Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(jurgitaz @ 2009 05 07, 14:45)
Tai kad iš savo pusės aš jokio laiko nesugaišau, nei dienelės. Dar net nelaukus savo dienų pagal grafiką iš smalsumo pasidariau NT ir, pamačiusi teigiamą rezultatą, kitą dieną paskambinau į Genetikos centrą.

Žiūrėjau internetiniuose puslapiuose apie genetinius tyrimus, laboratorijas, bet niekur nerandu jokių kainų. Gal galite pasidalinti šia patirtimi. Kiek kainuoja? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti privačioje įstaigoje?

apie kainas Vilniuje tikrai rašė temoje, turiu patirties tik Kaune KMUK.
Sakyčiau Jums pasisekė, nes aš nežinojau , kad iškart reikia kreiptis pas genetikus.
Atsakyti
Jei nespėji į vilniaus, spėji į kauno klinikas pas genetikus, bent jau kol bus pakeista sušikta sistema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2009 05 07, 14:45)
Tai kad iš savo pusės aš jokio laiko nesugaišau, nei dienelės. Dar net nelaukus savo dienų pagal grafiką iš smalsumo pasidariau NT ir, pamačiusi teigiamą rezultatą, kitą dieną paskambinau į Genetikos centrą.

Žiūrėjau internetiniuose puslapiuose apie genetinius tyrimus, laboratorijas, bet niekur nerandu jokių kainų. Gal galite pasidalinti šia patirtimi. Kiek kainuoja? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti privačioje įstaigoje?

teisingai viena mamyte rase, jei nera vietu Vilniuj tai gal atsiras Kaune, nes kiek girdejau ten zymiai mazesnes eiles, o jei gali ir Vilniuj privaciai pvz. sveikatos namuose pas gydytoja Butkeviciene - kaina jei ne vilniete 250 lt, jei is vilniaus ir su siuntimu tai lyg 190 Lt genetikes konsultacija ir echo. pati ten buvau ir nesigailiu, nors aisku pinigeliu daug, bet isejau patenkinta ir anro vizito 28 savaiciu ejau privaciai pasiskambinus ir susitarus su gydytoja i genetikos centra - ir kainavo pigiau ir sirdelej ramiau mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2009 05 06, 15:48)
Skambinau į Genetikos centrą. Buvau įsitikinusi, kad jau liepos pradžiai tikrai užsirašysiu. Ir ką - registravimas apskritai jau sustabdytas, nes liepos mėn. jau nėra laisvų vietų, o rugpjūčio mėn. derina grafikus. Gražu. Tiesiai šviesiai pasiūlė pasidaryti tyrimus mokamai.

Juodai nesąmoningai organizuotas darbas Genetikos centre.Jei tik pastojus skambini ir negali pakliūti.
Papildyta:
QUOTE(jurgitaz @ 2009 05 07, 12:46)
Aš irgi manau, kad televizija greitai tas eiles pajudintų, bet taip nesinori papildomų nervų - jų ir taip pakanka.
Tik kažkokia nesąmonė - reiškia, kad dar net nesilaukiant, o tik planuojant vaikelį, jei esi rizikos grupėje, turi rašytis pas genetikus, nes pamačius II juosteles jau bus per vėlu.
Teks eiti privačiai, nors aš iš principo nemėgstu privačių gydymo įstaigų.

Taip, bet, kai planuoji, tai nežinai po kiek laiko pavyks.Kiekvieną mėnesį juk neskambinsi,o po to juk neatšaukinėsi.Man atrodo specialiai padaryta tokia sistema, kad mokėtum pinigus.
Papildyta:
QUOTE(jurgitaz @ 2009 05 07, 15:45)

