziu, ant daug vaisiu uzmegstu, kelis jau ragavom, o kitu laukiam, kad prinoktu...  ax.gif

jus nesveriat savo pomidoru, as visad del idomumo, kiekvienais metais skaiciuoju kiek kg uzauga, siemet dar nesveriau, bet va pernai turejau virs 100 kg (tiksliai nepamenu, nes sode turiu uzsirasus)... man idomu zinot koks mano derlius  bigsmile.gif

O čia iš kiek maždaug augalų toks derlius?
Pas mus irgi gerai primegzta , bet dar tik keli prinoko.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2006 07 26, 08:08)
O čia iš kiek maždaug augalų toks derlius?
Pas mus irgi gerai primegzta , bet dar tik keli prinoko....  smile.gif

siltnamyje buvo 70 keriuku pasodinta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yrka @ 2006 07 26, 10:59)
siltnamyje buvo 70 keriuku pasodinta...  ax.gif

Aaaaa... mat kame reikalas rolleyes.gif Nes žiūrau žiūrau - prie geriausių norų tiek nebus ax.gif Pas mus perpus mažiau ax.gif O toks baltas pavydas suėmė... blush2.gif
Atsakyti
[quote=Smiglė,2006 07 26, 12:12]Aaaaa... mat kame reikalas  rolleyes.gif Nes žiūrau žiūrau - prie geriausių norų tiek nebus ax.gif Pas mus perpus mažiau  ax.gif O toks baltas pavydas suėmė...  blush2.gif
[/quote]
tai pabandyk ir tu paskaiciuot savo derliu, gal ir aplenksi mirksiukas.gif
as labai megstu "Jaucio sirdis", kurie yra miltingi, nerugstus ir uzauga gan dideli, 1 pomidoras sveria per 600gr... ax.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrka: 26 liepos 2006 - 12:27
Pirmi metai pomidorų auginime blush2.gif "Jaučio širdį" žinau bet neauginu, pas mane yra "Delfinų", Broklinai, dar kelios veislės lietuviškos "Ažuoliukai", "Milžinai" ( galbūt) ir dar visa krūva nežinia ko ax.gif gavau pavadintus kaip "žemi gausūs", "kaip pipirai" ir panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti