Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Lapus skinu apatinius.Jei koks auksciau negrazus-nuriekiu ir ji. Todel atrodo,kad iki virsunes,bet taip nera.Kad lapai beveik nereikalingi.Apatine keke uzmegzta-galima nuriekt koki lapa is apacios,iki tos kekes.Uzmezge,paaugino antra keke auksciau-galima vel lapu nuriekt.
Nukirpus nera tanku siltnamyje.Be to liejant neapsilieja lapai,nuo ko kyla ligos.Paprastas priejimas prie kiekvieno.Matosi pavadinimai,kuriu nereikia tarp lapu ilgai ieskot(man tai labai svarbu,kai auginu naujas rusis).
Ilga laika mama neleido kirpt lapu,taciau karta nuriekiau kai jos nebuvo..dabar pati siulo-nuriek, jei nespeju to padaryt.
Atsakyti
vakar prasinesiau po siltnami, lapus apskabiau- pomidorai dabar pusplikiai lotuliukas.gif . vyras pamate- vos nenugriuvo, sako kam issityciojai is pomidoru. lotuliukas.gif. bet is tikruju- ir laistyt ir ravet patogiau. thumbup.gif
Atsakyti
Kai nukarpai lapus,ta diena geriau neliet,kad nuo dregmes neisiveistu ligos.Geriau liet kita diena arba ryte nukarpius vakare paliet.Kad uzsitrauktu zaizdos.Lietinga diena karpyt taip pat negerai.Ir vienu kartu tiek daug lapu nukarpyt nera gerai.Manieji nukarpyti per 3-4 kartus.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 08 05, 15:00)
Papildziau naujomis nuotraukomis pomidoru albuma:
http://pg.photos.yah...m/ph//my_photos
Geliu taip pat.Jei ka domins-galesiu padesiu,patarsiu,parupinsiu tiek seklu,tiek augalu.Turiu nemazai naujoviu,tiek augalu,tiek seklu pavidalu.Siek tiek egzotikos.Jei ka domins-atsiusiu nuorodas. Egzotikos aprasymu galima rast knygeleje.Ja rasit mano tinklapyje, adresu:
www.sodai.lietuvoje.com              Jame viska galima isigyti(tik dar ne viskas parodyta).Is tinklapio kontaktu galit tiesiogiai parasyti man.Tik labai nesupykit, jei skubiai neatsakysiu..turim sunku ligoni,kuris koreguoja mano priejima prie kompo..


Kaip tik ieškojau ko nors panašaus. Būtinai nusipirksiu jūsų knygutę, ypač faina kad autorė bus visada lengvai randama ir ko nesuprasim iš kart konsultuosimės thumbup.gif . Nes dabar visi melionai, arbūzai, paprikos ir t.t. auga patys sau, nič nieko nenusimanau doh.gif .
Atsakyti
Kils klausimu-klauskit.Rasykit mano tinklapio kontaktuose tiesiogiai ar nurodytu adresu.Ka zinosiu-atsakysiu.Siuo metu galiu skubiai ir neatsakyti-turim ligoni prie mirties.Tad,daugeliui dalyku nera laiko..
Atsakyti
mačiau yra pirkti balkoninių vazone auginamų pomidoriukų sėklų. Gal kas jau išbandę tokius auginti? aš nei karto nesėjau pomidorų. Patarkite kaip sėti, auginti, kaip jie auga. nuotraukoje jie tokie fainuoliai: mažiukai ir jų labai gausiai aplipę. labai užsimaniau tokį vazoną balkone auginti ax.gif
Atsakyti
Kambariniai,balkoniniai pomidorai,tai patys maziausi ugiu augaliukai,kurie kompaktiskai gali but auginami vazone,lovelyje.Jie zemi,saknu sistema mazesne.Patys vaisiai taip pat yra mazi.Yra atskirais vaisiais,yra kekemis.Visa tai priklauso nuo veisles.Esama raudonu,geltonu.Visiais apvaliais,pailgais(slyvos formios).Ju auginimas niekuo nesiskiria nuo kitu, isskyrus tai,kad ju nereikia geneti(nereikia skinti pazastiniu ugliu).Kiek ju augs-priaugs.Tiesiog, paset,ispikiuot. Veliau issodint i atskirus indus arba i loveli kelis susodint.Pikiavimai,persodinejimai reikalingi,kad formuotusi saknu sistema.Is pradziu netresti,nebent keliais lasais paskaninti vandeneli "Daiga "trasomis(skirtos daigams).Sodindami nesutankinkit,jei sodinsit i loveli.I pati maziausia nesodinkit.I didesni vazona(platesni),galima sodinti kelis.
Ne karta esu auginusi balkone.Jei auginsit balkone,galit jau dabar pasiset.
Atsakyti
Esu auginusi ir as - grazu, dekoratyvu, o ypac vaikams dziaugsmas. tik rudeni miltlige uzpuole, tai neliko jokio grozio. Reiketu gelininku paklaust, ar auginant pomidoriukus balkone, nebus didesne galimybe miltlige uzsikrest balkoninems gelems g.gif .
Atsakyti
Miltlige ne nuo pomidoru,o nuo musu prieziuros.Je bus silta,mes daug liesim ir nevedinsim-garantuotai ta miltlige aplankys.Nes ji tokioje terpeje greiciausiai vystosi.
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2007 02 16, 13:39)
mačiau yra pirkti balkoninių vazone auginamų pomidoriukų sėklų. Gal kas jau išbandę tokius auginti? aš nei karto nesėjau pomidorų. Patarkite kaip sėti, auginti, kaip jie auga. nuotraukoje jie tokie fainuoliai: mažiukai ir jų labai gausiai aplipę. labai užsimaniau tokį vazoną balkone auginti  ax.gif

o as bandziau pirma karta,bet nieko neisejo,ju nebuvo tiek dauk kaip paveksliuke pavezdota verysad.gif daugiau nesesiu blush2.gif
Atsakyti
na cia paskaitinejus ir as uzsimaniau tu pomidoriuku pasisodint ax.gif . na taip fainai turetu but , thumbup.gif sau nueini i balkona ir nusiskini thumbup.gif . juo labiau, kad as laaabaaai megstu pomidorus. reiks butinai paieskot ju seklu ir paset thumbup.gif
oi kaip noriu pabandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 02 16, 15:20)
na cia paskaitinejus ir as uzsimaniau tu pomidoriuku pasisodint  ax.gif . na taip fainai turetu but ,  thumbup.gif  sau nueini i balkona ir nusiskini thumbup.gif . juo labiau, kad as laaabaaai megstu pomidorus. reiks butinai paieskot ju seklu ir paset  thumbup.gif
oi kaip noriu pabandyt  wub.gif

ne bent reikes kelis pasodinti flansus tu dideliu,kad galima butu ir uzkasti,ne tik pasigrozeti thumbup.gif
Atsakyti