Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

sveikos besilaukiancios mamytes smile.gif , gal kas daretes genetinius tyrimus Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(ingrid123 @ 2009 06 02, 19:11)
sveikos besilaukiancios mamytes smile.gif , gal kas daretes genetinius tyrimus Klaipedoje?

labas rytas smile.gif

as vakar buvau klp pas genetike...
vakar tik echo paziurejo ir krauja paeme... PRISCA unsure.gif
echo kiek ten ka matavo ziurejo mate tai sake,kad viskas liux thumbup.gif kad nera jokiu pakitimu..kurie turetu kelti nerima... sprando rauksle ~1mm smile.gif niu kaip suprantu cia normaliai ane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2009 05 29, 20:31)
O ar ilgos eilės pas genetikus Kaune KMUK?
g.gif

pati paklausiau, pati ir atsakysiu smile.gif gal pravers kuriai. Birželio ir Liepos mėnesiams vietų nėra, o rugpjūčiui dar neregistruoja.
Atsakyti
Galiu "atiduoti" savo laiką pas genetikę R.Sereikienę. Birželio 30d. 12.30val. Čia KMUK. Jei ką, rašykit AŽ.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2009 06 04, 22:08)
pati paklausiau, pati ir atsakysiu smile.gif gal pravers kuriai. Birželio ir Liepos mėnesiams vietų nėra, o rugpjūčiui dar neregistruoja.

Siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
verysad.gif Sveikos,

As tav buvau pereita savaite pas butkeviciene, gyditoja super
bet suneramino mane tai labai jau
paziurejo echo ir sako , kad mano mazikui netatitinka zastikaulio ir slaunikaulio ilgiai pagal amziu, t.y. :
galvyte , kunelis - 15 (1) sav.
o zatikaulis ir slaunikaulis 14 sav.
sako budinga DS, nusiunte daryti Triplo kraujo tyrima, tai dabar laukiu. tyrimu. ir nervinuosi verysad.gif

gal pas ka taip ir buvo ??
Atsakyti
QUOTE(Gince1005 @ 2009 06 08, 14:04)
verysad.gif Sveikos,

bet  suneramino mane tai labai jau
paziurejo echo ir sako , kad mano mazikui netatitinka zastikaulio ir slaunikaulio ilgiai pagal amziu, t.y. :
sako budinga DS, nusiunte daryti Triplo kraujo tyrima, tai dabar laukiu. tyrimu. ir nervinuosi  verysad.gif

nesijaudink tik anksčiau laiko!! tai tikrai negerai leliukui! aš ne daktarė, ir tikrai negaliu pasakyti nieko užtikrintai, bet kai man darė echo genetikė, irgi sakė, kad šlaunikaulis kiek trumpesnis nei norma. aš suklusau akis išpūtusi ir perklausiau, ar čia jau blogai, ir ji paklausė, ar vyras aukštaūgis. pasakiau, kad ne, ir ji nuramino, kad tas "mažiau nei norma" reiškia mažiau nei vidurkį, ar kažkaip panašiai.
nesijaudink per anksti, echo - šešėlių mokslas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gince1005 @ 2009 06 08, 14:04)
verysad.gif Sveikos,

bet  suneramino mane tai labai jau
sako budinga DS, nusiunte daryti Triplo kraujo tyrima, tai dabar laukiu. tyrimu. ir nervinuosi  verysad.gif

Na, as irgi pas Butkeviciene lankiausi. Man ne visai taip buvo, taciau kraujo tyrimas rode didele DS rizika. Tai amniocenteze dare. Nieko nerado, viskas OK tongue.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti, ar buvo kuriai kraujavimu, ir kad po to reikejo lankytis pas genetikus?
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 10, 16:15)
Na, as irgi pas Butkeviciene lankiausi. Man ne visai taip buvo, taciau kraujo tyrimas rode didele DS rizika. Tai amniocenteze dare. Nieko nerado, viskas OK  tongue.gif

o kokia tau rizika rode??
Atsakyti
sveikos, mielosios.

Aš vakar dariausi PRISCA tyrimus Baltijos Amerikos klinikoje. Labai džiaugiuosi, nes gydytoja labai maloni, o svarbiausia- rezultatai puikūs smile.gif
Be to, sužinojau, kad laukiu sūnelio wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Rasau, nes labai noriu pasiguosti... vakar pirma karta buvau echo darytis. Sake, kad viskas gerai, isskyrus viena dalyka - vienas is keturiu Dauno sindromo faktoriu yra teigiamas: vaisiaus sirdeles vienas voztuvelis praleidzia siek tiek kraujo.DS rizika 1 is 253. Dar sake, kad tai nebutinai to sindromo rodiklis, 95 proc. tokiu atveju susitvarko savaime. Eme megineli is placentos, kita savaite jau zinosiu, ar vaikutis tures ta sindroma. Labai nerimauju, guodziu pati save, bandau nesinervinti, bet sunkiai pavyksta verysad.gif net i darba neisiu... gal buvo kam tokia situacija?
Atsakyti