Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

Krima, kada galima nusiimti pleistra nuo pilvo ir kad jau galima lysti po dusu?
Atsakyti
QUOTE(Krima @ 2009 08 12, 10:17)
Aš pas genetikę pirmą kartą nuėjau tik pradėjusi planuoti nėštumą ( nes jau auginu sūnelį su genetine liga). Ji išklausinėjo viską apie mano giminės ir vyro giminės ligas, sudarė mūsų geneologinį medį. Tada sudarė planą, kada ir kokius tyrimus turėčiau pasidaryti jau būdama nėščia. Tuo mano draugavimas su genetikais baigėsi, nes lankausi privačioj ginekologinėj klinikoj, kurioj pagal tą genetikės planelį man darė kraujo tyrimus (PRISCA), echo, o po to išrašė siuntimą į KMUK amniocentezei. Kitą kartą ir nėščia registruočiausi genetikės konsultacijai, neatsiduočiau tik ginės priežiūrai, nes dabar dažnai man trūksta info. O ir vakar nuvykus į KMUK amniocentezei daug kas į mane žiūrėjo kaip į iš medžio iškritusią, nes siuntimas buvo ginės, o ne genetikės.

Merginos, o kas Jums KMUK darė amniocentezę?
Kaip po to tyrimo jautėtės, ar galima dirbti, ar reikia galvoti apie nedarbingumą?
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2009 08 13, 16:40)
Merginos, o kas Jums KMUK  darė amniocentezę?
Kaip po to tyrimo jautėtės, ar galima dirbti, ar reikia galvoti apie nedarbingumą?

Amniocentreze dare vyras-jis vienintelis kaune, kuris tokia procedura atlieka, taip, kad visoms KMUK daro vienas ir tas pats. Asmeniskai man pusantros dienos pamaude pilvuka...jei turi galimybe tai viena diena pailsek, o gal tau ir neskaudes...
Atsakyti
Porą dienų kažkodėl negalėjau prisijungti prie Supermamos sad.gif.
Šiandien skambinausi dėl tyrimų rezultatų (tel.326741 čia pasirodo pačios laboratorijos), nelabai jos nori telefonu ką nors pasakoti sad.gif. Saaulute, pabandyk paskambinti, gal sužinosi ką wink.gif. O man tai ašaros rieda kaip pupos visą rytą. Jau buvau nusiteikusi sužinoti viską, visa drebėdama skambinau, o sužinojau tik tiek, kad mano tyrimas daromas ne FISH metodu, o kariotipavimo, vadinasi rezultatų teks laukti 2-3 savaites verysad.gif . Visą internetą naršau bandydama sužinoti, pagal ką parenka tuos metodus, bet taip nieko ir nerandu sad.gif. Liūdna diena šiandien...
Atsakyti
QUOTE(Krima @ 2009 08 14, 12:37)
Porą dienų kažkodėl negalėjau prisijungti prie Supermamos sad.gif.
Šiandien skambinausi dėl tyrimų rezultatų (tel.326741 čia pasirodo pačios laboratorijos), nelabai jos nori telefonu ką nors pasakoti sad.gif. Saaulute, pabandyk paskambinti, gal sužinosi ką wink.gif. O man tai ašaros rieda kaip pupos visą rytą. Jau buvau nusiteikusi sužinoti viską, visa drebėdama skambinau, o sužinojau tik tiek, kad mano tyrimas daromas ne FISH metodu, o kariotipavimo, vadinasi rezultatų teks laukti 2-3 savaites  verysad.gif . Visą internetą naršau bandydama sužinoti, pagal ką parenka tuos metodus, bet taip nieko ir nerandu sad.gif. Liūdna diena šiandien...

