Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(Norincioji @ 2009 09 10, 11:19)
Ir nedarė tolesnių tyrimų? Neėmė vaisiaus vandenų? O man taip baisu, jei bus geri atsakymai ir toliau nieko nedarys, jaudinsiuos, kol gims..Žodžiu darausi truputi išprotėjusi.  4u.gif

Uzrase echoskopijai kolkas, paskui ziures, jeigu viskas gerai, tai vandenu netirs 4u.gif

QUOTE(Kirkė @ 2009 09 10, 13:30)
clap.gif  clap.gif  assa.gif  karsta.gif
sveikinkit mergičkos - rezultatai geri. Chromosomos be pakitimų, vaisius neužsikrėtęs CMV.

Dieve, Dieve - kol sulaukiau gydytojos atsiliepiančios... Skrandis iš baimės susitraukė iki blogumo.
Dabar tik sulaukt tolesnių gyd. Marcinkutės rekomendacijų ir laimingai pagimdyti...

Sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pacios geriauios naujienos kokios tik gali buti rolleyes.gif Isivaizduoju, kokia laiminga esi wub.gif
Atsakyti
sveikinkit mergičkos - rezultatai geri. Chromosomos be pakitimų, vaisius neužsikrėtęs CMV.

Dieve, Dieve - kol sulaukiau gydytojos atsiliepiančios... Skrandis iš baimės susitraukė iki blogumo.
Dabar tik sulaukt tolesnių gyd. Marcinkutės rekomendacijų ir laimingai pagimdyti...

Oi, isivaizduoju, tos kelios min atrodo visa AMZINYBE doh.gif
SVEIKINIMAI DIDZIAUSI. Pagaliau gali ramiai atsiduoti laukimui nestuke.gif
Atsakyti

sveikinu ir dziaugiuos del jusu labai labai wub.gif 4u.gif

Atsakyti
O kur geriau darytis tolesnius genetinius tyrimus? Kauno klinikose ar Vilniuje santariškėse, kur greičiau ir geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Norincioji @ 2009 09 11, 08:56)
O kur geriau darytis tolesnius genetinius tyrimus? Kauno klinikose ar Vilniuje santariškėse, kur greičiau ir geriau? g.gif

As dariausi Kaune tai ats. gavau po sav., kadangi gyd. dirba tik ketvirįtadieniais gyd. Abraitis (nuo 9.00val.)Labai maloni akusere dirba su juo. Eiliu jokiu nebuvo , pirmo priemimo metu buvau viena ir kai atejau ats pasiimti irgi buvau viena. Uzsireg. tel. dar pries sav.Kal pas kitus gyd. ir yra eiles, bet pas ji tikrai nebuvo. Kadandi mano rezultatai puikus, tai nedaug ir bendravome, siaip malonus gyd.
Atsakyti
Sveikutes,vaziuoju kita savaite i KMUK pas genetika Serapina,gal zinote kur reikia pirmiausia eiti ar i poliklinika ar i akuserijos klinika,bijau kad lakstysim aplink ir paveluosim doh.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis 4u.gif
Vaziuoju su siuntimu,zinau kad tyrimai vistiek kazkiek kainuos,gal zinote tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(olvena @ 2009 09 11, 22:58)
Sveikutes,vaziuoju kita savaite i KMUK pas genetika Serapina,gal zinote kur reikia pirmiausia eiti ar i poliklinika ar i akuserijos klinika,bijau kad lakstysim aplink ir paveluosim  doh.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis 4u.gif
Vaziuoju su siuntimu,zinau kad tyrimai vistiek kazkiek kainuos,gal zinote tiksliau?

Jeigu pirma karta, tai pirmiausiai i konsultacines p-kos registratura, tada su kortele pas ji. O jei pas ji esi buvusi, tai tiesiai i kabineta 4u.gif
As nieko nemokejau schmoll.gif
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif
Norejau paklausti, keliu sav. jums dare genetinius tyrimus? Man gyd. rekomenduoja vaziuot po 16 sav. i Vilniu pas Benusiene arba Butkeviciene. Bet kiek bandziau skambint, eiles ten 2 menesiai ir man jau bus per velu, padet niekuo negali, privaciai nepriima. Tai nebezinau ka bedaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 09 14, 11:34)
Labas mergytes 4u.gif
Norejau paklausti, keliu sav. jums dare genetinius tyrimus? Man gyd. rekomenduoja vaziuot po 16 sav. i Vilniu pas Benusiene arba Butkeviciene. Bet kiek bandziau skambint, eiles ten 2 menesiai ir man jau bus per velu, padet niekuo negali, privaciai nepriima. Tai nebezinau ka bedaryt verysad.gif

O KMUK nenori tyrimu pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 09 14, 11:34)
Labas mergytes 4u.gif

Nenusimink,gretchene, man praeitą savaitę ginė irgi parašė siuntimą pas genetikus..pažiūrėjau kokio eilės..baisu doh.gif
Vienintelė vieta kur pavyko 29rugsėjo prisiregistruotio buvo Vilniaus sveikatos namai, pas gydytoją Butkevičienę..žinoma , kainuos, kad ir su siuntimu, ten pasako kiek , kai registruojies 4u.gif
Nuoroda su telefonais:
http://www.vsn.lt/
Nedelsk,gal dar bus tų vietų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astulyte @ 2009 09 14, 13:07)
O KMUK nenori tyrimu pasidaryt?

Noreciau Vilniuje pas butent sias gyd. g.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2009 09 14, 16:21)
Nenusimink,gretchene, man praeitą savaitę ginė irgi parašė siuntimą pas genetikus..pažiūrėjau kokio eilės..baisu doh.gif
Vienintelė vieta kur pavyko 29rugsėjo prisiregistruotio buvo Vilniaus sveikatos namai, pas gydytoją Butkevičienę..žinoma , kainuos, kad ir su siuntimu, ten pasako kiek , kai registruojies 4u.gif
Nuoroda su telefonais:
http://www.vsn.lt/
Nedelsk,gal dar bus tų vietų drinks_cheers.gif

Aciukas 4u.gif Jau skambinau, sake spaliui dar neturi talonu, liepe skambintis rugsejo gale, tai bandysiu smile.gif
Atsakyti
Pabandyk paskambinti i daugiau privaciu kliniku.
Atsakyti