Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 28, 22:43)
Toliau klausiame...

Sveikutės mamytės, vat, vat, noriu paklausti. Grįžau iš genetikų ir tik dabar atsigavau nuo jaudulio. Per jį ne kažin ką supratau, o ir su atmintim nebe kas... doh.gif Turiu skaičiukus, bet niekur neradau, kokios yra normos ribos 13savaičių. Gal galit kas atsiliepti ir pakomentuoti (bet geriau švelniai, jei kas negerai). Taigi:CRL 65,7; BPD 21,4; HC 81,5; NT 1,2.
Ačiū, brangiosios, lauksiu pakomentuojant.
Atsakyti
QUOTE(Esatis @ 2009 08 20, 18:49)
Sveikutės mamytės, vat, vat, noriu paklausti. Grįžau iš genetikų ir tik dabar atsigavau nuo jaudulio. Per jį ne kažin ką supratau, o ir su atmintim nebe kas... doh.gif  Turiu skaičiukus, bet niekur neradau, kokios yra normos ribos 13savaičių. Gal galit kas atsiliepti ir pakomentuoti (bet geriau švelniai, jei kas negerai). Taigi:CRL 65,7; BPD 21,4; HC 81,5; NT 1,2.

Sveikute, nera ko jaudintis, tos raidziu kombinacijos ir skaiciai yra kudikio matmenys, salia tu matmenu turejo buvo parasyta, kokia savaite nestumo atitinka...
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 20, 20:06)
Sveikute, nera ko jaudintis, tos raidziu kombinacijos ir skaiciai yra kudikio matmenys, salia tu matmenu turejo buvo parasyta, kokia savaite nestumo atitinka...

Laba, laba,
taip tame tyrime buvo nurodyta, kad 13 sav., bet pagalvojau, gal todėl, kad pati pasakiau kiek laiko. Jei manot, kad nėra ko jaudintis, einu toliau ramiai darbuotis.
Ačiū, nuraminot.
Atsakyti
QUOTE(Esatis @ 2009 08 21, 12:25)
Laba, laba,
taip tame tyrime buvo nurodyta, kad 13 sav., bet pagalvojau, gal todėl, kad pati pasakiau kiek laiko. Jei manot, kad nėra ko jaudintis, einu toliau ramiai darbuotis.
Ačiū, nuraminot.

Jei kas butu buve blogai, butu pasake, tikrai. Pas mus tarp tu matavimu buvo kaikuriu skirtumai net savaites, ir tai buvo normalu...
Atsakyti
QUOTE(Esatis @ 2009 08 20, 18:49)
Sveikutės mamytės, vat, vat, noriu paklausti. Grįžau iš genetikų ir tik dabar atsigavau nuo jaudulio. Per jį ne kažin ką supratau, o ir su atmintim nebe kas... doh.gif  Turiu skaičiukus, bet niekur neradau, kokios yra normos ribos 13savaičių. Gal galit kas atsiliepti ir pakomentuoti (bet geriau švelniai, jei kas negerai). Taigi:CRL 65,7; BPD 21,4; HC 81,5; NT 1,2.

Tikrai viskas labai puiku. Visi skaiciukai atitinka 13 sav. O paskutinis NT 1,2mm parodo sprando rauksles stori. Tai tavo vaikiuo ji labai plona tik 1,2mm, tai reiskia kad Dauno sindromo tikimybe labai,labai maza thumbup.gif thumbup.gif Gal jau ir lyti mate???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 21 rugpjūčio 2009 - 13:20
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 08 21, 15:19)
Gal jau ir lyti mate???

Galvoju, kad nemetė... Kiek gulėdama gelėjau matyti, vaikiukas labai spurdėjo ir sukiojosi, bet gal visi tokie padūkę, kol gyvena pilvelyje. Tai daktarė tik matavo, kažką,kalbėjo skaičiais ir raidėm, kartais parodydama didelį vazdą ir viskas. O aš, kadangi buvau visa baisiai užsistresavusi, tai vos burną pravėriau verysad.gif .
Mes vaikelio laukėme 7 metai, ir dabar, kai pasisekė, viskas baisiai gązdina ir neremina.
Ačiū, kad nuraminat, o tai ir šiaip esu baisi bliuvė. Užvakar, kai grįžau namo ir supratau, kad dorai nieko nepaklausiau doh.gif sriūbavau tol, kol MB nepasiūlė pasiklausti jūsų - supermamų thumbup.gif
Gal kai eisiu kitą kartą daktarytė matys?
Atsakyti
Labutes, gal galetumet man pagelbeti, niekaip nepavyksta man uzsirasyti internetu, vat sita langa kai ismeta daugiau nieko daryt neleidzia, gal kur registruotis dar reikia?
user posted image
vakar dar gydytoja nemate nestumo gimdoje, bet as jau is anksto noriu uzsiregistruoti jei nereiketu issibrauksiu. Nezinau kokios tos rizikos grupes (gal kur isvardintos yra?), bet man 33 metai, mano vyrui 41. Leliukas butu pirmas.
beje o kuri gydytoja geriausia? blush2.gif
Aciu labai atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_33 @ 2009 08 22, 10:17)
Labutes, gal galetumet man pagelbeti, niekaip nepavyksta man uzsirasyti internetu, vat sita langa kai ismeta daugiau nieko daryt neleidzia, gal kur registruotis dar reikia?
user posted image
vakar dar gydytoja nemate nestumo gimdoje, bet as jau is anksto noriu uzsiregistruoti jei nereiketu issibrauksiu. Nezinau kokios tos rizikos grupes (gal kur isvardintos yra?), bet man 33 metai, mano vyrui 41. Leliukas butu pirmas.
beje o kuri gydytoja geriausia? blush2.gif
Aciu labai atsakiusioms  4u.gif

Na jei tau dar nera 35 metu ir neturit nei tu nei vyras genetiniu lygu seimoje, tai nepapuoli i rizikos grupe. Bet tavo ginekologe ivertinus tavo sveikatos bukle, ilga nespastojimo laika gali duoti tau siuntima 4u.gif As lankausi pas Butkeviciene, man ji labai patinka ax.gif ax.gif Mano drage pakeite Butkeviciene i Beniusiene ir liko labai patenkinta, beniusiene tokia svelnesne, labaiu tinka jautriom mamytem smile.gif
Atsakyti
Esatis, kita kart paprasyk, kad jei matys lai pasako, nes jei nepaklausi tai ir nesako, nes galvoja, kad nenorit zinot... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 22, 21:57)
Esatis, kita kart paprasyk, kad jei matys lai pasako, nes jei nepaklausi tai ir nesako, nes galvoja, kad nenorit zinot... smile.gif

Aha, Saaulute, tiksliai, reikės paklausti. Antrą kartą gal nebebūsiu taip įsitempus. Ačiuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 08 22, 20:57)

As kai lankiausi tiek su antru, tiek su siuo nestuke.gif, tai pati genetike bematuodama pilvinuka manes klausdavo ar noriu suzinoti lyti smile.gif Geriausia paklausti kas idomu ar neaisku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip dėl vyrų, einant pas genetikę? Ar gali kartu, ar ne? Jeigu daro išsamią echo, ar gali vyras kartu eit, ar neverta? Eisiu penktadienį pas gyd Krasovskają..
Ir dar, padėkit susiorientuoti, kurioj ten pusėj visam santariškių klinikų komplekse ieškot to genetikos centro? Nuo miesto - kairėj ar dešinėj? Kažkaip noriu apsidrausti, kad nereiktų blaškytis prieš vizitą, nes ir taip užteks streso.. doh.gif
Atsakyti