Aš girdėjau, kad tyrimai daromi Biomedicinos centre Karoliniškėse.Pasiskambink į registratūrą, pasakys apie kainas.Sėkmės.Parašyk, kaip sekėsi.Radau internetinį adresą www.bmtc.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenimebunavisko: 07 gegužės 2009 - 20:05
tai buvau Kauno MUK gegužės pirmom dienom registruotis pas genetikus kontroliniam 20 sav. tyrimui, tai pasakė , kad liepos mėn nebent būtų laisvų vietų, tiesiai šviesiai pasiūlė eiti tiesiai į kabinetą ar skambinti gydytojui (siūlėsi duoti tel.nr.) ir tartis dėl priėmimo. Žodžiu užsiregistravau pas SM forume išgirdą ginekologę, jos taip pat atlieka tuos pačius tyrimus. Pirmą kartą iš kraujo ir echo dariausi pas doc. Butylkiną, ji taip pat ne genetikė.
Atsakyti
Gal kas galite pakompentuoti PRISCA tyrimo rezultato skaicius?
AFP 1.09
HCG 0.61
uE3 1.30
Dekui:)
Atsakyti
sveikutes,

mes vakar buvom pas genetike. pagal echo viskas atrodo tvarkoje, tai tokia laiminga dabar jauciuos wub.gif
dabar dar labai laukiu kraujo tyrimo rezultato ketvirtadieni.
Atsakyti
Kitą savaitę planuoju eiti pas genetikę į Vilniaus sveikatos namus Karoliniskese. Mergaites, kurios lankėtės pas genetikus, sakykit, ar vyrus galima kartu vestis, kad echoskopu vaikutį pamatytų?
Ir aplamai kokiu echoskopu genetikės tikrina, vaginaliniu ar pilvo? Jei vaginaliniu, tai su vyru nelabai patogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavia @ 2009 05 12, 14:57)
Kitą savaitę planuoju eiti pas genetikę į Vilniaus sveikatos namus Karoliniskese. Mergaites, kurios lankėtės pas genetikus, sakykit, ar vyrus galima kartu vestis, kad echoskopu vaikutį pamatytų?
Ir aplamai kokiu echoskopu genetikės tikrina, vaginaliniu ar pilvo? Jei vaginaliniu, tai su vyru nelabai patogu  blush2.gif

genetikės vaginalinio nedaro schmoll.gif nepergyvenk 4u.gif jų aparatai geri, matys ir per pilvuką...aš buvau 13 savaičių daabr ir žiūrėjo per pilvuką..vaginaliniu žiūri ginės, kol nėštumas mažas ir su paprastu joms pačioj pradzioj taip geriau matyti 4u.gif
pilvuką riebiai riebiai apteps ir žiūrės wub.gif
buvo ir vyras mano visus kartus, o dabar kai važiavome tai ir dukrytę vežėmės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 12 gegužės 2009 - 15:44
QUOTE(Pinavia @ 2009 05 12, 14:57)
Ir aplamai kokiu echoskopu genetikės tikrina, vaginaliniu ar pilvo? Jei vaginaliniu, tai su vyru nelabai patogu  blush2.gif

as buvau Santariskese genetikos centre, tai ziurejom kartu su vyru.
Atsakyti
O pas kokias genetikes einat Vilniuje? Ir kokiu klausimu ten klausia, nes kiek zinau apie kazkokias ligas seimoje klausineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 12 gegužės 2009 - 20:25
QUOTE(TiAmo @ 2009 04 17, 13:48)
sveikos  4u.gif

as irgi jungiuos prie laukianciu genetiniu tyrimu. kai pagaliau pastojau (po 1.5 metu), tai pirmiausia buvo begalinis dizaugsmas, o is kitos puses lydi baime, o kas jei vel... mano pirmajam vaikeliui buvo edvardso sindromas, tai isgyvenau toki kosmara, kurio didziausiam priesui nelinkeciau.
tad dabar labai laukiu 12 savaiteliu, kai vaziuosim pasirodyt genetikei. labai labai labai tikuosi, kad viskas bus gerai.

Labai apgailestauju del pirmo vaikelio. Bet labai dziugu kad viskas jums dabar gerai. thumbup.gif

Atsiprasau, kad paklausiu, o ar seimoj pas tave buvo nelamingu atveju, ar tu i rizikos grupe patenki pagal amziu ar darbas koks pavojingom salygom?
As klausiu, nes man tetai yra du vaikai su protine negalia, bet dar pries 20m. niekas nedare tyrimu ir sake bandykit gal kitas pavyks (siaubingai skamba) tai man taip baisu, esu uzsirasius pas genetike laukti dar 2 savaites, bet vis skaitau ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 14 gegužės 2009 - 13:02