Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(Cicera @ 2009 09 24, 14:29)
atsiprasau, jei ta informacija yra siame forume, bet kazkaip paskaitinejau ir visai pasimeciau, jei einu privaciai Santariskese atlikti genetinius tyrimus, tai kuriom nestumo savaitem juos reikia atlikti? kai ten eisiu man bus 15 sav, ne per anksti ar ne per velai?

sveiki, o as pirma karta patekau 16 sav. paziurejo echoskopu ir paeme krauja trigubam testui. Visur suspesite.
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 09 17, 13:09)
sveikos,

siandien ir as pagaliau suzinojau savo tyrimo rezultatus, viskas gerai thumbup.gif
Nors gydytoja Egle Butkeviciene taip ir nuteikinejo smile.gif
Bet aisku laukimas atsakymo tai ziauriai sunkus procesas...  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Linkiu visoms stiprybes ir sveiku mazyliu 4u.gif

Labai labai sveikinu 4u.gif
Merginos, viskas bus gerai - svarbiausia - nepraraskit vilties. wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Štai ir po amniocentezės... Dabar belieka sulaukti atsakymų. Tik viena savaitė, bet atrodo tarsi visa amžinybė. Jaudinuosi žiauriai unsure.gif
Atsakyti
Aš šiandien po vaisiaus vandenų tyrimo...
Labai bijojau ir tikrai buvo labai baisu. Kiek skaitau čia SM, tai rašo, kad nėra nei labai skausminga nei ką, bet kai makalavo su adata po pilvą tai sakiau mirsiu sad.gif Ir be to dūrė antrą kartą. Nors kiek buvau supratusi, kad tik vienas dūris būna. Ar aš klystu. O dabar guliu per dieną lovoj, o iki tualeto tik susirietusi galiu nueiti, nes skauda pilvą...
Man kažkaip dabar jau įdomu, ar tiesiog man pats tyrimas nepavyko kažkas, ar čia tik visos rašo, kad neskauda ir t.t.
Atsakyti
Vaisiaus vandenų tyrimo gali nepavykti paimti iš pirmo karto. Sutikime, kurį davė pasirašyti prieš procedūrą, buvo parašyta. Man šis tyrimas taip pat buvo nemalonus, ypatingai tas adatos makalavimas... schmoll.gif Po to pusę dienos labai skaudėjo pilvą - net pajudėt buvo sunku. Šiandien jau sužinojau rezultatus. Tyrė dėl keturių ligų. Chromosomos be pakitimų, ligų nerasta. Apsiverkiau ir kurį laiką vaikščiojau kaip apsvaigus iš džiaugsmo. Labai norėjom dukrytės - ją ir turėsim 4u.gif .
Sužinojus gerus rezultatus, atsiperka visos laukimo dienos. Stiprybės visoms, laukiančioms atsakymų smile.gif
Atsakyti
Tai aš jau taip ir supratau, kad patekau į tą procentą, kurioms nelabai pavyksta tyrimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2009 09 29, 19:01)
Tai aš jau taip ir supratau, kad patekau į tą procentą, kurioms nelabai pavyksta tyrimas biggrin.gif

Kaip gaila, kad skaudėjo. Man kai dūrė, tai adatos nemakalavo, tiesiog įdūrė ir pritraukė 2 ml. Jausmas buvo kaip vaistukų suleidimo į užpakalį. O aš labai bijau visokių procedūrų. Aišku, po procedūros maudė dūrio vietą ir patį pilvą. Tikriausiai ne visoms taip sklandžiai pavyksta. Man darė Santariškėse Butkevičienė.
Atsakyti
Sveikos merginos, aš užsiregistravau Santariškių genetikos centre pas gydytoją Eglę Butkevičienę. Tuomet bus aštuonios nėštumo savaitės. Noriu paklausti tų, kurios lankėtės pas šią gydytoją, kokia ji Jums pasirodė (nes registravausi spėjimo būdu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2009 09 30, 21:50)
Sveikos merginos, aš užsiregistravau Santariškių genetikos centre pas gydytoją Eglę Butkevičienę. Tuomet bus aštuonios nėštumo savaitės. Noriu paklausti tų, kurios lankėtės pas šią gydytoją, kokia ji Jums pasirodė (nes registravausi spėjimo būdu) blush2.gif

As pas ja su abiems nestumais buvau. Man ji labai faina thumbup.gif kitu gyd. nepazytu, bet zinau kad Beniusiene irgi daug kas giria. Tik man atrodo 8 sav. dar nieko jums nepasakys... kiek zinau sprando raukle matuoja nuo 10-14 sav. tada buna tiksliausias rezultatas

Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu LaimingaMamyte drinks_cheers.gif
Vakar su MB buvome pas ją konsultuotis Vilniaus sveikatos namuose : viską paaiškino, buvo dalykiška, bet kartu ir neatšiauri 4u.gif Bųtent tokios gydytojos man ir patinka- neperdaug lipšnios, bet ir neperdaug susireikšminusios drinks_cheers.gif Svarbiausia, kad paaiškino viską nuo A iki Ž 4u.gif na, aš jau daug ką žinojau,buvau prisiskaičiusi doh.gif Bet maniškis klausėsi labai įdėmiai biggrin.gif
Mums 16 sav. kol kas augam sveiki ir jokių nukrypimų thumbup.gif Net Priska du kraujo tyrimo paklausėme jos nuomonės ir nebedarėme..sakė antrame trimestre jis dar mažiau tikslus ir ji vistiek labiau remiasi echo..
Tik įsijungusi echoskopa, iškart pasakė: "Oj, koks berniukas, neįmanoma nepamatyti" lotuliukas.gif Tai tokia linksma nata pradėjusi , viską išmatavo, apžiūrėjo, vėlgi, viską paaiškindama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 30 rugsėjo 2009 - 22:14
Labai ačiū už atsakymus, mamytės 4u.gif
Nuvažiuosiu 8 savaičių, jei ką, pasakys gydytoja, kad atvykti vėliau.
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2009 09 29, 19:01)

o dieve man tai net nieko panasaus i tai nebuvo.nemaloni procedura,bet truko gal 1 ar dvi minutes ir tiek.is kart po to pamaude pilva kokia valanda,o dar po val turejau eit i darba,ir nebejauciau jokiu nemalonoi pojuciu.matai kaip visoms skirtingai g.gif
Atsakyti