Kažkokia nesąmonė, kaip jie drįsta taip ilgai kankinti... blink.gif
Man tai davė kitą nr.326771 ir net parašė kelintadienį ir nuo kurios valandos skambinti.... bet gal tavo atvejis kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 13, 16:13)
Amniocentreze dare vyras-jis vienintelis kaune, kuris tokia procedura atlieka, taip, kad visoms KMUK daro vienas ir tas pats. Asmeniskai man pusantros dienos pamaude pilvuka...jei turi galimybe tai viena diena pailsek, o gal tau ir neskaudes...

Ar reikia kažkaip pasiruošti tai procedūrai? ar reikės nusirenkti 4u.gif
Aš labai bijau.... blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, skambino vyras tiesiai i genetiku kabineta...sedejau uzsikisus ausis kitam kambary, asaros kaip pupos riedejo, pilva skaudejo, kol neisgirdau vyro atsoliuojant laimingu zingsniu...tada dar labiau asaros pasipyle...aciu dievui viskas pas mus gerai, nors ir pats daktaras, kuris atlikinejo si tyrima man sake kokio velnio tave taip kankina, nes is visko matosi, kad viskas geraiii

Krima, zinau, kad laukimas zudo, baisu, bet teks pakenteti ir tiketi...cia tau turbut tas issamesnis tyrimas, kur kitokius dalykelius mato...

Brasske, niekuo nesirupink, paziuresi ultragarsu, pateps spiritu, paims meginuka ir viskas..o po to tas laukimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 14 rugpjūčio 2009 - 13:24
QUOTE(Brasske @ 2009 08 14, 14:08)
Ar reikia kažkaip pasiruošti tai procedūrai? ar reikės nusirenkti 4u.gif
Aš labai bijau.... blink.gif

Nebijok mirksiukas.gif .
Viskas labai greitai. Nusirengti nereikia. Kaip ir ultragarsui apnuogini pilvą ir viskas. Visa procedūra (nuo įėjimo į kabinetą) trunka ne ilgiau kaip 10 min. Iš patirties vyrą siūlau palikti už durų, nes stebint iš šono viskas atrodo baisiau negu yra realiai. Skausmo, bent jau aš, visai nejutau, tik kažkoks nelabai malonus tempimas ir maudimas po visko. Nežinomybė ir nerimas mane kankino ir tebekankina žymiai labiau sad.gif.
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2009 08 14, 14:23)
Sveikutes, skambino vyras tiesiai i genetiku kabineta...sedejau uzsikisus ausis kitam kambary, asaros kaip pupos riedejo, pilva skaudejo, kol neisgirdau vyro atsoliuojant laimingu zingsniu...tada dar labiau asaros pasipyle...aciu dievui viskas pas mus gerai, nors ir pats daktaras, kuris atlikinejo si tyrima man sake kokio velnio tave taip kankina, nes is visko matosi, kad viskas geraiii

Sveikinimai didžiausi tau 4u.gif
O ką turėsit ar sužinojot blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Krima, jau zinojom pries ta tyrima, laukiames berniuko...Aciu visoms uz palaikyma..
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 14, 13:36)
Krima, jau zinojom pries ta tyrima, laukiames berniuko...Aciu visoms uz palaikyma..

Laimingai Jums augti ! smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti, kuris tas pastatas Genetikos KMUK? Nes šiandien vakare einu konsultacijai, o nežinau kur ten tiksliai yra. Klinikos didelės, po to blūdinsiu ratais. Čia ne centriniame pastate?

baimės pilnos kelnės blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2009 08 20, 10:16)
Merginos, gal galit pasakyti, kuris tas pastatas Genetikos KMUK? Nes šiandien vakare einu konsultacijai, o nežinau kur ten tiksliai yra. Klinikos didelės, po to blūdinsiu ratais. Čia ne centriniame pastate?

baimės pilnos kelnės blush2.gif

Ačiū 4u.gif

Laba, nesijaudink, jei dar spejei perskaityt, tai kliniku koncultacinej poliklinikoj, treciam aukste yra kabinetas. Atskiro korpuso genetikai nera..
Atsakyti